- 25 Kasım 2009
- 2.367
- 78
-
- Konu Sahibi BinbirRenk
- #17.561
yeni katılanlar var aramıza sanırım hoşgelmişler o zamaan
akşamki menümü yazayım
ton balığı
mevsim salatası
bide bişi sorucam
pilates yapamıyorum ben midem bulanıyo,başım dönüyo.bide spor pek yapamam yapmayı de sevmem
pilates yerine dans etsem yarım saat? uygun olur mu ki?
okulum sınavlarım olduğu için ötesine hem yoruluyorum hem zamanım olmuyo
gittikçe eriyorum zaten millet derilerimi toplıycak böyle giderse
senin boyun kilon kaç? ben 68'den 53'e düştüm geçen yazdan beri. ki hayatım boyunca 'dombili' sınıfına girmişimdir bu zamana kadar. kalçam hep vardı, şu kilomda da en toplu yerim kalçamdır. kilo versem üstten gider hep. uygun bi vaktimde uzuuun bi yazı yazıcam size de yardımcı olmak adınabenim için imkansız gibi bişeydi çünkü 40 bedenin altına inmek, ben başardıysam herkes yapar ama sporsuz diyet hiçbi işe yaramaz, doğru topictesiniz, doğru topicteyim
Ben sabah en geç yedide kalkıyorum yedibucuk gibi kahvaltım hazır oluyor.Su anda da kahvaltı yapıyordum zaten.
sanırım sen ev hanımısın. ne kadar erken kalkıp kahvaltını yaparsan metabolizman o kadar erken başlar çalışmaya.Akşam da yemeği de geç saatlere kalmaz. sabahları erken kalkıp yürüyüşe gidebilirsin mesela ne güzel vaktin var spor yaparsın benim tek eksiğim spor ::26:
evet canım ev hanımıyım ahhh keşke yürüme imknım olsa bebeğim var 1.5 yaşında zaten eşimin mesleği dolayısıyla köyde yaşıyoruz yürüyecek yer yok bu gün erken kalktım sirkeli karışımdan içtim eşimle kahvaltımı yaptım ama malesef o gidince tekrar yattımm şu tembelliği atmam lazım .pilateside kaçırdım zaten uyuyacağim diye..
evet haklısın benim eşimde zaten 3 güne bir nöbetçi olduğu için akşam olmuyor ama o günler benim makarna günlerim kendime genelde makarna yapıyorum ama benim aslında kilo almama neden yemek değil çok abur cubur yemekten sonra ki çay ve yanındaki atıştırmalıklar..sabah pilates yapıyordum ama kaçırıyorum uykudan artık akşam netten bulup yapmayı düşünüyorum titreşim kemerimde var ama kullanmıyorum kullanan varmıarkadaşlar işe yararmı acaba ..hiç düzenli kullanmadım işe yararmı bilmiyorum..
ne utanması yaa .. lütfen böyle şeyler duymimmsen yediklerini sayınca ben utandım kendimden ama bu saat 16.00 son benim için daha bişey yemeyi düşünmüyorum akşam pilatesimi yapacağım suyu çok az içiyorum nerdeyse iki bardakla günü kapatıyorum beslenmede çok hatalar yapıyordum ama inşallah bu site sayesinde düzelticem ..
]
elma sirkeli suyu sabah kahvaltıdan önce içiyorlar genelde, gün boyu normal metabolizmanı biraz daha hızlı çalıştırmana yardımcı olur elif'çim.
bi de diyete başlarken sıfırdan başlama sakınbaşlangıç olarak porsiyonları küçültmek işine yarayacak. makarnayı minimuma indirebilirsin.
akşam yemeğini ne kadar erken yersen o kadar iyi. geceye doğru miden mi kazındı, at ağzına bi tane meyve.
diyette protein çok önemli. bol bol tavuk balık tüket. canın makarna mı çekti, kepeklisinden yap. ekmeksiz duramıyo musun(ekmek şart zaten), beyaz ekmek yerine çavdar, kepekli, tahıllı ekmekleri tercih et. zaten bu saydıklarım beyaz ekmeğe göre çok daha doyurucu.
sabah kahvaltısında poğaça, yağlı tost, açma vs. yeme. omlet, çavdar ekmek, peynir , domates-salatalık, nesfit vs. bir sürü alternatif var.
ara öğünleri sakın atlama. sabah kahvaltıdan sonra akşama kadar kendini tutarsan saldırırsın yiyecekleremetabolizma hızına da çok etkisi var ara öğünlerin.
ilk aklıma gelenler bunlar tatlım. ben bu yöntemlerle(ve tabi ki sporla) 15 kilo verdim. umarım senin de işine yarar, herkesin bildiği genel geçer yöntemler zaten. yeme alışkanlığını değiştirmek çok önemli yani, öyle şok diyetlerle mok diyetlerle olacak şeyler değil
katılıyorum
bi de yeşilçay var tabii :97:
pilatese başlayacağım ben artııııkbakalım 50 dk sürdürebilicek miyim
çünkü kilo veriyorum ama incelmiyorumayrıcaaa,61dim 59 olmuşum tekrar 5o'lili sayıları görmek müthiş
bugün
canım hiçbişe istemiyordu,ince dilim salam yedim
öğlen kabak yemeği
akşam
bir kaşık patates yemeği
salata
çorba
kabak yemeği
canım aşırı tatlı çekti,yarım yağlı sütle nestle nesfitle yetindim
hoşbulduk arkadaşım sizi tanımak burada olmak çook güzel umarım sık sık yazabilirimmerhaba arkadaşlar herkese yorum yazamıyorum vaktim yok
son msj lar dikkatimi çekti
hoşgeldin mountain
elifcim hepimiz hatalar yaptık ama zamanla herşey oturuyor merak etme motivasyon için kilo veren arkadaşların paylaşımlarını oku 40 kilo verenler var
ve makarna gününü hafta da 1 e indir oda öğlen
akşamı hafif geçirmelisin
biraz bişeylerden ödün vermeliyiz
ve kahvaltıdan sonra uyuma
oda artı kilo olarak döner
zayıflama kemerini bende kullandım 1 ay kadar faydası olmadı
sonra da bozuldu zaten
hepinize iyi akşamlar diliyorum
ben kaçtım
evet bak unutmuşum. günde 3-4 bardak yeşilçay tüketirim ben. başlarda çok acı gelirdi şimdi içmesem bişeyler eksik geliyo
ben de istiyorum pilates yapmaak ama üşeniyorumsıkılaşmaya çok faydası varmış. zaten sadece sıkılaşmaya ihtiyacım var benim ama neyse başlarız artık bi gün
menün kahvaltı dışında gayet güzel bu arada. ara öğünleri de atlamamaya dikkat et
meraba arkadaşlar emin olun tavsiyelerin hepsine uymaya çalışıyorum en azından bu günden itibaren..en son 16.00 da yemeğimi yedim sonra bir bardak yeşil çay içtim sonra iki bardak normal çay içtim acıkınca bir portakalla 8 ,10 tane fındık yedim ben seviniyorum bu gün az yedim diye ama yazıncada bi çok geldi gözüme ..