Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben hiç yaşamadım 15 hafta oldukArkadaşlar 1 mart'ta transfer oldum bugün 20 günüm sonucum pozitif ama benim hala ne mide bulantı ne koku hassasiyetim var bu durum beni çok korkutuyr bu durumu yaşayan varmı
ben 17. Haftadayım daha bende de bulantı agrı sızı yok belirti aramayın korkmayın . Ne güzel işte bulantı olmadan hamilelik geçirmek herkese nasip olmuyorArkadaşlar 1 mart'ta transfer oldum bugün 20 günüm sonucum pozitif ama benim hala ne mide bulantı ne koku hassasiyetim var bu durum beni çok korkutuyr bu durumu yaşayan varmı
Korkuyor insan işteben 17. Haftadayım daha bende de bulantı agrı sızı yok belirti aramayın korkmayın . Ne güzel işte bulantı olmadan hamilelik geçirmek herkese nasip olmuyor
Koku haysiyet olmaması tuhaf geliyrBen hiç yaşamadım 15 hafta olduk
:) bende çok sabahları uyanıp acaba bugün midem bulanır mı falan dedim hatta özellikle yemekler pişerken tüpün başına falan gectım ama hiç bulantı hassasiyet bulamadımKorkuyor insan işte
Onlar da olmadıPeki sizlerde mide ağrısı, lekelenme oldumu? Lekelenme olduysa ne zamana kadar devam etdi?
bende hala aynıyım canım gebeliğe dair belirtim yokKoku haysiyet olmaması tuhaf geliyr
Kese gördünüz mü sizbende hala aynıyım canım gebeliğe dair belirtim yok
İnsan böyle olunca korkuyr kimyasal gebeliktenben 9. haftadayım bende de belirti yoktu merak etmeyin tadını çıkarın rahat hamilelik rahat doğum demek
evet ben de korkmuştum kalp atımını duyunca rahatlıyor insan güzel düşün güzel olsunİnsan böyle olunca korkuyr kimyasal gebelikten
15 haftalık oldum canımKese gördünüz mü siz
Merhaba bende 5+4 haftalikken lekelenme başladı.6+4 um gene ara ara devam ediyorPeki sizlerde mide ağrısı, lekelenme oldumu? Lekelenme olduysa ne zamana kadar devam etdi?