Eşimin davranışları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yorumlarınız için teşekkürler çoğunluğun rastlantı olduğunu düşündüğünü gördüğüm için içim rahatladı.

İşte maalesef güven sonsuz bir şey değil, ufacık bir durumda sarsılıyor.
Ayrıca güven kontrole tâbidir, kimseye gözüm kapalı güvenmem. Şüpheye düşersem, ve inadıma yapılmaya devam ederse hayatımda olamaz. Konuda tam olarak buna örnek.
Bende guvenmedigim insanlari hayatimda tutmuyorum yani aslinda ayni seyi yaziyoruz, 🙄

Bende guvenmedigim insanlari hayatimda tutmuyorum yani aslinda ayni seyi yaziyoruz, 🙄
Konu sahibinin anlamadığı şu maalesef, eşini uyarmasına rağmen hala devam edilen bir durum var, ve yorumlara bakıp içim rahatladı yazmış :skandal:

Birisi ablaya eşinin sözüne itimad etmediğini ve asıl sorununda bu olduğunu söylesin ben ban yemek istemiyorum yazmıycam daha fazla:KK70:

rastlantı olmuş olması içimi rahatlattı genel kanı bu servis arkadaşıyla oturabilir ben öyle takıntılı biri değilim sadece sabah çıkış saatleri aklımı karıştırdı yoksa toplum içinde yakın durmaları beni rahatsız etmez

benim eşimle de karşı komşunun liseye giden kızı hep aynı anda açıyor kapıyı ve apartmandan aynı anda çıkıyor :skandal:tesadüfen demek ki evden aynı anda çıkıyorlar. Kızcağız servis bekliyor eşim de yoluna gidiyor. kimi insanlar dakiktir. o dakikada evden çıkmayı adet edinir. rutin oluşturur ve rutine uyar.

Yıllar evvel staja servisle gidiyordum, 18- 19 yaşında genç bir kız… yakınlarda oturan bey de servisle gidiyordu. Ne kadar uzak dursam da dikkat etsem de dibimde bitiyordu , pis herif… arkadaşla sevgilim var numarası yaptık. Öyle uzaklaştı. Evli 30 yaş üstü bi adamdı. Karısı beni adamın yanında görse sizin gibi mi düşünürdü acep…

Merhaba. Kocam ve eşimle aynı servisle giden kadınla karşılıklı oturuyoruz. Bir süredir dikkatimi çeken bir durum oluştu sabah servis için evden çıktıkları aralık 5 dakika iken ve evden çıkıldığı anda asansöre binip gitmeleri yani apartman koridorunda bekleme süresi 20 saniye olmasına rağmen aynı asansörde sürekli birlikte gittiklerini farkettim sizce normal mi ben mi abartıyorum. Bu arada eşime hep mi karşılaşıyorsunuz diye sorduğumda arada bir cevabını vermişti ama 1 aylık bir takip sonucunda sadece 2-3 kere birlikte gitmediler onun harici hep birlikteydi. Durumdan rahatsızlığını belirttiğimde ise beni neyle itham ediyorsun cevabını aldım ve gitmeye devam etti. Bu arada kadınla bir kaç kere denk geldim akşamları ama benimle konuşmadan kapıyı yüzüme çarptı hep ama sabah akşam eşimle gidip gelmeye devam etti
Aynı servisle gittikleri için asansörde beraber gitmeleri normal bence. Aldatmak isteyen adam gözüne sokmaz ,istese her türlü gizli saklı aldatır zaten.

Bu arada kadınla bir kaç kere denk geldim akşamları ama benimle konuşmadan kapıyı yüzüme çarptı
Kadınla hiç konuşmadınız mı şimdiye kadar? Kaç yıldır orda yaşıyorsunuz ve eşiniz kaç yıldır bu işte çalışıyor? Belki de kapıyı çarparken başka birine sinirlenmiştir. Ya da siz ona tuhaf baktıysanız gerilmiş olabilir.

Merhaba. Kocam ve eşimle aynı servisle giden kadınla karşılıklı oturuyoruz. Bir süredir dikkatimi çeken bir durum oluştu sabah servis için evden çıktıkları aralık 5 dakika iken ve evden çıkıldığı anda asansöre binip gitmeleri yani apartman koridorunda bekleme süresi 20 saniye olmasına rağmen aynı asansörde sürekli birlikte gittiklerini farkettim sizce normal mi ben mi abartıyorum. Bu arada eşime hep mi karşılaşıyorsunuz diye sorduğumda arada bir cevabını vermişti ama 1 aylık bir takip sonucunda sadece 2-3 kere birlikte gitmediler onun harici hep birlikteydi. Durumdan rahatsızlığını belirttiğimde ise beni neyle itham ediyorsun cevabını aldım ve gitmeye devam etti. Bu arada kadınla bir kaç kere denk geldim akşamları ama benimle konuşmadan kapıyı yüzüme çarptı hep ama sabah akşam eşimle gidip gelmeye devam etti
Eşinize söylemek yerine eşiniz kapı sesi duyduktan sonra eşinizi oyalamalıydınız asansöre binmemesi için 3 asansör varsa hep bindikleri değilde diğerini siz çağırmalıydınız eşiniz neyle itham ediyorsun dediğinde eşimi kıskanmam suçmu deyip aynı şeylere devam etmeniz gerekiyordu. Baktınız aynı ortama girmek için çırpınıyorlar o zaman çıngar çıkartırdım ben.

ben de serviste üçü karşılıklı oturuyorlar diye anladım. İşte anlatım bozukluğu neyden kaynaklanıyor? Kitap okumamaktan, araştırmamaktan; kendini geliştirmemekten. Birazcık kendinize vakit ayırsanız kafada kuruntu yapmaya, kocanızı kıskanmaya zaten vakit kalmayacak. İnsan her zaman en basitini ama kendine en çok zarar vereni seçer.

Evden çıkıp servise gitmek 20 sn sürüyorsa bunlar her defasında neden 5 dk sonra birlikte çıkıyor? bariz ilgileri var birbirlerine ve bekliyorlar bence birbirlerini. aynı asansörde denk gelmek zaten olabilecek bir şey ama konu sahibi her defasında olduğunu söylemiş neredeyse.

Ayrıca kocana rahatsızlığını da belli etmişsin hala daha geç çıkmalara devam edilmiş üstüne üstlük sadece 1 kere karşılaştık demiş.Bence asıl konu kocanın yalacı olması

Aynı iş yerinde çalışıyor olabilirler asansöde karşılaşmaya ihtiyaçları mı var demişler ama aynı odada değillerdir serviste yan yana oturmaları dedikodu olur diye oturmuyorlardır.Sabahtan asansör hasbihali onlar için gayet olabilecek bir şey.

Asansörü çağırıp gelmesini bekleyip öyle biniyorlardır bunda anlamayacak ne var. Sanki asansör hep sizin katta hazır bekliyor da. Ayrıca servisi bekletmemeleri çok önemli. Ayrı sürelerde servise niye binsinler aynı apartmanda oturan kişiler.Siz hayatınızda servisle bi yere gitmemişsiniz heralde servis on-onbeş dakika bekler zannediyorsunuz!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X