Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

herkesin morali bozuldu sanırım, ben hasta oldum bi de.
yediklerime aşırı dikkat edemiorum ama yine de yürüdüm 1 saat. şu hafta bi geçsin dönüorum topiğe:KK59:

arkadaşlar ben de kilo veriyorum
6.5 ay önce doğum yaptım kızım 40günlükken 76 kiloydum ,burda cuma takımlarından birine girmeyi denedim ama çok kötü bi dönemime denk geldi işe yeni başlamıştım bebeğim bensiz durmuyodu çok kötüydüm bıraktım internete girmeyi.
şimdi yeniden diyetteyim ve motivasyon için de burayı okuyorum hergün. sağlıklı bir şekilde kızımın 1.yaş doğumgününe kadar 57 kilo olmak hedefim
10 gündür dikkat ediyorum
74.9 idim ilk gün 1 haftada 73.4e düştüm çok şaşırdım çünkü o gün adetimin ilk günüydü hem de.
sağlıklı bir şekilde kilo veriyorum.haftada 5 gün felan yağsız yumurta yiyorum.peynir 5 zeytin 2 dilim kepek ekmeği az da reçel yiyorum
öğlen akşam ne varsa 4-5 kaşık sebze yemeği,pilav makarna en fazla 2-3 kaşık diyet yoğurt,yağsız salata.çorba varsa ekmek yemiyorum felan...arada meyve çok acıkırsam yağsız sütle yarım kase nesfit atıştırıyorum.akşam yeşil çayın yanına 1-2 kuru kayısı ya da 4-5 leblebi.
budur işte sağlıksız bişi yapmıyorum bakalım buraya yazcam gidişatı

ha bu arada hergün et yemeye gayret ediyorum.kastan vermek istemiyorum.
akşamları(haftada 3-4gün) kızımı uyuttuktan sonra da açıyorum interneti açıyorum ebru şallı ile platesi o gün ya da bir önceki programı yapıorum.bir de asansör kullanmayı bıraktım çok faydası var bence, işyerinde in çık çok yapıyorum çünkü

hoşgeldin burchin:KK71:
çok iyi başlamıssın maşallah
düzeni oturtmuşsun
istediğin zamanda istediğin kiloya gelirsin inşallah
bu arada boyumn kaç canım

hoşgeldin burchin:KK71:
çok iyi başlamıssın maşallah
düzeni oturtmuşsun
istediğin zamanda istediğin kiloya gelirsin inşallah
bu arada boyumn kaç canım

teşekkür ederim vermeye devam ediyorum haftaortası 73e indim
boyum 1.65
ideal kilom 59imiş ama ben 57istiyorum zaten annemle de iddeamız var verirsin veremezsin derken giriverdik :))

kızlar ben kilomu korumaya devam ediyorum
pek bende giremiyorum siteye ama girsemde kimse kalmamış konuşacak anlaşılan

kızlar ben de hergün girmeye çalışıyorum ama maalesf:KK43:
çok hastayım çokkkkk.iştah flnkalmadı ki ztn.bütün gün bsy yıyemıorum.işler de yogun.dinlenemıorum.

iyileşip zayıflama sahalarına dönmem lzm artık:KK59:

Merhaba kızlar. bi kaç gündür giremiyorum, lanet olasıcalar yaptılar yine yapacaklarını... Bir kadrolar açmışlar ki rezalet!!!!
15 tercihten 2 tane falan yapabilicem sadece, bu da demek oluyor ki muhtemelen benim atanmam hazirana kalacak :KK43: bunca zaman beklettiler bizleri,yok kopyaydı,yok ertelemeydi şimdi de dalga geçer gibi kadrolar açmışlar.... 4000 tane lisans kadrosu var zaten hepitopu....
çok kötüyüm çok :KK43: insanların umutlarıyla oynuyorlar!!
diyet konusuna gelince bi arkadaşımz geldi ziyarete,e misafir olunca yemekler ,tatlılar hazırlamak kaçınılmaz. Bi de malum buralara gelene kebap yedirilmeden olmaz... anlayacağınız durum vahim sanıyorum, tartılmadm ama hissediyorum.

arkadaşlar ben de kilo veriyorum
6.5 ay önce doğum yaptım kızım 40günlükken 76 kiloydum ,burda cuma takımlarından birine girmeyi denedim ama çok kötü bi dönemime denk geldi işe yeni başlamıştım bebeğim bensiz durmuyodu çok kötüydüm bıraktım internete girmeyi.
şimdi yeniden diyetteyim ve motivasyon için de burayı okuyorum hergün. sağlıklı bir şekilde kızımın 1.yaş doğumgününe kadar 57 kilo olmak hedefim
10 gündür dikkat ediyorum
74.9 idim ilk gün 1 haftada 73.4e düştüm çok şaşırdım çünkü o gün adetimin ilk günüydü hem de.
sağlıklı bir şekilde kilo veriyorum.haftada 5 gün felan yağsız yumurta yiyorum.peynir 5 zeytin 2 dilim kepek ekmeği az da reçel yiyorum
öğlen akşam ne varsa 4-5 kaşık sebze yemeği,pilav makarna en fazla 2-3 kaşık diyet yoğurt,yağsız salata.çorba varsa ekmek yemiyorum felan...arada meyve çok acıkırsam yağsız sütle yarım kase nesfit atıştırıyorum.akşam yeşil çayın yanına 1-2 kuru kayısı ya da 4-5 leblebi.
budur işte sağlıksız bişi yapmıyorum bakalım buraya yazcam gidişatı

Hoşgeldin canım.... umarım aramızda daimi olursun... taze kanlara ihtiyacımız var :)))

Selam kızlar. :KK3: Nasil gidiyor? :emir_bebek: Benim beslenmem aldı başını gidiyor ve başlamam bir türlü mümkün olmuyor. Psikolojik olarak baya taktım. Sanırım ondan. Kendimden ümidi kestim. :92: Sizin keyifler nasıl?

selam kızlaar hepinize günaydın,
evet topicte epeydir yaprak dökümü var. ama olmasın istemiyorum :KK43:((
patiscim çok üzüldüm, umarım herşey istediğin gibi olur. kebapları götürürken yağsızları tercih edeceğinden eminim.
tubiyy cim kendine zaman tanı. hepimizin zaman zaman böyle ruh haline girdikleri oluyor.
haticcc umarım çokiyisindir güzel gidiyordur diyetin.

arada da olsa gireceğim buradan vazgeçmem :KK64::KK64:

Merhaba kızlar. bi kaç gündür giremiyorum, lanet olasıcalar yaptılar yine yapacaklarını... Bir kadrolar açmışlar ki rezalet!!!!
15 tercihten 2 tane falan yapabilicem sadece, bu da demek oluyor ki muhtemelen benim atanmam hazirana kalacak :KK43: bunca zaman beklettiler bizleri,yok kopyaydı,yok ertelemeydi şimdi de dalga geçer gibi kadrolar açmışlar.... 4000 tane lisans kadrosu var zaten hepitopu....
çok kötüyüm çok :KK43: insanların umutlarıyla oynuyorlar!!
diyet konusuna gelince bi arkadaşımz geldi ziyarete,e misafir olunca yemekler ,tatlılar hazırlamak kaçınılmaz. Bi de malum buralara gelene kebap yedirilmeden olmaz... anlayacağınız durum vahim sanıyorum, tartılmadm ama hissediyorum.

hadi yaaa.... çok üzüldüm patis
bu başımızdakiler böyle yaptıkça daha çok üzüleceğe benziyoruz
inşallah yerleşirsin ya umudunu kaaybetme:KK71:

selam kızlaar hepinize günaydın,
evet topicte epeydir yaprak dökümü var. ama olmasın istemiyorum :KK43:((
patiscim çok üzüldüm, umarım herşey istediğin gibi olur. kebapları götürürken yağsızları tercih edeceğinden eminim.
tubiyy cim kendine zaman tanı. hepimizin zaman zaman böyle ruh haline girdikleri oluyor.
haticcc umarım çokiyisindir güzel gidiyordur diyetin.

arada da olsa gireceğim buradan vazgeçmem :KK64::KK64:

merhaba canım
sağol iyiyim sen nasılsın
bende durumlar iyi şimdilik almıyorum
artı vermiyorumda:)
kendimi nasıl şartladıysam 56 yı göremedim bi türlü
ama olsun 57 de iyi bana göre

Selam kızlar. :KK3: Nasil gidiyor? :emir_bebek: Benim beslenmem aldı başını gidiyor ve başlamam bir türlü mümkün olmuyor. Psikolojik olarak baya taktım. Sanırım ondan. Kendimden ümidi kestim. :92: Sizin keyifler nasıl?

kız kaçakkk nerelerdesin sen bi görünü p bi kayboluyon
gerçi okulunda var stres yapma kafan rahatlasın verirsin mutlaka:KK16:

kızlar ben de hergün girmeye çalışıyorum ama maalesf:KK43:
çok hastayım çokkkkk.iştah flnkalmadı ki ztn.bütün gün bsy yıyemıorum.işler de yogun.dinlenemıorum.

iyileşip zayıflama sahalarına dönmem lzm artık:KK59:

çok geçmiş olsun canım vitaminlerini almayı unutma
direnç kaybın olmasın

ben hasta olunca hiç işthkım gitmez yaaa bende mi sorun var acaba
naz yapacam diye daha çok yerim:):KK1:

üzülme patis elbet biyerlerde kısmetin vardır,kpss çok sabır isteyen zorlu bir maraton,yerleşene kadar çektirmedikleri kalmaz...seni okadar iyi anlıyorumki........bende yerleşene kadar çok stres çektim inan inş sende ilerde gönlüne göre biyere yerleşirsin......
evet kızlar malum yarın tartılma günü ama ben hiç yetişemiyorrum yarın gündüz okulda olacağım mahsuru yoksa şimdiden girmek istiyorum bu haftaki kilomu.....en sonunda 63den kurtuldum bu hafta 62.7 kiloyum çok fazla veremedim ama olsun en azından farklı bir kilo işte:)))inş sizler benden daha fala vermişsinizdir.....de topiğimizin bereketi kısırlıktan kurtulup verimli bir şekilde kilo veririzz
bu arada söylemeden edemiyeceğim sürekli tartılıyorum bu hafta,günde iki-üç sefer baktığım oluyo kiloma,çok sinir oluyorum niyyeyse bu hafta böyle geçti inş bırakırım şu huyumu
bu rada tubiyy çok geçmiş olsun sana inşş sağlığına kavuşursun bi an önce

saolun kızlar sonunda brz iyileşmeye başladım.
terlersin daha kötü olursun diye yürümeme de izin vermıolar.iştah ztn yok da. pztsi kaldgm yerden devam.

kilo almadım ama vermedim de.

ama aldığım ama gymedgm topuklu ayakkabılarımı gydm aynaya baktım.bacaklarım incelmişti yemin edebilirim.inanamadım.aynada gördgm bacaklar bnm degıl gbi geldi.sanki brz sertleşmiş.dedim ki bana mı öyle geldi acaba.ama kızkardsım de eve geldi finallerınden sonra.abla senın bacakların incelmiş dedi. o da heveslendi , yürüyecekmiş bnm gibi:)

demek ki imkansz degıl dedım kendıme yaza kadar sürekli yürüsem,belki bikini bana daha çok yakışır,kendime güvenim gelir:KK69::KK69:

X