Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

canım benim 15 günde 500 gram verdiğim oluyordu ama yine de motive oluyordum senden 10 kg ağır olmama rağmen.
yediklerine gelince.. yarasınnn canım. sıkma canını. arada böyle yapınca vucut rejim psikolojisinden çıkıyor. boşver abartmadığın sürece sorun yok..

ahh be tubiyycim tek derdin bu olsun. yavaş ama dengeli kg veriyorsun demekki.

galiba kilomun yrm kg artıp,hiç değişmeden çakılıp kalmasının sebebini bgn anladım: regl oldum

1saat yürüdüm 5.0 hızda.bacaklarımda hala küçük küçük çekilmeler oluyor.her yürüyüşümde söz verıyorum kendıme hergun yapacagım,hatta sbh -aksam yürüyeceğim diye,ama bi türlü istikrarı bulamadım bu konuda.

hayatımda hiç bu kadar yaşam biçimi haline getrmedim beslenme ve sporu, umarım reglden sonra eskisi gibi devam eder kilomun azalması.

bu hafta listede sonunculuk bnm sanırım

kızlar bu hafta sonunculuk için yarışacağız desenize (((
ben de bu sabah tartıldığımda sonuç çok vahimdi, şimdi bi mucize bekliyoruz

ben de kendime söz veriştim, gün aşırı ne olursa olsun yürüyüşümü yapacağım die, ama akşamdan beri elektrik kesikti ve şimdi geldi, bu saatten sonra da komşulara ayıp olur. ama yarın sabah mutlaka yapacağım ve cmt yine yapacağım...

bir de az önce canım çok tatlı istedi, form çubuk krakerle birazcık bal yedim. şimdi de demlediğim yeşilçayımı içiyorum. ama kararlıyım haftaya çok daha iyi sonuçlar alacağım...
Bu arada lahana,maydonoz, limon suyu içmeye başladım bu akşamdan itibaren, geçen kış yapmıştım ve çok iyi gelmişti... sizi sonuçtan haberdar ederimmmm

selam kızlar bugün kimseler uğramamış
keyifler nasıl gördüğüm kadarıyla güzel gidiyor
kilo veren arkadaşları tebrik ederim
ben kilomu korumaya devam ediyorum
herşeyden az az yemeğe devam
merhaba vanilya nasılsın
nasıl gidiyor koruma dönemin
bende gayet iyi durumlar sende nasıl

memlekette inşallah kilo almadan dönersin
ben mutlaka alıp gelirim gelincede hemen aldığım kiloyu veririm ama
iyi yolculuklar şimdiden bekleriz yine...

yarın güzel sonuçlarla dönersiniz inşallah kızlar
ama ne olursa olsun moralinizi bozmayın bu hafta olmassa öbür haftaya
biz bu yola bş koyduk dimi ama...

süpper gidiyorsun tubiyycim inşalla bende senin şu anda bulunduğun kilonun iki kilo üzerine kadar inerim

ama ne yazık ki bu hafta benden kötü haber var. geçen haftaki 1,5 kilo başarısından sonra 500 gram geri almışım.. çok moralsizim ama direniyorum vazgeçmicem

Son düzenleyen: Moderatör:
moralini bozma canım ödem olmuştur belki
haftaya daha çok vermiş görünürsün inşallah

bu haftaki kilom aynı 60,9 kilomu korumaktayım....geeel 54 gel, ne zaman görücem ben 54ü yaf

almamaakda bi başarı unutma

Merhaba kızlar...
bende durumlar rezalet... 83.7 yani 100 gr vermişim. ne büyük başarı di mi? gerçi geçenlerde 83.2 falan görmüştüm ama bikaç gündür sindirim sistemim can çekişiyor, onun mu etkisi bilmiyorum ama iki haftadır durum felaket. belki de vücudum karşı koymaya çalışıyor. uff bilmiyorum

kabızlık problemin varsa bunu çözmen lazım, ılık su kuur kayısı falan tüket yoksa verdiğin kiloyu baksülde göremezsin. asıl kilon büyük tuvalate çıktıktan sonraki kilondur, tabi sabah aç karna ve hafif kıyafetlerle...

patisciğim sen buna rezalet mi diyorsun ben +500 gramdayımm.
ve benim de dışarı çıkma sorunum var. belki de almadım o gramları yaaa işalla öledir.
avatarından çok sempatik biri olduğun anlaşılıyor.

evet canım bişeyler yapıcam bakalım... bu akşam yemeğine ton balıklı salata yapıcam kendime, marulun sindirime iyi geldiğini duymuştum. kuru kayısı da aldrayım bu akşam, hiç aklıma gelmemişti.
teşekkür ederim

teşekkür ederim canım, eminim sen de öylesindir :)
ya dikkat ediyorum ,çabalıyorum sonuç göremiyorum , o zaman da sinir oluyorum bir de o detokstan sonra ben de verdiklerimin bi kısmını almıştım ama pek dikkat edememiştim ben.

ooo patiska nasılsın cnm devammı spora diyete.nasıl gidiyor

canımmm iyiyim :) çok sevindim
sen nasılsın ? nasıl gdiyor hamilelik? ne kadar kaldı?
pazartesi de tercihler başlayacak, çok heyecanlıyım :18:
diyete devam sayılmaz aslında pek. ocakın başında başladım,salmıştım öle...

hakkında hayırlısı olsun cnm.
benim hamilelik güzel gidiyor şimdilik sorun yok..tek sorunumuz kaç kilo aldığım tartıya çıkıp duruyorum iştahım fena açıldı.26 haftalık hamileyim cnm 13-14 hafta falan kaldı..çok beklicem derse geçebilirde:86:
doğumdan sonra bende buralardayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…