Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

sabah:
1etimek
1dilim kaşarla yagsız yumurta
domates salatalık

ara:
bikaçtane erik

öglen
2tabak sütlü çorba
azbihaşlama tavuk

ara.
1kase yogurt

akşama:
haşlanmış et
fasulye piyazı
ayran
(sütlaç yaptım ondanda azıcık yerim)

canım benim bende kimseler yok diye uğramıyordum
ben çocuklar okuduğu için annemdeyim
okullar kapandığı zaman aranıza katılacağım söz
yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum ama hiç spor yok
eskisi gibi olur inş. topik şenlenir bizde kiloları veririz.

zambakçım buralara yazmaz olmuşsun haklısında bende gelemez oldum bu ara biraz telaşelerim var
ama en kısa zamanda düzenli girmeye çalışacağım sen umarım güzel gidiyosundur

hoşgeldin vanilyacım bekleriz tatlım bende okullar kapanınca biraz telaşeler azalır diye tahmin ediyorum
o zaman buluşur kilo bildirimlerine başlarız canım

merhaba,
cok yogun bir is ve ogrencilik hayatim var. gunde yalnizca 30 dk internete ayirabiliyorum.

forumdan cok faydalaniyorum. uygulayir cilarin deneyimlerini okumak uzman tavsiyelerini okumaktan her zaman daha faydali.

onumuzdeki ayin 8'inde kpss ye girecegim. cok stresliyim. bian once sinavi verip insan gibi kadin gibi olmak istiyorum.

bu yogun donemde bir hayli de kilo aldim. bir yazi daha kendime kusmus bitirmek istemiyorum. 15 kg fazlam var. boyum 168, soylemesi ayip 74 kg um.

kafam da muthis karisik, diyetisyene mi gitsem, evde kendim mi uygulasam, dukan mi karatay mi diyetisyenlerin uyguladigi tarz 3 ana 3 ara ogunlu bir beslenme sistemi mi?

benimle deneyimleriniz paylasir misiniz? aldiginiz sonuclar, bilgileriniz, tecrubeleriniz nasil?

forum oyle kalabalik ki oku oku bir sonuca varamiyorum. hoca misali; bana da esekten dusen biri yardim eder. deneyimlerinizi paylasirsaniz cok sevinirim. sevgiler saygilar...

mrb kızlar biraz en baştan biraz en sondan okudum konudaki yorumları ortak amacımız var diyerek aranıza katılmak istedim. ben de 22/05/2012 den beri diyetisyen kontrolünde dengeli besleniyorum. yaklaşık 4 kilo kadar verdim. ama daha en az 8 kilo daha vermem gerek. bazen tamamen duruyor kilo kaybım hatta geri almış gibi oluroum haftalık ölçümlerde. ama bugün sabah tartım beni çok mutlu etti yarın doktorumun yanında da hayal kırıklığına uğramam inşallah. genelde böyle oluyor zaten tüm hafta değişiklik yok tam perşembe sabahı kilo pıt düşüveriyo pek güzel :)))))
Bir de yürüyüş yapmam gerekiyor ancak ana öğünlerden en az 2 saat sonra yürümem gerek.böyle olunca da sabah kahvaltısı ve öğlen yemeğinden sonra yürüyemiyorum işte olduğum için akşam yemekten sonra da saat 10 gibi yürümem gerekiyor. ben de koşu bandı almaya karar verdim daha doğrusu vermiştim ama dün banttan vazgeçip eliptik bisiklet almaya karar verdim şimdi marka model araştırıyorum.
hepimize kolay gelsin zor zooorr valla

Son düzenleme:
3 ay inat ettim dengeli ve sağlıklı beslenme ile spor yaptım
benimle beraber metabolizmamda inat etti gram gram bazen verdiklerimi kilo olarak geri aldım
vermem gereken son 6 kg mım vardı başladığımda
martta başladım ve son 2.5 kg mım kaldı
haftada 6 gün bunun 3 günü cardıo olmak üzere en az 1 saatlik egzersiz proğramı yaptım.
ama metabolizmaya bana mısın demedi
şimdi yeni yeni kilom sabitlendi ve gram gram vermeye devam ediyorum
callaneticse başlıycam en faydalısı o oldu ama 10 günden sonrasını getiremedim şehir dışına gittim 3 hafta.
2-3 gün içinde yeniden başlamayı hedefliyorum
gözle görülür etki gösteriyor gerçekten 10 günde
şimdiki hedefim bayrama kadar kalan son 3 kg mı vermek:)

Selam arkadaşlar nerelerdesiniz?
Epeydir uğrayamadık hiçbirimiz
KK ne her girdiğimde bakıyorum aslında ama diğer topiklerde de rastlıyamıyorum sizlere.
Buralardan yolunuz geçerse bir uğrayın merhaba deyin
Neler yaptınız, hayat nasıl gidiyor görüşelim

en son yazdığım mesajdan bu yana 5 ay geçmiş:)
bugün itibariyle kilom:48.100
ilk hedefim olan 49 kg a 8. ayda ulaştım.
o zamandan beri de 49 kg mın üzerine çıkmadım.
47.700 lere kadar indiğimde oldu.sabitlendi artık kilom diyebilirim
48-49 kg arasında gidip geliyorum
callanetıcse başladım ve bugün 10. günüm.inşallah 21 e tamamlamayı düşünüyorum.sonra süper callanetıcs
callanetıcsin çok büyük faydasını görüyorum.10 günde bile acayip bir sıkılaşma sağladı.yan simitler yok oldu ve göbek bir anda fırladı 2-3 gün içinde o da yok olmaya başladı.
ben mart ayında başlamıştım ve mart ayından bu yana bugünkü kilomu baz alırsak 8 kg verdim.
2. hedefim kilo alma potansiyelim olduğundan dolayı 47.
ama kilo vermeden ziyade benim önceliğim artık sıkılaşma sağlamak ve göbeğimi eritmek.bunun içinde callanetıcs biçilmiş kaftan.
ayda 1-2 sefer yoğurt kürünü uyguluyorum.özellikle regl dönemlerindeki şişkinliği önlüyor.veya sonrasında oluşan ödemi.tavsiye ederim
artık dengeli beslenme konusunu aştım diyebilirim.
yediklerimden hiç birini kısıtlamadım.dikkat ettiğim sadece miktarları ve zamanlaması.
istediğim herşeyi yedim.çünkü kısıtlama psikolojisine karşıyım.zaten metabolizmamda kısıtlamada duruyor

BinbirRenk bu yolculuğa seninle 3-4 sene önce başlamıştım.çok teşekkür ederim o zamanlardaki ilgin için
görüşemediğimiz arada bir bebeğim daha oldu ve 18 kg daha almıştım.şimdi ufaklık 1,5 yaşında .bu sefer önlemimi erken aldım
sen nasılsın görüşmeyeli?

Simgecim merhaba
Seni tekrar gördüğüme çok sevindim. Güzel haberlerle gelmişsin mutlu oldum ben de senin adına.
Maşallah bebeğini büyütmüşsün Allah bağışlasın her ikisini de.
48 kilo ha gerçekten tebrik ederim. Çok azimlisin canım sen de bana çok destek oldun hatta bir ara bırakmıştım geri çağırdın da devam edip bitirmiştim sayende :13:
Ben hiçbir zaman senin kilolarına istesem de inemem iri yapılıyım. 57-58 korumaya çaışıyorum bazen kendime izin versem de hemen toparlıyorum. Yapabildiğimce dengeli beslenmeye çalışıyorum ama sporu hiç bırakmadım. Hayatımdan aburcuburları çıkarmak bile yetiyor
Umarım yine görüşürüz selam ve sevgiler

Vayyy beeee yıllar ne çabuk geçiyor. göz açıp kapayana kadar misali. Burada 3 yıl arkadaşlarla paylaştığımız ne çok anılarımız kaldı. Yolu bu topikten geçen arkadaşlardan buralarda olan varsa bir selam versin ne alemdesiniz, neler yapıyorsunuz merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…