• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Denizli///20

ivet ivet ivettt doğru bildinizzzz ee artık bu kadar becerikli bi kıza oğlunu verirsin :) dimiiiii on parmağında 29 harf pardon marifet dicektim :D

hoşbulduk ibolya..
herkese iyi hafta sonu diliyorumkızlar.
bu arada bebişin çok şeker çıkmış ibolya. maşallah diyelim

hoşbulduk ibolya..
herkese iyi hafta sonu diliyorumkızlar.
bu arada bebişin çok şeker çıkmış ibolya. maşallah diyelim

teşekkür ederim şeker, senin bebişinde pek bi datlu maşallah, siz bizden büyüksünüz, artık bebek moduna girmişsinizdir, allah hepimizin bebelerini bağışlasın aminn :Saruboceq:

amin
topic fazla ilerlemiyor sanırım
gerçi benimde kız durmuyor. şimdi oyuncağa daldı o arada yazıyorum yoksa başınan ayırttırmaz

amin
topic fazla ilerlemiyor sanırım
gerçi benimde kız durmuyor. şimdi oyuncağa daldı o arada yazıyorum yoksa başınan ayırttırmaz

ozlempau evlenip denizliye gelin gelecekmiş, bu arada 6 aylıkken oyunu öğreniyomu bu bebeler yav, benimki daha 1 aylık, şu anda bebişimi geliştirmek açısından ne tür oyuncaklar almalıyım, yada oyuncak almalımıyım, yada ne zaman almalıyım, sen tecrübeli annişsin bana yardımcı olsanagamyoncuiremsu

daha biraz erken tatlım. ben ilk nezaman aldım hatırlamıyorum ama. hafif bir çıngırak almıştım. biz salladıkça bakıyordu ilk zamansonrakendi tutmayı öğrendi şimdi sendi kemiriyor.... sonra yine çıngırdaklı titreşimli bir tırtıl aldık sonrası geliyor zaten daha erken. gerçi bebeğin gelişimine göre alma zamanındeğişebilir. gelişimiiyiyse daha önceen alabilirsin

daha biraz erken tatlım. ben ilk nezaman aldım hatırlamıyorum ama. hafif bir çıngırak almıştım. biz salladıkça bakıyordu ilk zamansonrakendi tutmayı öğrendi şimdi sendi kemiriyor.... sonra yine çıngırdaklı titreşimli bir tırtıl aldık sonrası geliyor zaten daha erken. gerçi bebeğin gelişimine göre alma zamanındeğişebilir. gelişimiiyiyse daha önceen alabilirsin

ne bilim, bu konularda tecrübesizim, ama geçenlerde dra gittiğimizde dr hayran kalmıştı, bebeğimin elinden tutup kaldırmaya çalıştı kalkcam diye uğraşıyo böcüküm, sonra dr dayanamadı kucağına aldı aman benim oğlumaaa şuna bak sen ne kadar akıllısın böyle dedi, bebişimde böcük böcük dr teyzesine bakıyo, aaa dedi annesi ne kadar dikkatli bakıyo bana böle dedi, bazen beni babasını veya bir nesneyi dikkatli dikkatli inceliyo, bende onun için düşünmşütüm, ilk başlarda renklere çok ilgi duyarlarmış, acaba canlı renkleri olan bişeylermi alayım diyorum

bende aynı. orda doğum yaptım. eda ya gidiyoruz.. biz kuzuyla accık kestirdik.huysuz ya diş çıkarıyorda ondan herhalde.. canıma okudu sabahtan beri sıpa. bitek bulaşıkları yıkattı böcek... saç baş dağınık kazara gören korkacak...

kızlar ya. sabahtan beri bitirdi benim kız beni ya.. sürekli oyun. oyundan sıkılıyor gezmek istiyor
gezmekten sıkılıyor oyunistiyor sabahtanberi salağa çevirdi beni. bi işimi yapamadım ya. şimdi arkadaşımgelcek. evimin haliberbat. yazarken laptopun ışığına vuruyor. burdan da sıkılıyor... yardımmmmmmm

bende aynı. orda doğum yaptım. eda ya gidiyoruz.. biz kuzuyla accık kestirdik.huysuz ya diş çıkarıyorda ondan herhalde.. canıma okudu sabahtan beri sıpa. bitek bulaşıkları yıkattı böcek... saç baş dağınık kazara gören korkacak...

:roflol::roflol::roflol: sen bi de benim kılığımıı görsen, öcü gibi geziyom ortalıklarda

maşallah ıkınızde aynı dertten muzdarıp ıyı bulmuşunuz bırbırınızı ne dıyım ALLAH kolaylık versın kaydirigubbakcemile3 ee kolaymı çocuk buyutmek anacımm :mymeka:
yenı gelen arkadaşlarımız hoşgeldınız a.s.

maşallah ıkınızde aynı dertten muzdarıp ıyı bulmuşunuz bırbırınızı ne dıyım ALLAH kolaylık versın kaydirigubbakcemile3 ee kolaymı çocuk buyutmek anacımm :mymeka:
yenı gelen arkadaşlarımız hoşgeldınız a.s.

he vala abla güzel bi tesadüf oldu, tecrübelerimzii paylaşırız artık, gerçi arkadaş benden daha tecrübeli :) bu arada özelden msn adresini atsana be abla, msnden konuşak burdan zor oluo her zamankaydirigubbakcemile5

:roflol::roflol::roflol: sen bi de benim kılığımıı görsen, öcü gibi geziyom ortalıklarda

Sizi çok iyi anlıyorum kızlar. Çocuk büyütmek gerçekten zor.
Ama büyüdüklerinde anlayacaksınız ki o günler daha kolaymış. Ben çocuklarımın bebek oldukları günleri mumla arıyorum.
Şu günlerinizin tadını çıkarın bence.Şeniz

Back