- 4 Şubat 2009
- 3.972
- 943
-
- Konu Sahibi BinbirRenk
Biraz fazla uzattım ama bir şeyi daha söylemeden geçemeyeceğim.
Mesela: Az yememiz gerekenleri oldu ya biraz fazla kaçırdık. Asla suçluluk pişmanlık duymayalım.
Hatta oh sefam olsun, bir dahaki öğünde telafi ederim veya hareketlerimi biraz fazla yapıp atarım diyelim. İlla ki yiyeceksek sabah yiyelim yakma fırsatımız olur. Aynı gün atmaya çalışırsak vücutta yağa dönüşmesine fırsat vermeyiz.
Unutmayalım yaptıklarımızdan daha önemlisi kendimize olan inancımız. kaydirigubbakcemile5
biri beni çağırdı sankiii yada tam beni tarif ettiii :roflol:
Çok doğru canım, önemli olan inanmak, başarmanın yarısı ne de olsa kaydirigubbakcemile5 Bende 73,5 civarında başladım 3 hafta kadar önce zayıflama serüvenime. Şu anda 70 kilo civarındayım. 20 kg. vermem gerekiyor inanıyorum kendime başarıcam :enbuyukkk:
biri beni çağırdı sankiii yada tam beni tarif ettiii :roflol:
cnm tüm bu baştaki saydıkalrın tıpa tıp bana uyuyor bu bölümü açman çok iyi oldu umarım seninle bu kilolarımdan kurtulacağım ve en çok bu durum eşimi sevindirecek.ben de seninle aynı kilodayım yanii 67 hedefim öncelikle 55 olmak daha sonra 50 olursdam eğer bekarkenki kiloma ulaşmış olacağım..sabahalrı sirkeli ballı karışımdan içmeye başladım bende ekstra olarak birde öğlen akşam yemeğinden önce beşi bir yerde çayı içiyorum umarım faydası olur
Tebrik ederim canım. Kısa sürede çok iyi kilo vermişsin.a.s. Azmettikten sonra gerisi geliyor.
Kiloları nasıl aldıysak öyle de veririz.
Umarım deneyimlerini bizle de paylaşırsın.
cnm tüm bu baştaki saydıkalrın tıpa tıp bana uyuyor bu bölümü açman çok iyi oldu umarım seninle bu kilolarımdan kurtulacağım ve en çok bu durum eşimi sevindirecek.ben de seninle aynı kilodayım yanii 67 hedefim öncelikle 55 olmak daha sonra 50 olursdam eğer bekarkenki kiloma ulaşmış olacağım..sabahalrı sirkeli ballı karışımdan içmeye başladım bende ekstra olarak birde öğlen akşam yemeğinden önce beşi bir yerde çayı içiyorum umarım faydası olur
Teşekkür ederim canım kaydirigubbakcemile5
Bende şaşırdım kendime vallahi kaydirigubbakcemile3 3-3,5 haftada 3,5 kg. fena değil. Diyete başladığım ilk zamanlar açıkçası zorlandım :kedi: Baş dönmeleri ve bayılma hissi ile geçen 10 gün atlattım. Tansiyonu düşük biriyim, bayağı aç kaldım o süre içinde etkiledi tabi beni, şekerim de düşmüş olabilir belki tatlıyı şekeri birden kestim çünkü :çok üzgünüm: Şimdilerde alıştı bünyem az yemeye arkadaşlar. Doydum diyorum doymasamda, beynini ikna edebilmek önemli olan bence. O ikna olursa sizde olursunuz kaydirigubbakcemile5 sabahları yarım simit yiyiyorum ya da 2-3 diyet büs1 fincan şekersiz çay (işe çok erken geldiğim için evde kahvaltı şansım olamıyor maalesef ) ha tabi önce aç karnına sirkeli su. Öğleye kadar elma ve yeşil çay (şekersiz tabi) öğle yemeğinde şirkete ne geliyorsa çorba kesin içiyorum. Yanındada salata ya da yoğurt ve sebze yemeği yada bir miktar et. Ekmek yemiyorum öğlenleri. Arada bir meyve ve yeşil çay. Akşam aç karna yine sirkeli ılık su. Evde ne varsa çorba, sebze yemeği, ya da et varsa (az miktarda et) sınırsız salata limonlu az zeytinyağlı tuzsuz. Genelde ekmek yememeye çalışıyorum. Yatana kadar acıkırsamda salatalık, elma yada mandalina yiyiyorum. Bazen de yatmadan 1 bardak süt içiyorum. Bağırsaklarımı bozuyo genelde içmemeye çalışıyorum. Aman aslında ne kadar çok yiyiormuşum gün içinde kaydirigubbakcemile3 İşte böyle arkadaşlar gün içinde tükettiklerim. Spora vaktim yok zamansızlıktan yapamıyorum yapsam kimbilir daha fazla kilo verebilirim opuyorumnanaktan