Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yuksek katli ve cok daireli binalarda asansor yakalamak cok zor oluyor, o yuzden haberlesip bile ciksalar hic yanlis anlamazdim ben.Yani aynı servis bile olsa hiç mi biri 1 dk önce ya da geç çıkmıyor. Bu rastlantı fazla degil mi demek istiyor heralde. yani benim hayatta bu aklima gelmezdiBir halt yapacak insanların tek yeri asansörde bulusmak olmasa gerek.
Siz tesadüflere fazla inanıyorsunuz sanırım, sizi üzerler :)Vallahi bende konudaki kotu niyetli kismi, konunun anlatilisindaki karmasadan anlayamadigimi dusunuyorum.
Binada 3 asansor var ise buyuk ve kalabaliktir o bina (eski oturdugum binada tek blokta 130 daire vardi) haliyle asansoru yakalamak otobusu yakalamaktan zordu.
Insanlar birbirinin kapi sesine de cikabilir kacirmamak icin, anlamadigim noktada bura iste, esimle birlikte asansoru yakalamak istemesinde nasil bir artniyet olabilir ki?
sizin ne kadar şüpheci, kıskanç ve koca düşkünü olduğunuzu anlamıştır o yüzden selam vermiyordurKadın bana yakınlığı yok selam dahi vermiyor ve kapıyı çarpıyor gördüğü an. Zaten ben işten eşimden sonra geliyorum sadece bir kaç kere evdeydim ve böyle davrandı. Evden çok erken vakitte çıkıyorlar o saatte asansörlerin dolu olması imkansız
Dedim ya benim de hayatta aklıma gelmezdi yani. Ama işte insan eşine guvenmiyorsa varsa bir falso böyle şeylerin bile peşine düşüyor heraldeYuksek katli ve cok daireli binalarda asansor yakalamak cok zor oluyor, o yuzden haberlesip bile ciksalar hic yanlis anlamazdim ben.
Dakka bir gol bir beyni yanıyo insanın okurken asansörde kaç kişi bunlar diye düşün dur sonra hdhdhKocam ve eşim farklı kişiler mi ?
İnanır mısınız eşim ve kocam cümlesini en az 4 kere filan okudum dedim bende bir sorun var galiba dhdhhdDakka bir gol bir beyni yanıyo insanın okurken asansörde kaç kişi bunlar diye düşün dur sonra hdhdh
O kapıyı kapatamadan suratına tükür tüüüü diye sen önce çarp, anlasın yellozKadın bana yakınlığı yok selam dahi vermiyor ve kapıyı çarpıyor gördüğü an. Zaten ben işten eşimden sonra geliyorum sadece bir kaç kere evdeydim ve böyle davrandı. Evden çok erken vakitte çıkıyorlar o saatte asansörlerin dolu olması imkansız
Bence aynı iş yerindelerse orda görüşürler eşinin gözünün önünde daha uzak durmaya cabalarlar gibi düşünüyorum benSiz tesadüflere fazla inanıyorsunuz sanırım, sizi üzerler :)
Ben bir konuda en ufak bir tuhaflık sezersem, muhakkak oradan bir halt çıkar.
1 ay boyunca aynı saniyede denk gelmek bana biraz afaki geldi, asla kötü bir durumda olmayabilirdi, taa ki karısı rahatsız olduğunu söylediği halde hala aynı saniyede, aynı asansöre binilene kadar….
Raslanti olmasi bence de sacma. Ya haberlesilir ya da kapı sesi dinlenirSiz tesadüflere fazla inanıyorsunuz sanırım, sizi üzerler :)
1 ay boyunca aynı saniyede denk gelmek bana biraz afaki geldi, asla kötü bir durumda olmayabilirdi, taa ki karısı rahatsız olduğunu söylediği halde hala aynı saniyede, aynı asansöre binilene kadar….
Sizin dediğiniz aleni bir ilişki varsa olur, eğer yoksa, toplumdan uzak minik bakışmalar, tatlı tesadüfler, asansör filan çok hoş ortam yaniBence aynı iş yerindelerse orda görüşürler eşinin gözünün önünde daha uzak durmaya cabalarlar gibi düşünüyorum ben
Siz tesadüflere fazla inanıyorsunuz sanırım, sizi üzerler :)
Katiliyorum sonuna dek.Dedim ya benim de hayatta aklıma gelmezdi yani. Ama işte insan eşine guvenmiyorsa varsa bir falso böyle şeylerin bile peşine düşüyor heralde![]()
Ben orayi soyle yorumlamisim konuyu ne kadar anlamadiysam.İnanır mısınız eşim ve kocam cümlesini en az 4 kere filan okudum dedim bende bir sorun var galiba dhdhhd
İşte maalesef güven sonsuz bir şey değil, ufacık bir durumda sarsılıyor.Yok tesadüflere inanmiyorum.
Guvenmedigim insanlarla iliski kurmuyorum sadece, o yuzden kafami böyle kurgularla hic yormadim bugüne dek![]()
Bende onları anlamadım ya shshsBen orayi soyle yorumlamisim konuyu ne kadar anlamadiysam.
Uye + eşi + malum kadin, ucu ayni servisle karsilikli oturup diz dize yolculuk yapıyorlar, sen yazana dek orada kocam ve esim diye yazdigini idrak edemedigimi farkettim. Long live the queen.