-
- Konu Sahibi BinbirRenk
- #17.541
amin canım sağol bir ölçüm yapayım dedim şimdi ölçmez olaydım göbekler beller kalça basen derken 100 cm den aşağısı yok yaa çok üzülüyorum okadar salmışımki kendimi 2 haftadır stresten sivilceler çıkıyor anlatamam insan stresli olunca ne kadar çirkinleşiyor hiç bir fotoğrafta güzel çıkmıyorum artık hep suratım düşük dolu dolu yanaklar kendime bakıyorum insan iki lokmaya karşı koyamazda bu hallere düşürürmü kendini diye acıyorum halime neyse diyorum artık zararın neresinden dönersen kardır..
canım öncelikle moralini düzelteceksin
zayıflayamıyorum değil zayıflayacağım diyeceksin
yemek yerken 57 kilo olacağın zamanı hayal et
stres yaparsan dahada yemek yemek istersin
mutlaka vereceksin kararlı gördüm seni...
ya ben 170 boy 53 kiloyla nasıl 36 beden giyemiyorum biri bana açıklasın çok sinir oldumneyse bütün 38 beden pantolonları yakıcam sinirimden o olcak. o zaman hedefim 50 diyelim.
neysee bugün spor günümdü 1,5 saat. insanın vicdanının rahat olması kadar güzel bişey yok
sabah
tam buğday ekmek-peynir-cherry domates salatalık
ara
elma yeşil çay
öğlen
zeytinyağlı pırasa
akşam
yoğurt çorbası
nohut yemeği
daha arayı yemedim. portakal filan yerim heralde her zamanki gibi
oha ne güzel..
kilo vermeye değil sıkılaşmaya ihtiyacın olabilir
ama yediklerine de dikkat etmelisin tabi
yeni katılanlar var aramıza sanırım hoşgelmişler o zamaan
akşamki menümü yazayım
ton balığı
mevsim salatası
bide bişi sorucam
pilates yapamıyorum ben midem bulanıyo,başım dönüyo.bide spor pek yapamam yapmayı de sevmem
pilates yerine dans etsem yarım saat? uygun olur mu ki?
okulum sınavlarım olduğu için ötesine hem yoruluyorum hem zamanım olmuyo
ya ben 170 boy 53 kiloyla nasıl 36 beden giyemiyorum biri bana açıklasın çok sinir oldumneyse bütün 38 beden pantolonları yakıcam sinirimden o olcak. o zaman hedefim 50 diyelim.
neysee bugün spor günümdü 1,5 saat. insanın vicdanının rahat olması kadar güzel bişey yok
sabah
tam buğday ekmek-peynir-cherry domates salatalık
ara
elma yeşil çay
öğlen
zeytinyağlı pırasa
akşam
yoğurt çorbası
nohut yemeği
daha arayı yemedim. portakal filan yerim heralde her zamanki gibi
Maalesef sporsuz olmaz. Kilo versen de sıkılaşma olmaz fazla. Seninle aynı kilodaki biri senden bir beden küçük bir pantolon giyerken sen bir beden büyük giymeye devam edersin. Diyet en önemli nokta ama spor da yabana atılmamalı
gittikçe eriyorum zaten millet derilerimi toplıycak böyle giderse
senin boyun kilon kaç? ben 68'den 53'e düştüm geçen yazdan beri. ki hayatım boyunca 'dombili' sınıfına girmişimdir bu zamana kadar. kalçam hep vardı, şu kilomda da en toplu yerim kalçamdır. kilo versem üstten gider hep. uygun bi vaktimde uzuuun bi yazı yazıcam size de yardımcı olmak adınabenim için imkansız gibi bişeydi çünkü 40 bedenin altına inmek, ben başardıysam herkes yapar ama sporsuz diyet hiçbi işe yaramaz, doğru topictesiniz, doğru topicteyim
tamam da spor yapmayacağım demedim ki
Vaktim yok dediğin için söyledim canım :)
Bir şekilde spor için vakit yaratman lazım.
Böyle bir durumda yürüme en etkili yöntem olabilir. Yürüyüş için uygun bir yer var mı bulunduğun yerde?
hiiç yok.yürüyerek sıkılaşılır mı ki hem
sadece yokuş çıkıyorum okuldan eve,o kadar
arkadaşlar sabah kahvaltınızı saat kaçta yapıyorsunuz ben çok geç kalıyorum 12 yi buluyor nerdeyse sabah 11 gibi kalkıyorum çok geçmi sizce ben de pek içemiyorum eşil çay ama zayıflamaya değer diye düşünüyorum ne varsa deneyeceğiz artık
çektim cezamı şeker :))))patiska naptın canım
aramıza hoşgeldin Frances :)kızlaaar ben de yazmaya başlıyorum artık 4 gün spora gidiyorum. ama söylemeden edemedim ben şu kilo-beden oranından hiç anlamıyorum ya. 15 kilo verdim ama 42 bedenden anca 38'e düştüm. kalıplar bol olursa 36'ya giriyorum o da çok nadirdir. ama dar kalıplarda bile 36'nın içine girmek için zayıflamaya devam
aferin patis
sabah sabah nasıl canın çekti kız cipsi
ceza nı yaptın mı peki
işte böyle kaçamak olunca cezassı hemen kesilsin