- 5 Eylül 2010
- 1.019
- 257
- 31
-
- Konu Sahibi BinbirRenk
- #17.781
Arkadaşlar herkese merhabalarruzun bir aradan sonra tekkrar sizlerleyim, bazı eski ablalarım beni hatırlarlar kara kuru birşeydim hem de azıcık ve dengesiz beslenirdim. boyum 1,60 cm. kilomda şuan 53... Valla baya baya yemeye basladım ama 50 kilo olabilsem çok güzel olur,burda destek bekliyorum sizlerden. :)
haftada4 gün spor yapıyorum
bugün yaptıklarıma gelincee
sabah saat 10 buçuk 12 buçuk arası kondisyon aletleriyle spor ( koşu,90tane tam mekik,göğüs,bacak,kalça hareketleri = yaklaşık 800 kalori yaktım)
saat 1 de
1 dilim kepek ekmeği
1 adet kalper peyniri light
3-4 dilim kadar domates
saat 3 te
bir parça bitter çikolata
saat 4 te
çubuk kraker
saat 5 gibi
bir kaç çatal şerbetli tatlı :2:
saat 6 da
2 kaşık yoğurt
3 kaşık zeytinyağlı mercimek
1dilim kepek ekmeği
şimdilik bu kadar
ilerleyen saatlerde, biraz çekirdek, kuru kayısı, bol bol su,meyve yi eşit olarak dağıtmayı planlıyorum. sabırsızlıkla yorumlarınızı bekliyorum
Arkadaşlar herkese merhabalarruzun bir aradan sonra tekkrar sizlerleyim, bazı eski ablalarım beni hatırlarlar kara kuru birşeydim hem de azıcık ve dengesiz beslenirdim. boyum 1,60 cm. kilomda şuan 53... Valla baya baya yemeye basladım ama 50 kilo olabilsem çok güzel olur,burda destek bekliyorum sizlerden. :)
haftada4 gün spor yapıyorum
bugün yaptıklarıma gelincee
sabah saat 10 buçuk 12 buçuk arası kondisyon aletleriyle spor ( koşu,90tane tam mekik,göğüs,bacak,kalça hareketleri = yaklaşık 800 kalori yaktım)
saat 1 de
1 dilim kepek ekmeği
1 adet kalper peyniri light
3-4 dilim kadar domates
saat 3 te
bir parça bitter çikolata
saat 4 te
çubuk kraker
saat 5 gibi
bir kaç çatal şerbetli tatlı :2:
saat 6 da
2 kaşık yoğurt
3 kaşık zeytinyağlı mercimek
1dilim kepek ekmeği
şimdilik bu kadar
ilerleyen saatlerde, biraz çekirdek, kuru kayısı, bol bol su,meyve yi eşit olarak dağıtmayı planlıyorum. sabırsızlıkla yorumlarınızı bekliyorum
geçmiş olsun canımoff kızlar bendede bi değişiklik yok bu hafta arada kaçamaklarım oldu sonuç bu olacak tabi:))hala 63 .00 tartı...bende pko hastasıyım 2 aydır adet olamadım onunda etkisi varmıdır acaba ne dersiniz...50lili rakamları görmek istiyorum artık......
kızlar 1 saat yürüdüm 5.5 hızla
gitgide alışıyorum zor gelmiyor.
regl dönemi kilo veremiyorum ama yine de spora devam,kendimi sıkı hissettirıo sıkılaşmıosam da
psikolojık işte
demiştim size kilom çok değil ama yağ oranım yüksek,sallanmayan,yayılmayan bacaklar hayalim,sizce yaza kadar hergün böyle yürüsem biraz olsun kasa dönüşür mü bacaklarım
cameron diaz'ı bi filmde izlediğimde çok özenmiştim ona.
kilo bildirimi yapmıyorum kızlar,reglden dolayı şişkinlik var vücudumda.haftaya bakalım artık.
aslında diyet uygulamıyorum ama sanırım artık alışkanlık 1 dilim kepek ekmeğini bile bitirmiyorum, 1tabakyemek yiyorum,. umarım bunların meyvesini toplarızz hep beraberrr
hep birlikte görecez merak etme canımbu haftaki kilom aynı 60,9 kilomu korumaktayım....geeel 54 gel, ne zaman görücem ben 54ü yaf
Merhaba kızlar...
bende durumlar rezalet... 83.7 yani 100 gr vermişim. ne büyük başarı di mi? gerçi geçenlerde 83.2 falan görmüştüm ama bikaç gündür sindirim sistemim can çekişiyor, onun mu etkisi bilmiyorum ama iki haftadır durum felaket. belki de vücudum karşı koymaya çalışıyor. uff bilmiyorum
merhaba canım nerelere kayboldun sen sağlık sorunların vardı ciddi derecede
nasıl oldun merak ediyordum seni
anlaşılan takıntılarından kurtulamamışsın
bi rahatla kendiliğinden verirsin merak etme
gelir gelmez eleştireceğim ama aç karnına mı spor yapıyorsun hemde 2 saat:26:
önce bişeyler atıştır sonra yap sporunu ayrıca da kutluyorum hiç aksatmıyorsun sporunu
Hoşbuldum canıımhoşgeldin canımm
SAğol canım,sağlığım fena değil,miğdemde sorunlarım var hala :)
evet spor hocamla konştum uyanır uyanmaz spora gittiğim için sorun olmıycagını söyledi
canım gercekden cok iyi seyler yapıyosun canın hiçc cikolata cips istemiyomu?
yaa ben onlara dayanmıorm yoksa hiç ekmek yediğm yok öle cokda yemek yedğm yok ama tatlı krzlrim cok tutyo onuda gecdim braz spor yapsam zayflcam ama dısarı cıkmayı sevmoirm evin içinde ne gibi spporlar yapabilrim?
daha önce sık sık ye az ye teorisini uyguladım ama kendimi tatlıdan kestdm için daha cok yemeğe basladım bide cnm tatlı istedimi 2 paket toblerone yiorm diğerleride kesmior.
boyum 1.70 kilom 70..
zate kalcam vardı bide bacaklrm kalındı ama gobek hiç yktu bende smdi göbekde bağlar oldum 60 benm için ideal cok zayfda olmak istemiorm hadi ele ele yapalm sunu
canım benim keşke ben de doğum yapmış olsaydım da böle kilo almış olsaydım...(karışık bi cümle oldu :))hakkında hayırlısı olsun cnm.
benim hamilelik güzel gidiyor şimdilik sorun yok..tek sorunumuz kaç kilo aldığımtartıya çıkıp duruyorum iştahım fena açıldı.26 haftalık hamileyim cnm 13-14 hafta falan kaldı..çok beklicem derse geçebilirde:86:
doğumdan sonra bende buralardayım
canım illa ki vardır, düşünsen biz adetimiz bi kaç gün gecikse nasıl şişkin hissediyoruz kendimizi... sanıyorum adetin normale dönünce düzelecektir....off kızlar bendede bi değişiklik yok bu hafta arada kaçamaklarım oldu sonuç bu olacak tabi:))hala 63 .00 tartı...bende pko hastasıyım 2 aydır adet olamadım onunda etkisi varmıdır acaba ne dersiniz...50lili rakamları görmek istiyorum artık......
100 gr vererek kupa aldım ya :) ölsem de gam yemem artıkmerhaba kızlar
herkes iyidir inşallah.bu hafta dökülmüşsünüz kız ne bu böle
liste yapmayayım o zaman zira yazacak pek bişey yok
kupayıda 100 gr la en çok veren olarak patis alır
bu hafta toparlanalım haftaya daha da vermiş olursunuz inşallah
Şeqercim seninle hedeflerimiz ve boyumuz aynı :) gerçi benim yolum daha uzun ama :)))canım gercekden cok iyi seyler yapıyosun canın hiçc cikolata cips istemiyomu?
yaa ben onlara dayanmıorm yoksa hiç ekmek yediğm yok öle cokda yemek yedğm yok ama tatlı krzlrim cok tutyo onuda gecdim braz spor yapsam zayflcam ama dısarı cıkmayı sevmoirm evin içinde ne gibi spporlar yapabilrim?
daha önce sık sık ye az ye teorisini uyguladım ama kendimi tatlıdan kestdm için daha cok yemeğe basladım bide cnm tatlı istedimi 2 paket toblerone yiorm diğerleride kesmior.
boyum 1.70 kilom 70..
zate kalcam vardı bide bacaklrm kalındı ama gobek hiç yktu bende smdi göbekde bağlar oldum 60 benm için ideal cok zayfda olmak istemiorm hadi ele ele yapalm sunu
valla patiskacığım katılıyorum sana resmen dökülüüyoruz bikaç haftadır,herkesdemi durdu ayol kilo verme durumu...........nazar var üzerimizde nazar:))