- 26 Kasım 2010
- 393
- 7
-
- Konu Sahibi BinbirRenk
- #17.801
hoşgeldin burchin
çok iyi başlamıssın maşallah
düzeni oturtmuşsun
istediğin zamanda istediğin kiloya gelirsin inşallah
bu arada boyumn kaç canım
teşekkür ederim vermeye devam ediyorum haftaortası 73e indim
boyum 1.65
ideal kilom 59imiş ama ben 57istiyorum zaten annemle de iddeamız var verirsin veremezsin derken giriverdik :))
kızlar ben kilomu korumaya devam ediyorum
pek bende giremiyorum siteye ama girsemde kimse kalmamış konuşacak anlaşılan
arkadaşlar ben de kilo veriyorum
6.5 ay önce doğum yaptım kızım 40günlükken 76 kiloydum ,burda cuma takımlarından birine girmeyi denedim ama çok kötü bi dönemime denk geldi işe yeni başlamıştım bebeğim bensiz durmuyodu çok kötüydüm bıraktım internete girmeyi.
şimdi yeniden diyetteyim ve motivasyon için de burayı okuyorum hergün. sağlıklı bir şekilde kızımın 1.yaş doğumgününe kadar 57 kilo olmak hedefim
10 gündür dikkat ediyorum
74.9 idim ilk gün 1 haftada 73.4e düştüm çok şaşırdım çünkü o gün adetimin ilk günüydü hem de.
sağlıklı bir şekilde kilo veriyorum.haftada 5 gün felan yağsız yumurta yiyorum.peynir 5 zeytin 2 dilim kepek ekmeği az da reçel yiyorum
öğlen akşam ne varsa 4-5 kaşık sebze yemeği,pilav makarna en fazla 2-3 kaşık diyet yoğurt,yağsız salata.çorba varsa ekmek yemiyorum felan...arada meyve çok acıkırsam yağsız sütle yarım kase nesfit atıştırıyorum.akşam yeşil çayın yanına 1-2 kuru kayısı ya da 4-5 leblebi.
budur işte sağlıksız bişi yapmıyorum bakalım buraya yazcam gidişatı
Merhaba kızlar. bi kaç gündür giremiyorum, lanet olasıcalar yaptılar yine yapacaklarını... Bir kadrolar açmışlar ki rezalet!!!!
15 tercihten 2 tane falan yapabilicem sadece, bu da demek oluyor ki muhtemelen benim atanmam hazirana kalacakbunca zaman beklettiler bizleri,yok kopyaydı,yok ertelemeydi şimdi de dalga geçer gibi kadrolar açmışlar.... 4000 tane lisans kadrosu var zaten hepitopu....
çok kötüyüm çokinsanların umutlarıyla oynuyorlar!!
diyet konusuna gelince bi arkadaşımz geldi ziyarete,e misafir olunca yemekler ,tatlılar hazırlamak kaçınılmaz. Bi de malum buralara gelene kebap yedirilmeden olmaz... anlayacağınız durum vahim sanıyorum, tartılmadm ama hissediyorum.
selam kızlaar hepinize günaydın,
evet topicte epeydir yaprak dökümü var. ama olmasın istemiyorum((
patiscim çok üzüldüm, umarım herşey istediğin gibi olur. kebapları götürürken yağsızları tercih edeceğinden eminim.
tubiyy cim kendine zaman tanı. hepimizin zaman zaman böyle ruh haline girdikleri oluyor.
haticcc umarım çokiyisindir güzel gidiyordur diyetin.
arada da olsa gireceğim buradan vazgeçmem
Selam kızlar.Nasil gidiyor? Benim beslenmem aldı başını gidiyor ve başlamam bir türlü mümkün olmuyor. Psikolojik olarak baya taktım. Sanırım ondan. Kendimden ümidi kestim. :92: Sizin keyifler nasıl?
kızlar ben de hergün girmeye çalışıyorum ama maalesf
çok hastayım çokkkkk.iştah flnkalmadı ki ztn.bütün gün bsy yıyemıorum.işler de yogun.dinlenemıorum.
iyileşip zayıflama sahalarına dönmem lzm artık