Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

ay teşekkür ederim buraya yazdıkça moralim düzeliyo çok seviyorum hepinizi
inşallah öyle olurum da çizelgeyi nasıl yapacağımı hiç bilmiyorum ki
afferim canımm işte böleee
sen bana söle
boyunu ::
başlangıç kilonu
hedef kilonu
şimdiki kilonu:
ben sana yaparım :)

canım bende yeni başladığımda aynı senin gibiydim
her yazı motivasyonumu düzeltir ve daha bir sıkı sarılırdım buraya
çok güzel sendeki heyecanda devam et istediğin kilolara ulaşacaksın

burası ve destekler her zaman yanında bunu unutma

hayır canım 1200 kalorinin altına düşersen de aynı şeyler geçerli

bugün tartıldım korka korka kilo aldım gibi gelmişti ama salı 69.5 tim bugün 69.4 100 gram vermenin gururunu yaşıyorum

canım az az gitsin vermeye başladımı vücut devamı gelecektir

yediklerini yazmıyorsun arada yazsan ona göre bazı önerilerimiz olabilir :13:

amore sen çok güzel oturtmuşsun düzenini canım tebrik edrim seni

..................başladığı kilo.........geçen haftaki........şimdiki..........hedef kilo

kestaneşekeri.......79.................77.5...................76.7...............68.....800 gr verdi

Patiska...............86.................82.1........................................70......yok

amore_eterno......75..................67.2...................66.7..............55.....500 gr verdi

zambak06...........75.5................75.5.......................................55.....bildirime gelmedi

barro.................69.5................69.5...................69.4..............60.....100 gr verdi

sementa2906........70..................70........................................55......yeni

sevocan3............62.2...............62.2...................61.7..............58......500 gr verdi

hatiç22 ve vanilya koruma döneminde

merhaba kestane şekeri ya moralim çok bozuldu bi haftadır adetimden dolayı tartılmadım bildirim yapmadım şimdi tartıldım 75.8 çıktım tam iki haftaki kilom bu arada diyet yaptım iki aydır yapıyorum ama ikikilo zor verebildim ayrıca iki haftadır leslie abla ile yürüyorum okula yürüyerek 40dk da gidiyorum ama nafile iki hafta sonra eltilerim gelecek inanırmısınız üçüde 55 kilo üstelik bi oturuşta benim 3 gün de yiyeceğim kadar yiyorlar sofrayı silip süpürüyorlar 24 saat yemek yiyorlar biz ne yapıyoruz akşam 7 sonra yeme kilo alırsın adamlar gecenin 12 sinde mükellef sofra kuruyorlar üzerine yatıyorlar peki benim adım ne biliyor musunuz yemez gelin çünkü sadece bi lokmacık alıyorum doymadan kalkıyorum sürekli diyet halinde yaşıyorum biraz yemeye başlasam kilo alıyorum nedir benim çektiğim ooooooooooooooooofffffffffffffffff diyetisyene gideceğim bu kaçıncı kadın inanmıyor bu kadar za yiyip neden kilo veremediğime her tahlil normal çıkıyo artık çoooooooooooooooook yoruldum kilo muhabbetlerinden yeter ne zaman zayıf olacağım ölünce mi*:26:

amore sen çok güzel oturtmuşsun düzenini canım tebrik edrim seni
teşekkür ederim hayatım

her cuma tartılmıyormusun artık
bildirim yapmayınca unuttun sanmıştım bende:26:
yaa aslında unutmuştum bu cuma unutmazsam tartılıp sölicem ama tıkır değiştirmicem öyle yapıyorum artıkın umarım sakıncası yoktur

kızlar haftasonu evde yokrum listeyi şimdi yaptım
tabloya göre en çok veren ben olmuşum oleeyyyyyyyyy

oleeeeey tebrik ederim şekercim senin için havai fişek olsa atıcam ama olmadıı için don sutyen sallıyorum :92::92::92:

canım az az gitsin vermeye başladımı vücut devamı gelecektir

yediklerini yazmıyorsun arada yazsan ona göre bazı önerilerimiz olabilir :13:

inşallah ulaşırım istediğim kiloya desteğiniz ve moral vermeniz gerçektende çok iyi geliyo iyi ki varsınız hepiniz ama ben spora hala başlamadım okulla sporu nasıl düzene sokayım bilemedim bi türlü
bu sabah tekrar tartıldım da 69.9 geldim anlamadım neye göre belirleyeyim kiloyu :26:
yediklerimi de yazayımm bugün
sabah 6 da kalktım 2 tane kuru kayısı yedim 330 ml su içtim
9 gibi de 2 dilim tost ekmeği ve krem lor peynirden oluşan kahvaltımı yedim o arada bi 330 ml su daha içtim normalde sandviçe marul roka falan da koyuyorum ama evde yoktu o yüzden yavan oldu biraz
11 de 1 tane portakal yedim
330 ml su daha içtim
12.45 gibi bi sandviç daha yedim çünkü öğle yemeği yiyecek vakit yoktu servisle eve döneceğim için
15.30 da eve geldim bi tane grissini yedim bi de bi kase mercimek çorbası içtim
şimdilik bu kadar ama yoğurt yerim bi kase ya şimdi ya da akşam ve bakla ya da kuru fasulye yerim tabi bi de salata
ekmek günde kaç dilim yesem bunu bilemedim şimdi doktorun yaptığı listeye göre sabah 2 dilim ara öğünde 2 dilim bi de yemeklerde 1er dilim ekmek var ama çok değil mi?
kısmalı mıyım bu ekmeklerden bilemiyorum 20şer gramlık benim ekmeklerim 25 gramlık ekmeklerden değil yani bilemedim ne yapsam ama umarım düzeni çok bozmuyorumdur pek bakmıyorum da artık listeye ne vardı diye :44:

Son düzenleme:
kızlaarr ben geldim 12:30 gibi 3 ü 1 arada içtim birdelight mısır yedim o kadar..
Akşam brokoli çorbası içicem az da lahana sarma yerim AÇIMMM

canım adet döneminde şişlik olur ve bitince hemen inmemiş olabilir şişkinliğin bu çok normal
bazı insanlar ne kadar yesede kilo almıyorlar
bu onların şansı belki ama bence çok fazla üzme kendini onun için

tamam canım cumaları tartılıp bildirirsen bencede iyi olur sen istediğinde değiştir tikırını

sağol canııııımmm salla salla bunlarda kabul

canım arada farklı rakamlar olabilir moralini bozuyorsa cumadan cumaya tartıl sadece
yok fark çıkınca yanlış bişeyler var değip değişiklik yapmana faydası oluyorsa tartıl hergün

ben haftada tartılırım genelde arada ya kaçırdıysam yada kendimi hafif hissedersem tartılırım

ekmek konusuna gelince aralar için verdiği ekmek fazla gibi geldi banada
ama yemekler için yanında pilav makarna yoksa 2 dilim normal bence

peki aralarda ne yiyebilirim ben o zaman çünkü okuldayım bütün gün ve sadviç çok rahat oluyo yalan yok taşıması kolay oluyo yani aralarda ne yapabilirim yardımcı olabilir misin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…