- 5 Ocak 2011
- 14.500
- 23.162
-
- Konu Sahibi BinbirRenk
- #17.761
canım benim 15 günde 500 gram verdiğim oluyordu ama yine de motive oluyordum senden 10 kg ağır olmama rağmen.ben pek motive değilim ya. bugün nohut detoksumun 2. günü olacaktı ama akşam nohutlu pilavı görünce dayanamdım, ondan yedim. üstüne de soslu mısır falan yedim. iş yerine de detoks çorbamı getirmedimbir de ha bire basküle çıkıp tartılmaya başladım. bu haftayı kilo veremeden kapatıcam sanırım
ahh be tubiyycim tek derdin bu olsun. yavaş ama dengeli kg veriyorsun demekki.al benden de o kadar resmen kilo vermem durdu.100 gram oynamıyor tartıda.
bıraz da ben suçluyum galiba.hiç yürüyüş yapmıyorum.
ahh be tubiyycim tek derdin bu olsun. yavaş ama dengeli kg veriyorsun demekki.
merhaba vanilya nasılsınselam kızlar bugün kimseler uğramamış
keyifler nasıl gördüğüm kadarıyla güzel gidiyor
kilo veren arkadaşları tebrik ederim
ben kilomu korumaya devam ediyorum
herşeyden az az yemeğe devam
meraba arkadaşlar nasılsınız ben fazla takip edemiyorum artık..bir kaç günden memleketime gidiyorum yani kayseri yehazırlık yapıyorum en az 1ay kalmayı planlıyorum arada sırada uğramaya çalışacağım bakalım nasıl döneceğim inşallah zayıflamış halde dönerim kilo almadan vererek dönmeyi umuyorum..görüşmek üzere hepinize kolaylık diliyorum kib..
galiba kilomun yrm kg artıp,hiç değişmeden çakılıp kalmasının sebebini bgn anladım: regl oldum
1saat yürüdüm 5.0 hızda.bacaklarımda hala küçük küçük çekilmeler oluyor.her yürüyüşümde söz verıyorum kendıme hergun yapacagım,hatta sbh -aksam yürüyeceğim diye,ama bi türlü istikrarı bulamadım bu konuda.
hayatımda hiç bu kadar yaşam biçimi haline getrmedim beslenme ve sporu, umarım reglden sonra eskisi gibi devam eder kilomun azalması.
bu hafta listede sonunculuk bnm sanırım
moralini bozma canım ödem olmuştur belkisüpper gidiyorsun tubiyyciminşalla bende senin şu anda bulunduğun kilonun iki kilo üzerine kadar inerim
ama ne yazık ki bu hafta benden kötü haber var. geçen haftaki 1,5 kilo başarısından sonra 500 gram geri almışım.. çok moralsizim ama direniyorum vazgeçmicem
bu haftaki kilom aynı 60,9 kilomu korumaktayım....geeel 54 gel, ne zaman görücem ben 54ü yaf
Merhaba kızlar...
bende durumlar rezalet... 83.7 yani 100 gr vermişim. ne büyük başarı di mi? gerçi geçenlerde 83.2 falan görmüştüm ama bikaç gündür sindirim sistemim can çekişiyor, onun mu etkisi bilmiyorum ama iki haftadır durum felaket. belki de vücudum karşı koymaya çalışıyor. uff bilmiyorum
patisciğim sen buna rezalet mi diyorsun ben +500 gramdayımm.Merhaba kızlar...
bende durumlar rezalet... 83.7 yani 100 gr vermişim. ne büyük başarı di mi? gerçi geçenlerde 83.2 falan görmüştüm ama bikaç gündür sindirim sistemim can çekişiyor, onun mu etkisi bilmiyorum ama iki haftadır durum felaket. belki de vücudum karşı koymaya çalışıyor. uff bilmiyorum
kabızlık problemin varsa bunu çözmen lazım, ılık su kuur kayısı falan tüket yoksa verdiğin kiloyu baksülde göremezsin. asıl kilon büyük tuvalate çıktıktan sonraki kilondur, tabi sabah aç karna ve hafif kıyafetlerle...
patisciğim sen buna rezalet mi diyorsun ben +500 gramdayımm.
ve benim de dışarı çıkma sorunum var. belki de almadım o gramları yaaa işalla öledir.
avatarından çok sempatik biri olduğun anlaşılıyor.
bu arada az önce spor yaptım, 50 dk tempolu yürüdüm koşu bandnda. 4.8 km yürümüşüm :)
bu arada az önce spor yaptım, 50 dk tempolu yürüdüm koşu bandnda. 4.8 km yürümüşüm :)
ooo patiska nasılsın cnm devammı spora diyete.nasıl gidiyor
harikasın patiscim aferin. başaracağına inanıyorum.başaracağımıza inanıyorummm hepiciinizi seviyorummm
canımmm iyiyim :) çok sevindim
sen nasılsın ? nasıl gdiyor hamilelik? ne kadar kaldı?
pazartesi de tercihler başlayacak, çok heyecanlıyım :18:
diyete devam sayılmaz aslında pek. ocakın başında başladım,salmıştım öle...