Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

Günaydın kızlaaaar
bu ara çok sık giremiyorum, buralarda elektrik felaket kış geldi ya... dolayısıyla internette olmuyor elektrik olmayınca. ama bu sefer çok farklı olacak herşey hissediyorum :))))
eşim de bana destek bu kez. O da çok kilo aldı ve artık bunun farkında... beraber olunca da çok daha sğlam ilerliyoruz haliyle.
ilk defa kendime bir diyet günlüğü tutmaya başladım...
sabahları da limonlu ılık su içiyorum ama evde annemin aldığı ballı elma sirkesi var, daha çok mu işe yarar ki? onu mu içsem?
birazdan da yürüyüş yapacağım, çok mutlu hissediyorum :)

Sabah akşam ılık su ve elma sirkesi olayını çok duydum.İşe yarıyor mu? Deneyen paylaşsın lütfen

Hoşbulduk dolunaycığım teşekkür ederim.
Bu arada 32 yaşındayım,165 boyunda 72,3 kg yum.75 idim.Hedefim 57 kg olmak.

ben seni gönülden tebrik ediyorum ben de 69 kiloyum ama 50 li kilolar bana hep hayal gibi geliyor ..

evet canım ev hanımıyım ahhh keşke yürüme imknım olsa bebeğim var 1.5 yaşında zaten eşimin mesleği dolayısıyla köyde yaşıyoruz yürüyecek yer yok bu gün erken kalktım sirkeli karışımdan içtim eşimle kahvaltımı yaptım ama malesef o gidince tekrar yattımm şu tembelliği atmam lazım .pilateside kaçırdım zaten uyuyacağim diye..

Elifciğim evet köyde yaşadğını söylemiştin.Orada çok zor bir de bebek var,haklısın.
Öncelikle moralini bozma bak bende daha bebek yok ama senden kiloluyum Benim eşim hafta için şehir dışında çalışıyor,akşam o evde olmadığı için yemek pişirmiyorum dolayısı ile o yiyor diye benimde canım çekip yemek durumu olmuyor akşam yemeklerine dikkat et, canın bir şey çekse bile gündüz ye akşama kalmasın,bol bol meyve ve yeşil çay tüket.uzun sürse de spor yapamasan da mutlaka sonuç alırsın.ama evde kültür fizik hareketleri yaparsan daha çabuk kg verebileceğinden eminim.bende ilk fırsatta bir kondisyon bisikleti edineceğim.akşamları işten gelince yarım saat kullansam kar değil mi

evet haklısın benim eşimde zaten 3 güne bir nöbetçi olduğu için akşam olmuyor ama o günler benim makarna günlerim kendime genelde makarna yapıyorum ama benim aslında kilo almama neden yemek değil çok abur cubur yemekten sonra ki çay ve yanındaki atıştırmalıklar..sabah pilates yapıyordum ama kaçırıyorum uykudan artık akşam netten bulup yapmayı düşünüyorum titreşim kemerimde var ama kullanmıyorum kullanan varmıarkadaşlar işe yararmı acaba ..hiç düzenli kullanmadım işe yararmı bilmiyorum..

makarna günü mü ? aa olmadı işte.Makarna ye ama akşam değil.
ben yedi gibi eve geliyorum.ya bir kase yogurt ya iki portakal ya bir kaç mandalina ya da bir bardak süt ile akşam yemegi yapıyorum :).. akşam işyerinde 16.30-17.00 gibi biraz kepekli ekmek ve zeytin peynir gibi birşeyler atıştırıyorum yoksa serviste açlıktan midem bulanır..
atıştırmalıklarını sadece meyve kuru meyve gibi şeylerle sınırlandır. sen de benim gibi keyfine düşkünsün anlaşılan.bende çayın yayında bişiler yemeyi severdim şimdi koca bir bardak çayı tek bir tatlandırıcı ile içebiliyorum.zamanla alışıyor insan işkence de gelmiyor bunlar.hemen olmaz canım zamana yay.

sen yediklerini sayınca ben utandım kendimden ama bu saat 16.00 son benim için daha bişey yemeyi düşünmüyorum akşam pilatesimi yapacağım suyu çok az içiyorum nerdeyse iki bardakla günü kapatıyorum beslenmede çok hatalar yapıyordum ama inşallah bu site sayesinde düzelticem ..
]

Son düzenleme:
ne utanması yaa .. lütfen böyle şeyler duymimm
ben eskiden ne hatalar yapıyorum zamanla öğreniyor insan daha öğrenecek çok şeyim var.şimdi de herkes sirkeli su karışımı içerek zayıflıyormuş.onu denicem. saat 16.00 da günü yemek için kapa ama meyve ve bitki çayı,bir kase yogurt yada birbardak süt serbest. suyu bol iç bak ben bunu yapıyorum.. şu anda da bir adet ayvam var onu yiyorum akşam da iki portakal yiyip yatıcam.:86:

merhaba arkadaşlar herkese yorum yazamıyorum vaktim yok
son msj lar dikkatimi çekti
hoşgeldin mountain

elifcim hepimiz hatalar yaptık ama zamanla herşey oturuyor merak etme motivasyon için kilo veren arkadaşların paylaşımlarını oku 40 kilo verenler var
ve makarna gününü hafta da 1 e indir oda öğlen
akşamı hafif geçirmelisin
biraz bişeylerden ödün vermeliyiz
ve kahvaltıdan sonra uyuma
oda artı kilo olarak döner
zayıflama kemerini bende kullandım 1 ay kadar faydası olmadı
sonra da bozuldu zaten
hepinize iyi akşamlar diliyorum
ben kaçtım

şu kilolar gitsin yeterki ben makarnayı hayatımdan çıkartırım yeşil çayımı içtim şimdi sirkeli suyu yemekten hemen sonramı içiyoruz yoksa yatarkenn içsem olurmu

elma sirkeli suyu sabah kahvaltıdan önce içiyorlar genelde, gün boyu normal metabolizmanı biraz daha hızlı çalıştırmana yardımcı olur elif'çim.
bi de diyete başlarken sıfırdan başlama sakın başlangıç olarak porsiyonları küçültmek işine yarayacak. makarnayı minimuma indirebilirsin.
akşam yemeğini ne kadar erken yersen o kadar iyi. geceye doğru miden mi kazındı, at ağzına bi tane meyve.
diyette protein çok önemli. bol bol tavuk balık tüket. canın makarna mı çekti, kepeklisinden yap. ekmeksiz duramıyo musun(ekmek şart zaten), beyaz ekmek yerine çavdar, kepekli, tahıllı ekmekleri tercih et. zaten bu saydıklarım beyaz ekmeğe göre çok daha doyurucu.
sabah kahvaltısında poğaça, yağlı tost, açma vs. yeme. omlet, çavdar ekmek, peynir , domates-salatalık, nesfit vs. bir sürü alternatif var.
ara öğünleri sakın atlama. sabah kahvaltıdan sonra akşama kadar kendini tutarsan saldırırsın yiyeceklere metabolizma hızına da çok etkisi var ara öğünlerin.
ilk aklıma gelenler bunlar tatlım. ben bu yöntemlerle(ve tabi ki sporla) 15 kilo verdim. umarım senin de işine yarar, herkesin bildiği genel geçer yöntemler zaten. yeme alışkanlığını değiştirmek çok önemli yani, öyle şok diyetlerle mok diyetlerle olacak şeyler değil

katılıyorum
bi de yeşilçay var tabii :97:

pilatese başlayacağım ben artıııık bakalım 50 dk sürdürebilicek miyim
çünkü kilo veriyorum ama incelmiyorum ayrıcaaa,61dim 59 olmuşum tekrar 5o'lili sayıları görmek müthiş

bugün
canım hiçbişe istemiyordu,ince dilim salam yedim

öğlen kabak yemeği

akşam
bir kaşık patates yemeği
salata
çorba
kabak yemeği

canım aşırı tatlı çekti,yarım yağlı sütle nestle nesfitle yetindim

evet bak unutmuşum. günde 3-4 bardak yeşilçay tüketirim ben. başlarda çok acı gelirdi şimdi içmesem bişeyler eksik geliyo
ben de istiyorum pilates yapmaak ama üşeniyorum sıkılaşmaya çok faydası varmış. zaten sadece sıkılaşmaya ihtiyacım var benim ama neyse başlarız artık bi gün
menün kahvaltı dışında gayet güzel bu arada. ara öğünleri de atlamamaya dikkat et

hoşbulduk arkadaşım sizi tanımak burada olmak çook güzel umarım sık sık yazabilirim
bugun yediklerimi yazmak istiyorum
kahvaltı: bir bardak şekersiz çay iki dilim kızarmış ekmek iki adet haşlanmış yumurta az peynir zeytin domates.
ara : 3 mandalina
ögle: bir kepçe mercimek çorbası 3 adet kadınbudu köfte bol salata1 dilim kepekli ekmek ( işyerinde çıkanlar bunlar makarnada vardı yemedim)
ara : bir adet ayva,iki dilim ekmek silgi boyutunda kaşar ve sekiz zeytin
akşam : sirkeli su( bugun başladım ) sonrasında iki çorba kaşıgı nesfit bir miktar normal süt ( az ama, yarım yaglı süt içemem midemi kaldırıyor )

Son düzenleyen: Moderatör:

hiç yapamıyorum ara öğün,okulda olunca alıp elma ısırmak garip oluyo

meraba arkadaşlar emin olun tavsiyelerin hepsine uymaya çalışıyorum en azından bu günden itibaren..en son 16.00 da yemeğimi yedim sonra bir bardak yeşil çay içtim sonra iki bardak normal çay içtim acıkınca bir portakalla 8 ,10 tane fındık yedim ben seviniyorum bu gün az yedim diye ama yazıncada bi çok geldi gözüme ..

işte böyle şartlama kendini ..
hayır hiç de çok yememişsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…