- Konu Sahibi fatosfirat
-
- #1.701
hehe değiştirim abla, hangini koyum kadir inanır bakışı olanı koyummu
selam kızlar nasılsınz iyimisiniz. keyifler nasıl bebişi olanlar bebişlernasıl
benimki iyid ben hastayımya.babannesine bıraktı eşim bende gitmedim işe. evdeyim. temizlik yaptımbiraz ama yoruldumkoyuverdimy aaa. dedimbi kızlar napıyorlar bakayım.. bu arada pnömokok aşısını ücretsiz sağlık ocakları yapıyor artık haberin olsun canım.
rica ederim. topic accuk yavaş mı ne
ibolyacım benkaçar. zatenhastayım laptop un ışığı çok rahatsız etti. öp benim için minik kuzunu. haydi iyi akşamlar görüşmek üzere...
gülse cim sanada merhabalar..
merhaba kızlar ben denizlili değilim ama burada yaşıyorum.artık yarı denizlili sayılırım.sizlerle tanışmayı çok isterim.çünkü burda biraz yalnızlık çekiyorum.beni de aranıza alırmısınız.hepinize sevgiler.
aramıza hoşgeldin skanal..merhaba kızlar ben denizlili değilim ama burada yaşıyorum.artık yarı denizlili sayılırım.sizlerle tanışmayı çok isterim.çünkü burda biraz yalnızlık çekiyorum.beni de aranıza alırmısınız.hepinize sevgiler.
merhaba kızlar ben denizlili değilim ama burada yaşıyorum.artık yarı denizlili sayılırım.sizlerle tanışmayı çok isterim.çünkü burda biraz yalnızlık çekiyorum.beni de aranıza alırmısınız.hepinize sevgiler.
aramıza hoşgeldin skanal..
ibolya yavru kuşun nasıl..
sen nasılsın iyi misin naniknanik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?