Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

meraba arkadaşlar nasılsınız ben fazla takip edemiyorum artık..bir kaç günden memleketime gidiyorum yani kayseri ye hazırlık yapıyorum en az 1ay kalmayı planlıyorum arada sırada uğramaya çalışacağım bakalım nasıl döneceğim inşallah zayıflamış halde dönerim kilo almadan vererek dönmeyi umuyorum..görüşmek üzere hepinize kolaylık diliyorum kib..

umarım kilo vermiş olarak dönersin.sana iyi yolculuklar.

kızlar kötü geçen haftasonundan sonra sabah itibari ile yediklerimi biraz düzenledim.

sabah:1 bardak ılık su
1 hurma

kahvaltı: 1 dilim çavdar ekmeği 1 dilim kaşar peyniri ile tost
ara:yeşil çay
öğlen: et döner, salata, ayran, 2etimek
ara:2 form bisküvi, yeşil çay
akşama da : balık olacak inşallah

Günaydın cicileeer
sabah kaşarlı ve domatesli tost yaptım kendime, 1 bardak da portakal suyu sıktım, kahvaltımı yaptım hem de 7de :) kendimi aştım vala....
ders çalışıyorum şimdi 1 saat sonra falan da yürüyüş yapıcam koşu bandında.
mutlu,enerjik, az kalorili ve bol sporlu günlerrr :)

tebrik ederim. ben epresif beslenmeye devam ediyorum. akşam 1 gofret kaçırdım... sabah 1 dilim kaşar peyniri ile 3 etimek yedim haa 1 de haşlanmış yumurta yemiştim

sabah kalktım ılık sirkeli su içtim

bir bardak şekersiz çay

1 yumurta

1 dilim kepekli ekmek(tam kepek)

1 ince dilim kaşar

2 tane zeytin yedim

2.aya girdim rejimimde ilk ay toplamda 1 kilo 300 gram vermişim.cesaret edip tartıldım da

hedefim 50 kilo olmak 3,5 kilo kadar daha vermem gerekiyor bundan sonra biraz daha sıkmayı düşünüyorum kendimi

yeniden merhaba :)
az önce 55 dk yürüdüm koşu bandında, 5kmyi biraz geçtim...
spor yapmak gerçekten mutlu hissettiriyor...

kızlar kaç gündür yoktum yine şehir dışındaydım.
yemeğe çıktık,başlangıçlar,ara sıcaklar,tatlısına kadar.midem az yemeye o kadar alışmış ki,garipsedi bunları.onun dışında yine ekmeksiz yemeye çalıştım yeşilçay içtim,hafif kahvaltılar yaptım ama 2 gündür kaçamaklarım olmuş oldu.
ama erkek arkadasımn babası sen kilo vermşsin dedi,süzülmüşsün dedi,beni 5 aydır fln görmüyordu.moralim tabii ki çok yerine geldi

gelince tartıldım bu ıkı gunde kılom aynı kalmış.
yarından itibaren yola devam,eğer ki light ayran bulursam 2 gün detoks yapmayı düşünüyorum.

slm kızlar bende katılayım size yorumlarınızı sürekli okuyorum.Herkez kendine güvenecek öncelikle bende 58 kiloyum hedefim 53 e düşmek hep birlikte bununda üstesinden geleceğimize eminim.
en son yediklerimi sizinle paylaşmak istedim;sabah 8:00 de bir bardak süt,öğlen saat00 de simit krem peynir ve çay,akşam saat18:30 bir kase çorba ve tam buğday bir dilim ekmek, gece saat 21:00 bir tabak meyve evet su içmeyide ihmal etmiyoruz yeşil çayımızda öğlen elimizden düşmüyor birde plates var tabiiiii vazgeçilmezlerimmm

tubiyy ben nohut detoksuna bugün başladım. malesef normal yoğurttan yaptum. geçen sefer yaptığımda öğünlerime sebze yemeği bile eklememe hatta çorbaye da tuz katmış olmama rağmen 0,8 kg vermiştim. layt ayran bulmak için detoksunu erteleme çünkü şimdiye kadar hiç layt ayran görmedim. kendine 1 kg layt yoğurt al, 1 kg yoğurttan 2 litre ayran çıkar. layt yoğurt kullandığın için daha güzel kilo verirsin bence. bir de ben yoğurdu nohutlarla falan karıştırıyorum ama hemen sulandırmıyorum. bu şekilde iş yerine boşuna su taşımamış oluyorum ne zamanki çorba saatim geliyor çorbamı ılık su veya biraz sıcak su ekleyerk sulanırıp hazırlıyorum, bu şekilde buz gibi çorba içmekten de kurtuluyorum. gidiyim çorbamı içeyim, iyi hatırlattın

beslenme şeklin çok kötü kilolarını versen bile bir süre sonra geri alırsın

tebrikler, darısı spor yapmayanların başına
:) amin canım...
slm kızlar bende katılayım size yorumlarınızı sürekli okuyorum.Herkez kendine güvenecek öncelikle bende 58 kiloyum hedefim 53 e düşmek hep birlikte bununda üstesinden geleceğimize eminim.
aramıza hoşgeldin diyelim o halde :)
selam kızlar nasıl gidiyor

Vanilyam hoşgeldin canım... nasılsın ?

kızlar bugün öğün atlamamanın önemi beynime resmen kazındı...
bugün geç uyandık ve arabamızı muayeneye götüreceğim için bi elma yiyip çıktım evden. işim de uzun sürünce akşam 6ya geliyordu eve gelirken ve ben artık tüm insanları lezzetli yiyecekler olarak görmeye başlamıştım... hazır olsun die pişmiş tavuk aldık ve tavukçunun yanındaki çiğköfteye dayanamadım... eve geldim hepsini bi güzel mideye...
sonra üstünden nerdeyse hiç geçmedi ama aklım hep midemdeydi... yarım avuç kadar kabak çekirdeği ve leblebi, muz,portakal,elma derken kendime yeşilçay demleyeyim diye mutfağa gittim , yaparken bi de mısır patlattım kendime, az olmasına özen gösterdim ama yine de kocaa bi kap oldu tabii
bundan sonra öğün atlamak mı töbeler olsun

herkese günaydın kızlar yeniden aranızdayım.
haftasonu ve iş derken epey ara vermiştim ama tekrar burada olmak güzel..
siz özlemişim yaaa umarım hepiniz bomba gibisinizdir.

herkese günaydın kızlar yeniden aranızdayım.
haftasonu ve iş derken epey ara vermiştim ama tekrar burada olmak güzel..
siz özlemişim yaaa umarım hepiniz bomba gibisinizdir.

ben pek motive değilim ya. bugün nohut detoksumun 2. günü olacaktı ama akşam nohutlu pilavı görünce dayanamdım, ondan yedim. üstüne de soslu mısır falan yedim. iş yerine de detoks çorbamı getirmedim bir de ha bire basküle çıkıp tartılmaya başladım. bu haftayı kilo veremeden kapatıcam sanırım

al benden de o kadar resmen kilo vermem durdu.100 gram oynamıyor tartıda.
bıraz da ben suçluyum galiba.hiç yürüyüş yapmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…