Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende guvenmedigim insanlari hayatimda tutmuyorum yani aslinda ayni seyi yaziyoruz,İşte maalesef güven sonsuz bir şey değil, ufacık bir durumda sarsılıyor.
Ayrıca güven kontrole tâbidir, kimseye gözüm kapalı güvenmem. Şüpheye düşersem, ve inadıma yapılmaya devam ederse hayatımda olamaz. Konuda tam olarak buna örnek.
Konu sahibinin anlamadığı şu maalesef, eşini uyarmasına rağmen hala devam edilen bir durum var, ve yorumlara bakıp içim rahatladı yazmışBende guvenmedigim insanlari hayatimda tutmuyorum yani aslinda ayni seyi yaziyoruz,![]()
Kocam ve eşimle aynı servisle giden kadınla karşılıklı oturuyoruz
Ben de okurken gözüme direkt o kısım çarptı. Meğer benden önce siz paylaşmışsınız :)Kocam ve eşim farklı kişiler mi ?
Aynı servisle gittikleri için asansörde beraber gitmeleri normal bence. Aldatmak isteyen adam gözüne sokmaz ,istese her türlü gizli saklı aldatır zaten.Merhaba. Kocam ve eşimle aynı servisle giden kadınla karşılıklı oturuyoruz. Bir süredir dikkatimi çeken bir durum oluştu sabah servis için evden çıktıkları aralık 5 dakika iken ve evden çıkıldığı anda asansöre binip gitmeleri yani apartman koridorunda bekleme süresi 20 saniye olmasına rağmen aynı asansörde sürekli birlikte gittiklerini farkettim sizce normal mi ben mi abartıyorum. Bu arada eşime hep mi karşılaşıyorsunuz diye sorduğumda arada bir cevabını vermişti ama 1 aylık bir takip sonucunda sadece 2-3 kere birlikte gitmediler onun harici hep birlikteydi. Durumdan rahatsızlığını belirttiğimde ise beni neyle itham ediyorsun cevabını aldım ve gitmeye devam etti. Bu arada kadınla bir kaç kere denk geldim akşamları ama benimle konuşmadan kapıyı yüzüme çarptı hep ama sabah akşam eşimle gidip gelmeye devam etti
Kadınla hiç konuşmadınız mı şimdiye kadar? Kaç yıldır orda yaşıyorsunuz ve eşiniz kaç yıldır bu işte çalışıyor? Belki de kapıyı çarparken başka birine sinirlenmiştir. Ya da siz ona tuhaf baktıysanız gerilmiş olabilir.Bu arada kadınla bir kaç kere denk geldim akşamları ama benimle konuşmadan kapıyı yüzüme çarptı
Eşinize söylemek yerine eşiniz kapı sesi duyduktan sonra eşinizi oyalamalıydınız asansöre binmemesi için 3 asansör varsa hep bindikleri değilde diğerini siz çağırmalıydınız eşiniz neyle itham ediyorsun dediğinde eşimi kıskanmam suçmu deyip aynı şeylere devam etmeniz gerekiyordu. Baktınız aynı ortama girmek için çırpınıyorlar o zaman çıngar çıkartırdım ben.Merhaba. Kocam ve eşimle aynı servisle giden kadınla karşılıklı oturuyoruz. Bir süredir dikkatimi çeken bir durum oluştu sabah servis için evden çıktıkları aralık 5 dakika iken ve evden çıkıldığı anda asansöre binip gitmeleri yani apartman koridorunda bekleme süresi 20 saniye olmasına rağmen aynı asansörde sürekli birlikte gittiklerini farkettim sizce normal mi ben mi abartıyorum. Bu arada eşime hep mi karşılaşıyorsunuz diye sorduğumda arada bir cevabını vermişti ama 1 aylık bir takip sonucunda sadece 2-3 kere birlikte gitmediler onun harici hep birlikteydi. Durumdan rahatsızlığını belirttiğimde ise beni neyle itham ediyorsun cevabını aldım ve gitmeye devam etti. Bu arada kadınla bir kaç kere denk geldim akşamları ama benimle konuşmadan kapıyı yüzüme çarptı hep ama sabah akşam eşimle gidip gelmeye devam etti
ben de serviste üçü karşılıklı oturuyorlar diye anladım. İşte anlatım bozukluğu neyden kaynaklanıyor? Kitap okumamaktan, araştırmamaktan; kendini geliştirmemekten. Birazcık kendinize vakit ayırsanız kafada kuruntu yapmaya, kocanızı kıskanmaya zaten vakit kalmayacak. İnsan her zaman en basitini ama kendine en çok zarar vereni seçer.Nasıl yani![]()
mesajiımı sildiniz soru sahibi konu gözükmüyor?