Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

slm arkadaşlar konuya şöyle bir giriş yapayım lütfennnnn beni de aranıza alın..bu kilolar yüzünden kaç haftadır bunalımdayım..desteğe okadar ihtiyacım varki sizler kadar şanslıda değilim yaşadığım yer ve konumdan dolayı çaresizce şişip oturuyorum evde

aslen kayseri liyim eşim asker olduğu için adıyaman ın bir küçük beldesinde yaşıyorum malesef neden malesef çünkü hiç bir sosyal alan yürüyüş yapacak yer ne gezip görecek bir çarşı pazar var..okadar şartlarım kötü binamızdada 5 kişi var görüştüğüm en genç ve en yeni evlisi onlara göre benim ama en kiloluda benim
benden 10yaş büyük kadınlar 50 li kilolarda ben 70 dayandım sanki 6 aylık gibi koca bir göbeğim var pilates yapmaya karar verdim yaklaşık 3 hafta düzenli yaptım ebru şallı ile 4.hafta tekrar bıraktım eşimde rahatsız istemiyor kilo almamı ne yapacağım bilmiyorum buralarda diyetisyende yok olsa hemen başvuracağım 10 kilo versem benim için bayram ama çok zorr
pilatese tekrar başladım bu gün lütfen sizden ricam banada destek olun bu arada yaşım 28 ,boyum 162 ,kilom 69 ,5 yıllık evliyim ve 18 aylık bir bebeğim var ...

Son düzenleme:
merhaba canım
tabiki destek oluruz birbirimize
sen ilk sayfadaki yapılması gerekenleri oku öncelikle faydası olur motivasyonunu sağlar

yediklerini bizimle paylaş yanlışını doğrunu görelim
yorum yapalım tabi bide düzenli spor yaparsan mutlaka sonuç göreceksin
herşeyden ama az yiyerek başla derim...
hoşgeldin aramıza

elifcim spora gidemiyorsan veya dışarda alan yoksa ede de yaapabilirsin
evde internet olduğuna göre plates fıtnıs veya bisürü video var nette
kk nın spor bölümüne de bi göz at orda da bikaç video var
evinde yaparsın rahat rahat

tabi diyete destek üründe lazım ben elma sirleli su ile güne başlıyordum gerçekten faydasını gördüm
şişkinlik ve ödemi atıyor
birde yeşil çay içiyorum günde 2 bardak
diyet yaparken halsiz düşmüyorsun zindelik veriyor
istersen sende dene

çok teşekkür ediyorum yarından itibaren başlamak istiyorum ben de yediklerimi yazmaya bu gün niyetliyimde.. spor olarak sadece 30 dk plates yapıyorum okadar yinede hareketli olmaya çalışacağm artı abur cuburu çok yiyoruz akşam olunca çay la beraber onları kesmem gerekiyor artı biraz fazla yemek yiyorum yemek tabağını küçültmem gerekiyor ..inşallah devam eder bu heves..

bütün denemelere açığım hemen yarın başlıyorum sirkeli su ve yeşil çaya okadar mutlu oldumki şuan hep yalnızım bu konuda hiç bir fikir verenim olmadı kendim çabaladım hep fiyaskoyla bitti çok teşekkür ederim..

elma sirkesi şişlik yapıyor bende bende 3 haftadır limonlu ılık su içiyorum hiç bi halta yaramadı ama belki uzun sürel içimden sonra yarar

rica ederim canım
tabiki paylaşacağız

ilk sayfalarda yazıyor zaten abur cuburu kes
ve tabağını küşültmeyle başla işe
ben ilk başladığımda iştahımı kontrol edemiyordum sabahları ve akşam yemekten önce ılık sirkeli su içiyordum
iştahımı kapatıyordu
daha sonra acıkınca da meyve veya tarçınlı süt içiyordum
akşam abur cuburu abartma ara öğün hakkın var ama en geç 9 9 buçukda meyvemi yemiş olmalısımn akşam yenilem yiyeceklerin kalorisi zor yakıldığından kilo alırsın
yemek işini yatmadan 3 saat önce bitirmelisin
zaten bi müddet sonra alışınca sana fazla bile gelir yediklerin
kolay gelsin

elma sirkesi şişlik yapıyor bende bende 3 haftadır limonlu ılık su içiyorum hiç bi halta yaramadı ama belki uzun sürel içimden sonra yarar

belki değişiklik olabilir bünyeden bünyeye
bende şişkinliği alıyor
midemi rahat hissediyorum
ayrıca adet şişkinliği de olmuyor sirkeli su içince
belki miden hassastır
dokunuyorsa içmemen en iyisi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…