Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

sağol tatlım boğaz enkeksiyonu
ama bayağı sarstı beni yarın tahlillerim var
inş çabuk geçer:KK6:
hafta sonu yola çıkacam çünkü
memlekete:KK66::KK66:

canım bu sene çevremdekilerde de boğaz enfeksiyonu ağır geçti
çok geçmiş olsun tatlım:KK71:

annene gidiyosun desene :KK55:
gözün aydın uçuyosundur havalarda:KK16:

Kızlarr slmmm...sıteyı takıp eden ama pek yazmayan bende bugun dıyete basladım ve motıve ıcın aranıza katılmaya karar verdım :)))

Kestane şekerı benıde lısteye eklersen sevınırım...8 ayda 10 kılo almıs ben 3 ayda bunları vermek ıstıyorum ve yaza oldukca formda gırmek ıstıyorum...

Baslangıc kılom 70...Hedefım 60 degıl ama 55 :)))

Yaptıklarım ıse dıyetısyen facıamdan sonra sımdılık kendım dıkkat edıcem ve kosu bandı aldım..Sabah ve aksam 1 saat tempolu yurusyus mekık..Ve sanırım ek olarakda katıvasyon yaptırcam..Bakalım gelısmelerı gorelım hep beraberrr...

hoşgeldin aramıza :KK71:
tamam canım yarın listeye eklerim senide
kolaylıklar diliyorum:KK6::KK6:

kızlar selamm çok fazla verilecek kilom yok ama istikrarda yok:KK50:
dün akşam aç karnına tartıldım 62.200 çıktım yedikten sonra tartıldım 62,800 çıktım 600 gr aldım yani 10 dakikada.
Bu sabah sirkeli ballı su içtim yarım bardak canım kahvaltı isteemedi nescafe içtim(çalışıyorum bu arada) öğle yemeği olarak simit ve ayran yedim. akşam pazı kavurma yiyeceğim ekmeksiz:KK52:
Hadi bakalım neler olacak:KK66: he bu arada istediğim kilo 58-59 arası yani totalde 4 kilo vermek istiyorum he birde sıkılaşmak istiyorum akşamları bebeğimle zıplıyoruz 50sağ 50sol ayağımı makas gibi açıp kapatıorum çömelme hareketi yattığım yerde bacaklarımı daire şeklinde dönderiyorum vs vs

merhaba canım :80:

sabah kahvaltı çok önemli bence onu atlamamalısın
ben kahvaltı yapmadığımda gün boyu gözüm doymuyor devamlı bişeyler atıştırma ihtiyacı hissediyorum

çok fazla kilo problemin yok umarım kolayca istediğin kiloya ulaşırsın:KK16:

tamam öyle olsun en güzeli bugün herbalife ın toz karışımını kullanan bi arkadaşım aklımı çelmeye başladı ya 3 ayda 8 kilo vermiş sarkmada olmamış hiç incecik olmuş kız ama ben korkuyorum şimdi düzen oturmuşken bozmaktan böyle de pek eksilmiyo ama of ne yapsam ki ben şimdi bilemedim 3 ayda 60 a düşermiyim ki ben diyetle :44:

canım onun hakkında bir bilgim yok ama ben ilaçla veya başka bişeyle zayıflanmayacağını düşünüyorum:KK50:
zamanında bende kullandım ilaç değil ama bazı tozlar:KK22:
çok faydasını görmediğim gibi üstüne üstlük bağırsak problemi yaşadım bırakınca :KK25:

senin kendi kararın tabi ama:KK42: sen gel sağlıklı yoldan yavaş yavaş verelim kiloları:13:

Son düzenleme:
merhaba canım :80:

sabah kahvaltı çok önemli bence onu atlamamalısın
ben kahvaltı yapmadığımda gün boyu gözüm doymuyor devamlı bişeyler atıştırma ihtiyacı hissediyorum

çok fazla kilo problemin yok umarım kolayca istediğin kiloya ulaşırsın:KK16:

Cnmmm ilgine teşekkürr
Sabah 3 ü 1 arada ve eti form yedim (KArışık meyveli kepekli bisküvi) ama hepsini sabah yemedim öğlene kadar bitirdim içindede saymadım ama ya 4 ya 6 adet vardı.
Öğlen ise zeytinyağlı biber dolması yedim ( ufacıklardı dolmalar )
1 litreye yakın su içtim.
100 kere zıpladım
akşama yine pazı yemeyi düşünüyorum
Yine kendi çapımda sporumu yaparım tabiii...

Canım bu arada beni yarınki listeye eklermisin 62,200 düm pazartesi günü.. birde en son hangi gün sana bildiriyoruz beni aydınlatırmısın.

Cnmmm ilgine teşekkürr
Sabah 3 ü 1 arada ve eti form yedim (KArışık meyveli kepekli bisküvi) ama hepsini sabah yemedim öğlene kadar bitirdim içindede saymadım ama ya 4 ya 6 adet vardı.
Öğlen ise zeytinyağlı biber dolması yedim ( ufacıklardı dolmalar )
1 litreye yakın su içtim.
100 kere zıpladım
akşama yine pazı yemeyi düşünüyorum
Yine kendi çapımda sporumu yaparım tabiii...

çok güzel canım motivasyonunun devamını dilerim:KK66:

Canım bu arada beni yarınki listeye eklermisin 62,200 düm pazartesi günü.. birde en son hangi gün sana bildiriyoruz beni aydınlatırmısın.

cuma sabah aç karnına tartılıp akşama kadar bildiriyoruz canım
bende ona göre en çok kilo verene kupa veriyorum:KK19:

(eskiden zambak :KK47::KK47:diye arkadaş vardı kilo veremeyene ceza veriyordu:KK57:)

bu arada arkadaşlar günlük menülerimizi yazmaya devam edelim isterseniz
hem kaçamakları görmede çok faydası oluyor yazmanın:KK68:

canım bu sene çevremdekilerde de boğaz enfeksiyonu ağır geçti
çok geçmiş olsun tatlım:KK71:

annene gidiyosun desene :KK55:
gözün aydın uçuyosundur havalarda:KK16:

selam canım boğazım iyileşti şükürde şimdide kum döküyorummm
yarında yola çıkacağım
inşallah çabuk dökerimmmm kumlarımı :)9

sizlerde çok iyi gidiyorsunuz maşallah

yeni katılan arkadaşlarda olmuş hoşgelmişleeeeerrr
:KK71::KK71:hoşçakalın umarım fazla kilo almaaammm:KK69:

canım onun hakkında bir bilgim yok ama ben ilaçla veya başka bişeyle zayıflanmayacağını düşünüyorum:KK50:
zamanında bende kullandım ilaç değil ama bazı tozlar:KK22:
çok faydasını görmediğim gibi üstüne üstlük bağırsak problemi yaşadım bırakınca :KK25:

senin kendi kararın tabi ama:KK42: sen gel sağlıklı yoldan yavaş yavaş verelim kiloları:13:

yavaş yavaş mı verelim ki :KK59:
bi an önce gitsin istiyorum kilolarım kendime güvenimi engelliyo kimse beğenmez ki böyle o kadar ince düzgün fizikli kız varken bana mı bakacaklar üstelik ilgilenmesini istediğim biri var ondan dolayı da kafama daha çok takıyorum saçma bulabilirsiniz ama :KK43::KK25::KK25:

Kızlarr bu sabah aç karnına tartıldım kilom 62,300 :KK9: ne verdim ne aldım aralardayım ama bu şekilde devam edersem haftaya cuma bombayı patlatırım :KK64::KK64::KK64:

selam canım boğazım iyileşti şükürde şimdide kum döküyorummm
yarında yola çıkacağım
inşallah çabuk dökerimmmm kumlarımı :)9

sizlerde çok iyi gidiyorsunuz maşallah

yeni katılan arkadaşlarda olmuş hoşgelmişleeeeerrr
:KK71::KK71:hoşçakalın umarım fazla kilo almaaammm:KK69:

selam canım çooook geçmiş olsun :KK16:

sen kiloyu dert etme çok fazla almazsın sen
alsanda kısa zamanda halledersin

bu arada ne zaman döneceksin güzel bir:emir_bebek: süpriz varmı dönüşe:KK9:

Sabah eşim süt içiyordu ufacık bir yudum içtim.
İşe geldiğimde 3 ü 1 arada içtim Eti form karışık meyve bisküvisinden 3 tane yedim. 1 bardak su içtim.
Şimdilik bunlar kızlar öğlende yediklerimi yazarım:KK61:

yavaş yavaş mı verelim ki :KK59:
bi an önce gitsin istiyorum kilolarım kendime güvenimi engelliyo kimse beğenmez ki böyle o kadar ince düzgün fizikli kız varken bana mı bakacaklar üstelik ilgilenmesini istediğim biri var ondan dolayı da kafama daha çok takıyorum saçma bulabilirsiniz ama :KK43::KK25::KK25:

canım bir kaç kilo için daha sonra sağlığının bozulması çok kötü olur:KK20:
o seninle ilğilenecekse sen olduğun için ilgilenir zaten
ben geçen sene 3 ayda 10 kilo verdim
sende verirsin yeter ki kararlı ol
motivasyon içinde çok güzel bir sebebin var :KK69::KK69:

bak bir kaç hafta geçsin herşey yoluna oturduğunda göreceksin kolayca gidecek kilolar

bu arada yediklerinide yaz daha motive edici olur:KK16:

herşey gönlünce olsun canım

X