en son yazdığım mesajdan bu yana 5 ay geçmiş:)
bugün itibariyle kilom:48.100
ilk hedefim olan 49 kg a 8. ayda ulaştım.
o zamandan beri de 49 kg mın üzerine çıkmadım.
47.700 lere kadar indiğimde oldu.sabitlendi artık kilom diyebilirim
48-49 kg arasında gidip geliyorum
callanetıcse başladım ve bugün 10. günüm.inşallah 21 e tamamlamayı düşünüyorum.sonra süper callanetıcs
callanetıcsin çok büyük faydasını görüyorum.10 günde bile acayip bir sıkılaşma sağladı.yan simitler yok oldu ve göbek bir anda fırladı 2-3 gün içinde o da yok olmaya başladı.
ben mart ayında başlamıştım ve mart ayından bu yana bugünkü kilomu baz alırsak 8 kg verdim.
2. hedefim kilo alma potansiyelim olduğundan dolayı 47.
ama kilo vermeden ziyade benim önceliğim artık sıkılaşma sağlamak ve göbeğimi eritmek.bunun içinde callanetıcs biçilmiş kaftan.
ayda 1-2 sefer yoğurt kürünü uyguluyorum.özellikle regl dönemlerindeki şişkinliği önlüyor.veya sonrasında oluşan ödemi.tavsiye ederim
artık dengeli beslenme konusunu aştım diyebilirim.
yediklerimden hiç birini kısıtlamadım.dikkat ettiğim sadece miktarları ve zamanlaması.
istediğim herşeyi yedim.çünkü kısıtlama psikolojisine karşıyım.zaten metabolizmamda kısıtlamada duruyor
BinbirRenk bu yolculuğa seninle 3-4 sene önce başlamıştım.çok teşekkür ederim o zamanlardaki ilgin için
görüşemediğimiz arada bir bebeğim daha oldu ve 18 kg daha almıştım.şimdi ufaklık 1,5 yaşında .bu sefer önlemimi erken aldım
sen nasılsın görüşmeyeli?