-
- Konu Sahibi BinbirRenk
- #18.401
evet canım sarıylada olsa yap derim ben
ben yine başladım canım zarırını görmemiştim faydası olur inş.
evet canım sarıylada olsa yap derim ben
ben yine başladım canım zarırını görmemiştim faydası olur inş.
yaa senn çok fenasın
senin hamileligini düşünemiyorummmvayy eşinin halineeee
kestane şekerimm
tartıldımm kuzum sabah
85.1 çıktım almışım kilo malesef
ama ben ipin ucunu kaçırmıştım tahmin ettim aldıgımı
ama buhafta çok dikkat edicemmm çokkkk
bu gün unuttumda yapmayı yarın inş yapıp deneyeceğim
elma sonuçta çok severim
ben tabikide nazlanırım kolaymı hamilelik var ucunda
eşime sölüyomda gece canım isterse bişeyler gidermisin diye
hiç boşa nazlanma inanmam sana diyor zatennn
kızlar bu harika bir şey her şeyden yedim ama zayıflıyorum.sadece abur cubur yemedim.neyse ben okula gideceğim.menüleri yazamıyorum.müsait bir zamanda artık.bu arada 63.5 tim şu an 61.5 im.aslında hadaflediğimden hızlı gittim şimdilik ama benim için haftada bir kilo yeterdi aslında.bundan sonrası yavaş olur sanırım!hepinizi öpüyorum
kızlar bu harika bir şey her şeyden yedim ama zayıflıyorum.sadece abur cubur yemedim.neyse ben okula gideceğim.menüleri yazamıyorum.müsait bir zamanda artık.bu arada 63.5 tim şu an 61.5 im.aslında hadaflediğimden hızlı gittim şimdilik ama benim için haftada bir kilo yeterdi aslında.bundan sonrası yavaş olur sanırım!hepinizi öpüyorum
merhaba ben 27 yasimdayim 3 cocugum var ve kilolarla basim öyle bir dertedi artik cikis yolu aramaktan biktim yapmadigim diyet kalmadi gitmedigim diyetisyen kalmadi gitmiyor kilolar daha dogrusu 1 ay veriyorum ertesi ay gene firliyor kendimi cok yasli cirkin hissediyorum kocamin yaninda yürümeye utaniyorum desem beni kinarmisiniz? ama öyle kirilmaktan biktim herkezin alay konusu olmaktanda neolur banada yardimci olunkilom tam 91
haticeeeeiyi geceler kızlar nasılsınız
kimse yokmu çene yapacakkk
kızlar dün misafirim geldi çıkmak zorunda kaldım listeyi yapamadım
bugünde misafirim gelecek fırsatım olmaz erkenden gireyim yapayım listeyi dedim
merhaba ben 27 yasimdayim 3 cocugum var ve kilolarla basim öyle bir dertedi artik cikis yolu aramaktan biktim yapmadigim diyet kalmadi gitmedigim diyetisyen kalmadi gitmiyor kilolar daha dogrusu 1 ay veriyorum ertesi ay gene firliyor kendimi cok yasli cirkin hissediyorum kocamin yaninda yürümeye utaniyorum desem beni kinarmisiniz? ama öyle kirilmaktan biktim herkezin alay konusu olmaktanda neolur banada yardimci olunkilom tam 91
kuzumm misafirlerin üst üste gelmişş
abartmadın dimii mamalarııı