Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

günaydınn kızlarrr
bugün unutmadım tartıldı 85.4olmuşum ama 2haftada az almmışımm çok şükürrr

merhaba zambak naber
fazla kilo almamana sevindim
bişeyi merak ettim doktor fazla kilo almamanı istiyor peki bir beslenme şekli öneriyor mu
şunu ye bunu yeme gibi:KK6::KK6:

merhaba zambak naber
fazla kilo almamana sevindim
bişeyi merak ettim doktor fazla kilo almamanı istiyor peki bir beslenme şekli öneriyor mu
şunu ye bunu yeme gibi:KK6::KK6:

evet canım dr. beyaz ekmek hamur işi ve tatlılardan uzak durmamı istedi
bazı hastalarınıda diyetisyene yönlendiriyormuş
bana daha bişey demedi ama çok alırsam banada git der gibi geliyor

Dün ve bugün ölçüyü kaçırdım karbonhidratlı gıda fazla oldu mesela bugün iki dilim kek yedim. Böyle zamanlarda ne yapıyorsunuz telafi için canım sıkıldı işte düzenim bozuluyor nöbetlerim filan oluyor gerçi çok haretli oluyorum ama gene de yememeliydim.

evet canım dr. beyaz ekmek hamur işi ve tatlılardan uzak durmamı istedi
bazı hastalarınıda diyetisyene yönlendiriyormuş
bana daha bişey demedi ama çok alırsam banada git der gibi geliyor

anladım canım diyet listesi veriyormu diye merak etmiştim demek diyetisyene gönderiyor
en zoruda hamileyken diyet yapıyor olmak olsa gerek:KK6:

canım sen günde kaçkere ip atlıyosun.ara verıyomusun.yada durmadan 200 felan mı atlıyosun.bende atlamaya calışıyorum.gunde 300 anca oluyo.kolay gelsın hepımıze

canım ben 100 100 atlıyorum artık.500 e çıktım.önce evin bir ucundan öbür ucuna kadar yürüyorum.yaklaşık 2-3 km kadar sonra da ip atlıyorum.ama şu 23 nisan yoğunluğundan bu hafta çok yorulmuş geldim eve hep yattım.sonuçta hala 60.5 im.yani almıyorum ama spor yapmayınca da veremiyorum işte!

ne güzel besleniyorsun hatecem protein ağırlıklı beslenince daha kolay kilo veriliyor ama karbonhidratı da tam bırakma gerçi sen dengeni bilirsin de

çay dedinde aklıma geldi kız ben tarif verdim kendim içemiyorum inanırmısın:KK1::KK1::KK1:
geçenlerde yaptım limon olunca içinde çok ekşi oldu yani ekşi ve maydanoz kokusu bi tuhaf geldi döktüm
ki ben bitki çaylarını çok severdim
inş sende faydalı olur
ödemi atınca zaten tartıda da hafif görünürsün:KK6::KK6:

teşekkür ederim canım :KK54:
göbek bölgemden şikayetim var ve protein diyeti yaptığımda 2.5 kilo vermiştim bir haftada
neredeyse 1 ay vermem durduktan sonra ve o diyetle göbek bölgemde çok incelme olmuştu o zaman umarım bu seferde öyle olur:KK53::KK53:

Dün ve bugün ölçüyü kaçırdım karbonhidratlı gıda fazla oldu mesela bugün iki dilim kek yedim. Böyle zamanlarda ne yapıyorsunuz telafi için canım sıkıldı işte düzenim bozuluyor nöbetlerim filan oluyor gerçi çok haretli oluyorum ama gene de yememeliydim.

ertesi öğünde yada ertesi gün yediklerine dikkat edebilirsin 1 bardak yeşil çay içebilirsin fazladan :KK34:

..................başladığı kilo.........geçen haftaki........şimdiki..........hedef kilo

kestaneşekeri.......79.................75.7........................................68.......bildirim yapmadı

orkide55.............63.5................61.7....................59.7..............53.......2 kilo verdi

zambak..............84.4................85.1.....................85.4.........................:KK49::KK69:

hatiç22 ve vanilya koruma döneminde :KK69:

Son düzenleme:
katılımları olmayanları listeden çıkardım kızlar ve tabiki geçen haftadan bu yana gene 2 kilo veren orkide bu haftanında birincisi:KK69:

orkide tebrik ederim canım :KK9::KK74:çok büyük başarı seninki buda kupan:KK19:

İnternetimizin sürekli açılıp kapanmasıyla cinnet geçiriyorum
kapandı mı da 1 ay açtırmıyor babam fırsattan istifade:KK37:

herkeslere günaydın
18 gündür yediklerime dikkat ediyorum ama tartılmadım
günde yarım saat yokuş inip çıkıyorum
bir de 60 mekik,80 bacak hareketi yapıyorum
bakalım nolucak hazirana kadar
buranın motivasyonu gerçekten bana yardımcı oluyor,net açıldığı gibi geldim.
hatırlatayım
170 boy
61 kilo

akşam yediklerimi yazarım,herkese iyi günler :KK8:

İnternetimizin sürekli açılıp kapanmasıyla cinnet geçiriyorum
kapandı mı da 1 ay açtırmıyor babam fırsattan istifade:KK37:

herkeslere günaydın
18 gündür yediklerime dikkat ediyorum ama tartılmadım
günde yarım saat yokuş inip çıkıyorum
bir de 60 mekik,80 bacak hareketi yapıyorum
bakalım nolucak hazirana kadar
buranın motivasyonu gerçekten bana yardımcı oluyor,net açıldığı gibi geldim.
hatırlatayım
170 boy
61 kilo

akşam yediklerimi yazarım,herkese iyi günler :KK8:

hoşgeldin canım :KK71:
kilo almamış olmanda güzel dolunaycım verirsin umarım istediğin zamana kadar:13:

X