Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

kızlaaaaaaar 60.5 ya!!!!maşallah bana haftasonu yürüdüm ve fazla yemedim.gerekli olduğu kadar işte!veeee bugün bu kilodayım.hepimize kolay gelsin!

canım sen günde kaçkere ip atlıyosun.ara verıyomusun.yada durmadan 200 felan mı atlıyosun.bende atlamaya calışıyorum.gunde 300 anca oluyo.kolay gelsın hepımıze

selam herkese nasılsınız kızlar
ben yarın sabah evde olamayacağım
geldiğimde yazarım kaç kilo olduğumu inş. (sabah tartılmayı unutmasaydım şimdi yazardım ama tartılmadım)
sizde unutmayın diyeceğim ama zaten bildirim yapan bi zambak bide orkide kaldı amore ve barro gelmez oldu (patis yok )

mrb canım.bişe sorcam canım sen spor olarak ne yapıyosun.yukarıda yazdım ben ancak 300 ip atlıyorum.bebeğim 4 aylık dıyette yapamıyorum pek.gunde 300 ip spor sayılmaz dımı?

kimse neler yaptığından bahsetmiyor
ben biraz bahsedeyim
bu ara karbonhitratı azaltıp proteini arttırdım
günlük leslie yapıyorum
hergün olmasada göbek bölgesi hareketleri yapıyorum az az

bugün yediklerim
sabah
1 haşlanmış yumurta
ekmek yemedim
yarım domates yarım salatalık
3 siyah 2 yeşil zeytin
yarım kk peynir
bir fincan şekersiz çay

ara yeşil elma

daha sonra haticenin verdiği çayı yaptım yine yeşil elmalı olan
ondan içtim 2 bardak

öğlen 1 dolu tabak yeşil mercimek yemeği
bir küçük kase yoğurt
salata
ekmek yemedim

ama yarım porsiyon kadar belkide daha az kakaolu puding yedim

mrb canım.bişe sorcam canım sen spor olarak ne yapıyosun.yukarıda yazdım ben ancak 300 ip atlıyorum.bebeğim 4 aylık dıyette yapamıyorum pek.gunde 300 ip spor sayılmaz dımı?

canım hiç yoktan iyidir devamlı yaptığında mutlaka faydasını görürsün

ben leslie yapıyorum adım aletim var arada ondan yapıyorum
yağmurlu olmadığında dışarda yürüyorum
bölgesel hareketler yapıyorum

saol canım benım.her gun yapmaya calışıyorum.kolay gelsın hepımıze

ne güzel besleniyorsun hatecem protein ağırlıklı beslenince daha kolay kilo veriliyor ama karbonhidratı da tam bırakma gerçi sen dengeni bilirsin de

çay dedinde aklıma geldi kız ben tarif verdim kendim içemiyorum inanırmısın
geçenlerde yaptım limon olunca içinde çok ekşi oldu yani ekşi ve maydanoz kokusu bi tuhaf geldi döktüm
ki ben bitki çaylarını çok severdim
inş sende faydalı olur
ödemi atınca zaten tartıda da hafif görünürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…