inşallah ulaşırım istediğim kiloya desteğiniz ve moral vermeniz gerçektende çok iyi geliyo iyi ki varsınız hepiniz ama ben spora hala başlamadım okulla sporu nasıl düzene sokayım bilemedim bi türlü
bu sabah tekrar tartıldım da 69.9 geldim anlamadım neye göre belirleyeyim kiloyu :26:
yediklerimi de yazayımm bugün
sabah 6 da kalktım 2 tane kuru kayısı yedim 330 ml su içtim
9 gibi de 2 dilim tost ekmeği ve krem lor peynirden oluşan kahvaltımı yedim o arada bi 330 ml su daha içtim normalde sandviçe marul roka falan da koyuyorum ama evde yoktu o yüzden yavan oldu biraz
11 de 1 tane portakal yedim
330 ml su daha içtim
12.45 gibi bi sandviç daha yedim çünkü öğle yemeği yiyecek vakit yoktu servisle eve döneceğim için
15.30 da eve geldim bi tane grissini yedim bi de bi kase mercimek çorbası içtim
şimdilik bu kadar ama yoğurt yerim bi kase ya şimdi ya da akşam ve bakla ya da kuru fasulye yerim tabi bi de salata
ekmek günde kaç dilim yesem bunu bilemedim şimdi doktorun yaptığı listeye göre sabah 2 dilim ara öğünde 2 dilim bi de yemeklerde 1er dilim ekmek var ama çok değil mi?
kısmalı mıyım bu ekmeklerden bilemiyorum 20şer gramlık benim ekmeklerim 25 gramlık ekmeklerden değil yani bilemedim ne yapsam ama umarım düzeni çok bozmuyorumdur pek bakmıyorum da artık listeye ne vardı diye :44: