-
- Konu Sahibi BinbirRenk
- #17.741
meraba arkadaşlar nasılsınız ben fazla takip edemiyorum artık..bir kaç günden memleketime gidiyorum yani kayseri yehazırlık yapıyorum en az 1ay kalmayı planlıyorum arada sırada uğramaya çalışacağım bakalım nasıl döneceğim inşallah zayıflamış halde dönerim kilo almadan vererek dönmeyi umuyorum..görüşmek üzere hepinize kolaylık diliyorum kib..
Günaydın cicileeer
sabah kaşarlı ve domatesli tost yaptım kendime, 1 bardak da portakal suyu sıktım, kahvaltımı yaptım hem de 7de :) kendimi aştım vala....
ders çalışıyorum şimdi 1 saat sonra falan da yürüyüş yapıcam koşu bandında.
mutlu,enerjik, az kalorili ve bol sporlu günlerrr :)
tebrikler, darısı spor yapmayanların başınayeniden merhaba :)
az önce 55 dk yürüdüm koşu bandında, 5kmyi biraz geçtim...
spor yapmak gerçekten mutlu hissettiriyor...
kızlar kaç gündür yoktum yine şehir dışındaydım.
yemeğe çıktık,başlangıçlar,ara sıcaklar,tatlısına kadar.midem az yemeye o kadar alışmış ki,garipsedi bunları.onun dışında yine ekmeksiz yemeye çalıştım yeşilçay içtim,hafif kahvaltılar yaptım ama 2 gündür kaçamaklarım olmuş oldu.
ama erkek arkadasımn babası sen kilo vermşsin dedi,süzülmüşsün dedi,beni 5 aydır fln görmüyordu.moralim tabii ki çok yerine geldi
gelince tartıldım bu ıkı gunde kılom aynı kalmış.
yarından itibaren yola devam,eğer ki light ayran bulursam 2 gün detoks yapmayı düşünüyorum.
slm kızlar bende katılayım size yorumlarınızı sürekli okuyorum.Herkez kendine güvenecek öncelikle bende 58 kiloyum hedefim 53 e düşmek hep birlikte bununda üstesinden geleceğimize eminim.
en son yediklerimi sizinle paylaşmak istedim;sabah 8:00 de bir bardak süt,öğlen saat00 de simit krem peynir ve çay,akşam saat18:30 bir kase çorba ve tam buğday bir dilim ekmek, gece saat 21:00 bir tabak meyve evet su içmeyide ihmal etmiyoruz yeşil çayımızda öğlen elimizden düşmüyor birde plates var tabiiiii vazgeçilmezlerimmm
selam kızlar nasıl gidiyor
iyidir nolsun 2. kase detox çorbamı içtim:) hayret doydum:112:
iyidir nolsun 2. kase detox çorbamı içtim:) hayret doydum:112:
:) amin canım...tebrikler, darısı spor yapmayanların başına
aramıza hoşgeldin diyelim o halde :)slm kızlar bende katılayım size yorumlarınızı sürekli okuyorum.Herkez kendine güvenecek öncelikle bende 58 kiloyum hedefim 53 e düşmek hep birlikte bununda üstesinden geleceğimize eminim.
selam kızlar nasıl gidiyor
herkese günaydın kızlar yeniden aranızdayım.
haftasonu ve iş derken epey ara vermiştim ama tekrar burada olmak güzel..
siz özlemişim yaaa umarım hepiniz bomba gibisinizdir.