- 5 Ocak 2011
- 14.500
- 23.162
-
- Konu Sahibi BinbirRenk
- #18.181
afferim canımm işte böleeeay teşekkür ederim buraya yazdıkça moralim düzeliyo çok seviyorum hepinizi
inşallah öyle olurum da çizelgeyi nasıl yapacağımı hiç bilmiyorum ki
afferim canımm işte böleee
sen bana söle
boyunu ::
başlangıç kilonu
hedef kilonu
şimdiki kilonu:
ben sana yaparım :)
ay çok teşekkür ederim moralimi düzeltiyosnuz her yazdığınızla seviyorum sizi
ben hiç su içmediğimi farkettim bugün su içmeye başladım hatta su sevdasına devamlı tuvalete taşındığım için derse giremedim
yarın sabah tartılıp yazarım buraya kaç olduğumu ama kilo verdiğimi hiç sanmıyorum hatta almış gibi hissediyorum ama bakalım
evde spor için de ip atlasam mı acaba diye düşünüyorum walk at home videosunu da indiremedim henüz indirip getirecek arkadaşım bana
3 ayda bende verebilsem ne güzel oluur
sene başından beri uğraşıyorum görenler ne kadar zayıfladın diyolar ama bana hiç de öyle gelmiyo yani tamam inceldim baya ama bacaklarım hala çook kalın
yarından itibaren suyumu düzgünce içip saatli yemeye çalışıcam inşallah sonuç alırım kısa zamanda
mutlu, sağlıklı günler herkese
Hoşbuldum
Yediklerimi aynen yazdım vallaDün de o yazdıklarıma ilave ufak bir parça çikolata yedim.Akşam yemeğini normale göre cidden çok yedim.1 tabağa yakın karnıbahar ve makarna.Ama midem çok bulanınca çıkarmak durumunda kaldım :44:
Biliyorum dediğinizi fakat o hiç yememem durumunda olmaz mı ?Yani ben az ama sık yiyorum.Ki bugün 6.günüm ama göbekte azalma ve sıkılaşma,yanlarda ve bacakta da sıkılaşma oldu
Ayrıca akşam Fenerbahçe sağ olsun rahat bir 300-400 kalori yakmışımdır
bugün tartıldım korka korka kilo aldım gibi gelmişti ama salı 69.5 tim bugün 69.4 100 gram vermenin gururunu yaşıyorum
heey hala çalışanlar var burada ben mesela
çokta güzel kahvaltımı da yapıyorum evde. sabah saat 06.30 gibi kalkıyorum suyumu ve iki kayısımı yiyorum o arada kahvaltımı ve o gün arada ve akşam yiyceklerimi hazırlayıp çantama atıyorum o arada çayım yada o gün yumurta yiyceksem yumurtam haşlanmış oluyor. kahvaltımı yapıp 07.50 de evden çıkıyorum .. bu benim programım herkes kendine gore uygulayabilir
cuma günü bildirim yapamadım ben on günde bir tartılıyorum bugün tartıldım vee 66,7 geldim 500 gram vermişim oleeeee
teşekkür ederim hayatımamore sen çok güzel oturtmuşsun düzenini canım tebrik edrim seni
yaa aslında unutmuştum bu cuma unutmazsam tartılıp sölicem ama tıkır değiştirmicem öyle yapıyorum artıkın umarım sakıncası yokturher cuma tartılmıyormusun artık
bildirim yapmayınca unuttun sanmıştım bende:26:
kızlar haftasonu evde yokrum listeyi şimdi yaptım
tabloya göre en çok verenben olmuşum oleeyyyyyyyyy
canım bende yeni başladığımda aynı senin gibiydim
her yazı motivasyonumu düzeltir ve daha bir sıkı sarılırdım buraya
çok güzel sendeki heyecanda devam et istediğin kilolara ulaşacaksın
burası ve destekler her zaman yanında bunu unutma
canım az az gitsin vermeye başladımı vücut devamı gelecektir
yediklerini yazmıyorsun arada yazsan ona göre bazı önerilerimiz olabilir :13:
merhaba kestane şekeri ya moralim çok bozuldu bi haftadır adetimden dolayı tartılmadım bildirim yapmadım şimdi tartıldım 75.8 çıktım tam iki haftaki kilom bu arada diyet yaptım iki aydır yapıyorum ama ikikilo zor verebildim ayrıca iki haftadır leslie abla ile yürüyorum okula yürüyerek 40dk da gidiyorum ama nafile iki hafta sonra eltilerim gelecek inanırmısınız üçüde 55 kilo üstelik bi oturuşta benim 3 gün de yiyeceğim kadar yiyorlar sofrayı silip süpürüyorlar 24 saat yemek yiyorlar biz ne yapıyoruz akşam 7 sonra yeme kilo alırsın adamlar gecenin 12 sinde mükellef sofra kuruyorlar üzerine yatıyorlar peki benim adım ne biliyor musunuz yemez gelin çünkü sadece bi lokmacık alıyorum doymadan kalkıyorum sürekli diyet halinde yaşıyorum biraz yemeye başlasam kilo alıyorum nedir benim çektiğim ooooooooooooooooofffffffffffffffff diyetisyene gideceğim bu kaçıncı kadın inanmıyor bu kadar za yiyip neden kilo veremediğime her tahlil normal çıkıyo artık çoooooooooooooooook yoruldum kilo muhabbetlerinden yeter ne zaman zayıf olacağım ölünce mi*:26:
kızlaarr ben geldim 12:30 gibi 3 ü 1 arada içtim birdelight mısır yedim o kadar..
Akşam brokoli çorbası içicem az da lahana sarma yerimAÇIMMM
yaa aslında unutmuştum bu cuma unutmazsam tartılıp sölicem ama tıkır değiştirmicem öyle yapıyorum artıkın umarım sakıncası yoktur
oleeeeey tebrik ederim şekercim senin için havai fişek olsa atıcam ama olmadıı için don sutyen sallıyorum :92::92::92:
inşallah ulaşırım istediğim kiloya desteğiniz ve moral vermeniz gerçektende çok iyi geliyo iyi ki varsınız hepiniz ama ben spora hala başlamadım okulla sporu nasıl düzene sokayım bilemedim bi türlü
bu sabah tekrar tartıldım da 69.9 geldim anlamadım neye göre belirleyeyim kiloyu :26:
yediklerimi de yazayımm bugün
sabah 6 da kalktım 2 tane kuru kayısı yedim 330 ml su içtim
9 gibi de 2 dilim tost ekmeği ve krem lor peynirden oluşan kahvaltımı yedim o arada bi 330 ml su daha içtim normalde sandviçe marul roka falan da koyuyorum ama evde yoktu o yüzden yavan oldu biraz
11 de 1 tane portakal yedim
330 ml su daha içtim
12.45 gibi bi sandviç daha yedim çünkü öğle yemeği yiyecek vakit yoktu servisle eve döneceğim için
15.30 da eve geldim bi tane grissini yedim bi de bi kase mercimek çorbası içtim
şimdilik bu kadar ama yoğurt yerim bi kase ya şimdi ya da akşam ve bakla ya da kuru fasulye yerim tabi bi de salata
ekmek günde kaç dilim yesem bunu bilemedim şimdi doktorun yaptığı listeye göre sabah 2 dilim ara öğünde 2 dilim bi de yemeklerde 1er dilim ekmek var ama çok değil mi?
kısmalı mıyım bu ekmeklerden bilemiyorum 20şer gramlık benim ekmeklerim 25 gramlık ekmeklerden değil yani bilemedim ne yapsam ama umarım düzeni çok bozmuyorumdur pek bakmıyorum da artık listeye ne vardı diye :44:
canım arada farklı rakamlar olabilir moralini bozuyorsa cumadan cumaya tartıl sadece
yok fark çıkınca yanlış bişeyler var değip değişiklik yapmana faydası oluyorsa tartıl hergün
ben haftada tartılırım genelde arada ya kaçırdıysam yada kendimi hafif hissedersem tartılırım
ekmek konusuna gelince aralar için verdiği ekmek fazla gibi geldi banada
ama yemekler için yanında pilav makarna yoksa 2 dilim normal bence