Eşimin davranışları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kadın bana yakınlığı yok selam dahi vermiyor ve kapıyı çarpıyor gördüğü an. Zaten ben işten eşimden sonra geliyorum sadece bir kaç kere evdeydim ve böyle davrandı. Evden çok erken vakitte çıkıyorlar o saatte asansörlerin dolu olması imkansız

Evet sizce bu durum rastlantı mı yoksa birbirlerini mi bekliyorlardır tek merak ettiğim bu.

Yani aynı servis bile olsa hiç mi biri 1 dk önce ya da geç çıkmıyor. Bu rastlantı fazla degil mi demek istiyor heralde. yani benim hayatta bu aklima gelmezdi 😅 Bir halt yapacak insanların tek yeri asansörde bulusmak olmasa gerek.
Yuksek katli ve cok daireli binalarda asansor yakalamak cok zor oluyor, o yuzden haberlesip bile ciksalar hic yanlis anlamazdim ben.

benim çevremde de sizin gibi bir buldumcuk var kocasını spora bile göndermez ağzından adamın adını düşürmez. uçan kuştan kıskanır. kocası da her hafta başka bir kadınla gününü gün eder alem yapar bilginiz olsun bu kadar kıskanmak iyi değil.

Vallahi bende konudaki kotu niyetli kismi, konunun anlatilisindaki karmasadan anlayamadigimi dusunuyorum.

Binada 3 asansor var ise buyuk ve kalabaliktir o bina (eski oturdugum binada tek blokta 130 daire vardi) haliyle asansoru yakalamak otobusu yakalamaktan zordu.

Insanlar birbirinin kapi sesine de cikabilir kacirmamak icin, anlamadigim noktada bura iste, esimle birlikte asansoru yakalamak istemesinde nasil bir artniyet olabilir ki?
Siz tesadüflere fazla inanıyorsunuz sanırım, sizi üzerler :)

Ben bir konuda en ufak bir tuhaflık sezersem, muhakkak oradan bir halt çıkar.

1 ay boyunca aynı saniyede denk gelmek bana biraz afaki geldi, asla kötü bir durumda olmayabilirdi, taa ki karısı rahatsız olduğunu söylediği halde hala aynı saniyede, aynı asansöre binilene kadar….

Kadın bana yakınlığı yok selam dahi vermiyor ve kapıyı çarpıyor gördüğü an. Zaten ben işten eşimden sonra geliyorum sadece bir kaç kere evdeydim ve böyle davrandı. Evden çok erken vakitte çıkıyorlar o saatte asansörlerin dolu olması imkansız
sizin ne kadar şüpheci, kıskanç ve koca düşkünü olduğunuzu anlamıştır o yüzden selam vermiyordur

Yuksek katli ve cok daireli binalarda asansor yakalamak cok zor oluyor, o yuzden haberlesip bile ciksalar hic yanlis anlamazdim ben.
Dedim ya benim de hayatta aklıma gelmezdi yani. Ama işte insan eşine guvenmiyorsa varsa bir falso böyle şeylerin bile peşine düşüyor heralde🤷‍♀️

O kapıyı kapatamadan suratına tükür tüüüü diye sen önce çarp, anlasın yelloz

Bir yıldır komşuyuz ben sadece durumu son 1 ayda farkettim bu arada ortak bir işleri yok sadece servis ortak. Eşimi takip etmem telefonunun şifresini dahi bilmem. Buldumcuk değilim sadece rastlantı mı değil mi onu anlamaya çalışıyorum

1 ay boyunca aynı saniyede denk gelmek bana biraz afaki geldi, asla kötü bir durumda olmayabilirdi, taa ki karısı rahatsız olduğunu söylediği halde hala aynı saniyede, aynı asansöre binilene kadar….
Bence aynı iş yerindelerse orda görüşürler eşinin gözünün önünde daha uzak durmaya cabalarlar gibi düşünüyorum ben

Raslanti olmasi bence de sacma. Ya haberlesilir ya da kapı sesi dinlenir😄 Ha bir kötülük olmayabilir altında. Yani ben eşimle ilgili boyle dusunemezdim açıkçası. Ama size katıldığım diger nokta Adam uyarıldıgi halde inatla buna devam ediyorsa bilemedim. Yani asla niyeti bu olmasa ,gereksiz suclansa dahi başım ağrımasın diye devam etmezdi heralde.

Ben de her sabah aynı komşularla karşılaşıyorum. Sizce aynı saatlerde evden çıktığımız için olabilir mi😁
Aynı servise binen insan aynı zamanlarda çıkar zaten doğalı bu

Bence aynı iş yerindelerse orda görüşürler eşinin gözünün önünde daha uzak durmaya cabalarlar gibi düşünüyorum ben
Sizin dediğiniz aleni bir ilişki varsa olur, eğer yoksa, toplumdan uzak minik bakışmalar, tatlı tesadüfler, asansör filan çok hoş ortam yani :KK70: :KK70:

Bence sorun, eşine söyleyip hala devam edilince olmuş. Yoksa yapacak olan havada karada yapar. 😂

Yok tesadüflere inanmiyorum.
Guvenmedigim insanlarla iliski kurmuyorum sadece, o yuzden kafami böyle kurgularla hic yormadim bugüne dek 💕
Dedim ya benim de hayatta aklıma gelmezdi yani. Ama işte insan eşine guvenmiyorsa varsa bir falso böyle şeylerin bile peşine düşüyor heralde🤷‍♀️
Katiliyorum sonuna dek.

İnanır mısınız eşim ve kocam cümlesini en az 4 kere filan okudum dedim bende bir sorun var galiba dhdhhd
Ben orayi soyle yorumlamisim konuyu ne kadar anlamadiysam.

Uye + eşi + malum kadin, ucu ayni servisle karsilikli oturup diz dize yolculuk yapıyorlar, sen yazana dek orada kocam ve esim diye yazdigini idrak edemedigimi farkettim. Long live the queen.

Yok tesadüflere inanmiyorum.
Guvenmedigim insanlarla iliski kurmuyorum sadece, o yuzden kafami böyle kurgularla hic yormadim bugüne dek 💕
İşte maalesef güven sonsuz bir şey değil, ufacık bir durumda sarsılıyor.
Ayrıca güven kontrole tâbidir, kimseye gözüm kapalı güvenmem. Şüpheye düşersem, ve inadıma yapılmaya devam ederse hayatımda olamaz. Konuda tam olarak buna örnek.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X