Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

Beni de aranıza alın! Evde koşu bandım var. Üzerine çıktığım zaman inmek bilmiyorum ama ertesi günlerde de köşe bucak kaçıyorum resmen. Ben de karar verdim akşamları sadece 3.5 km hızlı yürüyeceğim. Ama her akşam aksatmadan. 200-250 kcal arası yakılıyor. Onun dışında işime de yürüyerek gidip geliyorum zaten. 100-200 kcal da yediklerimden kısmış olsam ayda 1-1.5 kilo eder ki benim de bundan hiç şikayetim olmaz. Boyum 1.68 cm, kilom da bu sabah itibariyle aç karna 60.3 kg. Hedefim 57 kg.

hoşgeldin canım
bir gün yapıp bırakacaksan eğer ya azar azar başla yada haftada 3-4 gün yap derim sporunu
çok güzel başlıyorsun umarım bende varım değip kaybolmazsın
boyun iyi kilonda çok aşırı değil
istediğin kilolara kolayca gelmen dileğiyletekrar hoşgeldin

olsun canım bir kaç haftada düşersin sen
yediklerini yazmayı ihmal etme eskisi gibi azmı yiyosun hala merak ettim

yok yok akıllandım abla

yazaym hemen;
sabah
2 kuru kayısı
yeşil çay
bir kase nestle nesfit ( yarım yağlı süt ile )
2 çilek

öğlen
ızgara biftek
salata
yağsız yoğurt

ara:
4 kuru kayısı

akşam:
ızgara biftek
salata
yağsız yoğurt

birşey sorucam nestle nesfit yiyorum ya kahvaltıyla doymuyorum çünkü,hem nesfit tatlı krizimi de geçiriyo.acaba kilo vermemi engeller mi bir kase?

Son düzenleme:
3.5 km hızlı yürüyüşümü yapmış bulunuyorum.Ama bugün düne göre biraz daha yavaş yürüdüm ve 180 kcal yakabildim. :26: Olsun, bırakmadığım sürece doğru yoldayım. Hem böylece kas kütlem artacak ve dolayısıyla bazal metabolizmam hızlanacak. Daha fazla yediğim halde kilo almayacağım. Kimse sağlıklı beslenip spor yapmıyor mu? Neden kimse yazmıyorrr?

evet az kişi yazıyor
ben spor pek yapamıyorum astımım var ve sol bacağımda kasılmalar oluyor.
60 mekik çekip toplam 120 bacak hareketi yapıyorum
okuldan eve de yokuşu çıkıyorum 15 dakika sürüyor
sizce bunların faydası olur mu

Ben şuna inanıyorum. 60 mekik 59 mekikten iyidir, 3,5 km 3.0 km'den iyidir. Şu kadarın altında yaparsan faydalı olmaz gibi şeylere inanmıyorum. Muhakkak faydası oluyordur. Ama hani sporun miktarı ve yararı şeklinde bir grafik çizilse doğrusal değil de artan bir eğri çıkıyordur. Ama ne yapalım yani hepimizi kısıtlayan şeyler var. Olduğu kadar diyelim Eklemlerimiz yağlansın, yaşlılığımızda kireçlenme yaşamayalım. Kalbimiz biraz fazlaca kan pompalasın, dolaşım sistemimiz hızlansın, kılcal damarlarımıza kadar oksijen gitsin, ter atalım... Daha ne olsun Azı çoğu yok bu işin, sürekliliği var

haklısın moralimi düzelttin çok sağol

slm kızlar...
nasılsınız kilo vermek nasıl gidiyor uzun bi aradan sonra döndüm umarım eskileerden kimsse vardır...

katılımları olmayanları listeden çıkardım kızlar ve tabiki geçen haftadan bu yana gene 2 kilo veren orkide bu haftanında birincisi

orkide tebrik ederim canım çok büyük başarı seninki buda kupan

teşekkürler.... teşekkürler.... kızlar yoğunluktan giremiyorum nete falan.arada yazıyorum işte.şu sıralar adet şişliği var bende.60.0 ım şu anda.. offff adet girince kaldı ya resmen yemiyorum spor yapıyorum genede şiş gibiyim işteeeeeee.bir de haftasonu günüm vardı.gittim hepiciği hamur işi tabi!börek poğaça yemedim de.yaş pastanın hapsini yedim.ama napim onu yeme bunu yeme ev sahibine ayıp olacaktı.e bir de malum adet öncesi canım şekerli şeyler ister benim gerçi dengeledim ama çok kurtaramadım galiba:26::26:

kimse yazmıyor ama ben yazayım

sabah:
yeşilçay (limonlu)
2 kuru kayısı

60 mekik,120 bacak hareketi

kahvaltı:
bir kase nestle nesfit yarım yağlı sütle

öğlen:
yeşilçay
kıymalı patlıcan yemeği
salata
yoğurt

ara:
5 kuru kayısı

akşam:
yeşilçay
kıymalı patlıcan yemeği
salata
yoğurt

bide yokuş çıktım herzamanki gibi

evet canım bencede kesinlikle doğru
metabolizmanın hızlanması en önemli olay ilk zaman
beslenme düzenin nasıl :26:

canım hareket azda olsa faydalıdır
sakın bırakma az diye bırakırsan hiç fayda göremezsin
ama azda olsa yapsan zamanla inceldiğini göreceksin
biraz zaman alır ama mutlaka faydalı olur

kesinlikle sana katılıyorum

slm kızlar...
nasılsınız kilo vermek nasıl gidiyor uzun bi aradan sonra döndüm umarım eskileerden kimsse vardır...

slm canım hoşgeldin
ben eskilerdenim ama kısa bir zaman ara vermek zorunda kalmıştım ve sen o zamanlarda katılmışsın hatic22 vanilya ve zambak var eskilerden ama zambak hamile kilo almamak için yazıyor

canım olur bu dönemde ama şişkinlikle bitince kilo vermiş olarak görmen çok büyük ihtimal
kaç haftadır kupaları kimseye bırakmıyorsun maşallah yine öyle olacakmı bu haftada
arada abartmamak kaydıyla olur ve bir sonraki öğünde dengeliyerek yersen sorun olmaz sanırım :13:

canım engellemez tahminen onu yiyerek zayıflayanlar var
ben yediğim zamanlar onunla doymuyordum şimdi hiç almıyorum bile ama sen doyuyorsan engellemez bence

Son düzenleme:

canım öğünlerinde hiç karbonhidrat ve türevi yok hiç ekmek yemiyormusun :26:
belli dönemlerde protein ağırlıklı beslenmek iyi olabilir ama devamlı olmamalı diye düşünüyorum
karbonhidratı tamamen kesme azaltarak yemelisin

Son düzenleme:
ben bu ara biraz yoğunum onun için yazamıyorum ama sporu bırakmadım
dün dışarda çok yürüdüğüm için evde yapmadım
ama evde yaptığımda hala leslieye devam ediyorum
protein ağırlıklı beslenmeyi bıraktım normal yeme düzenine döndüm
ama yinede ekmeği az yemeye çalışıyorum günlük 2 dilimi geçmiyor
ayrıca su içmeyi biraz arttırdım günlük 2.5 - 3 litre su içiyorum (2 litre içerdim )

yok abla ya geçen hafta iki akşam üst üste 40 gramlık bitter yedim ya onu telafi ediyorum bi süreliğine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…