Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

canım kahvaltı hiçmi yapmıyorsun iyi kilo almıyorsun sen:26:
benim yaptığım en büyük yanlışlardan biriydi kahvaltı etmemek

az yemek yenildiğinde metabolizma hızı yavaşlıyor bilirsinki
bence biraz artır sabah yediklerini

pazar günü yapıyorum anca.. önceden poğaça açma simit vs yiyordum sabahları ama artık ondanda sıkıldım hersabah hamur işi. çalışmasam evde kahvaltımı yapardım ama çalışnca yiyeceklerinde sınırlı

sabah yediklerim

1 bardak su kahvaltıdan önce

2 ince dilim ekmek
4-5 zeytin
1 lokma peynir
biraz maydanoz
azyağlı sahanda yumurta
2 bardak çay

bugün her zamankinden geç yaptığım için kahvaltımı ara olarak yeşil çay içerim birazdan

canım haklısın mutlaka zor olur çalşınca
ama eskiden çalışan arkadaşlar vardı burda onlar kendince çözümler bulmuşlardı
mesela ara öğün için yanlarında kayısı incir gibi kuru meyve taşıyorlardı
ne bileyim sende kendine göre bişeyler yapabilirsin:13:

..................başladığı kilo.........geçen haftaki........şimdiki..........hedef kilo

kestaneşekeri.......79.................77.5...................76.7...............68.....800 gr verdi

Patiska...............86.................82.1........................................70......yok

amore_eterno......75..................67.2.......................................55.....

zambak06...........75.5................75.5.......................................55.....

barro.................69.5................69.5.......................................60.....

sementa2906........70..................70........................................55......

sevocan3............62.2...............62.2................62.3.................58......yeni

hatiç22 ve vanilya koruma döneminde

kızlar hadi bildirimleri yapın liste tamamlansın

offf cnm ya sevmiyorumki incir kayısı vs

Selamlar :) Ben aranıza yeni katıldım.

Ne zamandır diyet yapacağım diyordum ama bazı şeyler araya girince mümkün olmamıştı.Sonunda pazartesi toparlandım ve başladım.Biraz sağlıksız oluyor ama sanırım Ama öyle bir hale geldim ki yemek yemek hiç içimden gelmiyor.

Öncelikle söyleyeyim kilomu bilmiyorum.Moralim bozulur diye tartılmıyorum fakat oldukça fazla kilom var.Verene kadar,hatta verdikten sonra da bu düzenimi devam ettirebilirim diye düşünüyorum.İlk defa bu kadar rahatım bu konuda.Boyum 1.78 bu arada.

Pazartesi başladım,o gün ve salı spor yaptım.Koşu bandı ,bisiklet vs ile çalıştım.Çarşamba ve perşembe dans ettim.Bugün de bisiklet + dans düşünüyorum :) Yediklerimi de paylaşayım fakat ilk günleri hatırlamıyorum çok net.Dünü yazabilirim.
Kahvaltı

Biraz maydanoz.
2 ince dilim kaşar peyniri.
2 halka dilim salatalık.
Şekersiz Çay.

11 civarı

Activia'nın kahvaltılık meyveli yoğurdu.

1 civarı

1 yeşil elma.

3-4 civarı

1 grissini
Yarım üçgen peynir
Sade kahve

Akşam

Bir kase çorba.

8 civarı

1 havuç.
Yeşil çay.

Bugün de şimdiye kadar:

Kahvaltı

2 çok ufak dilim beyaz peynir,yağsız.
2 halka dilim salatalık.
1 rafadan yumurta.
Yeşil çay.
Biraz maydanoz.

Öğlen

4 grissini
1 üçgen peynir
Yeşil çay

Spordan biraz sonra da ya biraz çilek,ya da 20-30 kalorilik ufak parça çikolata yerim.Ama 5 gündür hiç çikolata yemedim ,yiyip yememekte tereddütlüyüm şu anda da.

Sizce bu gidişle 3-4 ayda kaç kilo verebilirim?

Selamlar :)

Sizce bu gidişle 3-4 ayda kaç kilo verebilirim?

merhaba canım hoşgeldin aramıza

okuyunca inanamadım unuttuğun şeyler varmı yoksa gerçekten bu kadar azmı yiyorsun
2 halka salatalık dediğin 2 dilim mi?
aldığın kalori 1000 kaloriyi bulmaz ve 1200 kalorinin altı bir yeme düzeni sağlıklı değil
ne kadar az yersen vücut korumaya geçer kilo vermediğin gibi alırsın ve vücut her yediğini yağa döndürür

bence böyle bir düzen sağlıklı değil hiç karbonhidrat göremedim grisini harici:26:

ay çok teşekkür ederim moralimi düzeltiyosnuz her yazdığınızla seviyorum sizi

ben hiç su içmediğimi farkettim bugün su içmeye başladım hatta su sevdasına devamlı tuvalete taşındığım için derse giremedim
yarın sabah tartılıp yazarım buraya kaç olduğumu ama kilo verdiğimi hiç sanmıyorum hatta almış gibi hissediyorum ama bakalım
evde spor için de ip atlasam mı acaba diye düşünüyorum walk at home videosunu da indiremedim henüz indirip getirecek arkadaşım bana
3 ayda bende verebilsem ne güzel oluur
sene başından beri uğraşıyorum görenler ne kadar zayıfladın diyolar ama bana hiç de öyle gelmiyo yani tamam inceldim baya ama bacaklarım hala çook kalın
yarından itibaren suyumu düzgünce içip saatli yemeye çalışıcam inşallah sonuç alırım kısa zamanda
mutlu, sağlıklı günler herkese

Hoşbuldum

Yediklerimi aynen yazdım valla Dün de o yazdıklarıma ilave ufak bir parça çikolata yedim.Akşam yemeğini normale göre cidden çok yedim.1 tabağa yakın karnıbahar ve makarna.Ama midem çok bulanınca çıkarmak durumunda kaldım :44:

Biliyorum dediğinizi fakat o hiç yememem durumunda olmaz mı ?Yani ben az ama sık yiyorum.Ki bugün 6.günüm ama göbekte azalma ve sıkılaşma,yanlarda ve bacakta da sıkılaşma oldu

Ayrıca akşam Fenerbahçe sağ olsun rahat bir 300-400 kalori yakmışımdır

Son düzenleme:
bugün tartıldım korka korka kilo aldım gibi gelmişti ama salı 69.5 tim bugün 69.4 100 gram vermenin gururunu yaşıyorum

canım dengesiz ve hızlı kilo verirsen geri alman da bir o kadar hızlı olur sen o zaman senin begendiğin kişinin senin birde hem de fazlası ile kilo aldığını görmesini mi isterdin ? hem sen kaç kilosun ki kendine güvenini sarsmış bu kadar. kilo sabır ve azim işidir bende biber hapı kullandım nikahımda beni ince bir gelin yapar diye düşünmüştüm ama kalp çarpıntısı aşırı sinir endişe gib yan etkileri oldu az daha ölüyordum bana verdirdiği 2,5 kilo 5 kilo olarak geri döndü ve ben olduğumdan daha kilolu bir gelindim allahtan çok kötü değildi keşke o zaman kk yı keşfedebilmiş olsaydım o zaman şimdi olduğum gibi ince olabilirdim gerçi daha zaman var ama dengeli beslenerek epey yol kat etttim tavsiyem sana da bunu yapmandır

heey hala çalışanlar var burada ben mesela
çokta güzel kahvaltımı da yapıyorum evde. sabah saat 06.30 gibi kalkıyorum suyumu ve iki kayısımı yiyorum o arada kahvaltımı ve o gün arada ve akşam yiyceklerimi hazırlayıp çantama atıyorum o arada çayım yada o gün yumurta yiyceksem yumurtam haşlanmış oluyor. kahvaltımı yapıp 07.50 de evden çıkıyorum .. bu benim programım herkes kendine gore uygulayabilir

kilom çok fazla değil sanırım yani benim iki katım kiloda olanlar var doğru ama ne bileyim bu durum çok sinirlerimi bozuyo haftada bir kilo verirsin demişti mesela diyetisyen ben anca iki haftada bir kilo veriyodum doktor da beni teselli ediyodu zavallıcık bak üzülme dört tane sana yağı kadar vermişsin diye bünyem nasıl sahiplenmişse yağları gram gram veriyo anca
ilaç falan kullanmak istemiyorum hayır vazgeçtim bundan kesinlikle bünyeme yabancı şeyler alıp da alt üst etmek istemiyorum sadece gitsinler o kadar başka bi şey değil yani en azından üç ayda 60 düşeyim istiyorum ama bakalım inşallah veririm

hani canım et yok süt yok karbonhidrat yok sebze yok yok yok yok.. hiç dengeli bir beslenme şekli değil bu kastan verirsin ve saglıgını kaybedersin canım menülerini düzenlemelisin
ben ayda en çok 2 kilo veriyorum ve bu beni mutlu ediyor illa hızlı vermek gerekmiyor biliyorum ki çok veren kastan az veren yagdan verir yani giden yag eminim. eger dengeli beslenirsen sen ayda 4 kilo bile verebilirsin bünyeye göre değişiyor.
cuma günü bildirim yapamadım ben on günde bir tartılıyorum bugün tartıldım vee 66,7 geldim 500 gram vermişim oleeeee

afferim canım ilaç milaç yok unutuyoruz onu canım benim sen sanırım 69 kilo filandın şu kilo çizelgeni yapta daha bi bilelim
seni begencek adam böle begenmeli yaa boşver sen canını sıkma çok gençsin daha böyle şeylerle canını sıkma gerçi bende senin gibiydim bende haftada en çok 500-600 gram veriyorum bak son 10 günde 500 gram vermişim ama ben bundan mutlu oldum neden ? cunku kilo almadım verdim o yüzden sabırlı ol, kendini kasma hayatında çok fazla şeyi değiştirmiceksin sevdiğim yiyecekleri kesmicek azar azar yiycek ve kilo alıp şeker mi şeker bi genç kız olacaksın tamam mı ? hadi toparla bakim kendiniii

ay teşekkür ederim buraya yazdıkça moralim düzeliyo çok seviyorum hepinizi
inşallah öyle olurum da çizelgeyi nasıl yapacağımı hiç bilmiyorum ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…