Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

şu kilolar gitsin yeterki ben makarnayı hayatımdan çıkartırım yeşil çayımı içtim şimdi sirkeli suyu yemekten hemen sonramı içiyoruz yoksa yatarkenn içsem olurmu

elma sirkesinin yatarken içersen de faydalı oluyormuş
o şekilde kullanıp fayda görenlerde var
ama ben yatağa sirke kokusuyla girmek istemediğimden yemekten önce içerdim:KK69::KK69:

istanbulda yemek yemekten başka ne yaptın diye sorun bana:KK50:

hoşgeldin tubiyyy
nasıl geçti yıl başı
yemeği fazla kaçırma diye sölemedik mi sana
niye söz dinlemiyosun:KK47::KK47:vereyim mi ceza...
Ben sabah en geç yedide kalkıyorum yedibucuk gibi kahvaltım hazır oluyor.Su anda da kahvaltı yapıyordum zaten.
sanırım sen ev hanımısın. ne kadar erken kalkıp kahvaltını yaparsan metabolizman o kadar erken başlar çalışmaya.Akşam da yemeği de geç saatlere kalmaz. sabahları erken kalkıp yürüyüşe gidebilirsin mesela ne güzel vaktin var spor yaparsın benim tek eksiğim spor ::26:
maşallah ne güzel erken kalkabiliyosun
erken kalkmayınca kilo verme hızı bile düşüyor
metabolizmayı ne kadar erken uyarırsak o kadar iyi
ben de farkediyorum erken kalktığım zaman
ama herzama yapamıyorum 10 dan aşağı kalkamıyorum...
Günaydın kızlaaaar :KK16:
bu ara çok sık giremiyorum, buralarda elektrik felaket :KK43: kış geldi ya... dolayısıyla internette olmuyor elektrik olmayınca. ama bu sefer çok farklı olacak herşey hissediyorum :))))
eşim de bana destek bu kez. O da çok kilo aldı ve artık bunun farkında... beraber olunca da çok daha sğlam ilerliyoruz haliyle.
ilk defa kendime bir diyet günlüğü tutmaya başladım...
sabahları da limonlu ılık su içiyorum ama evde annemin aldığı ballı elma sirkesi var, daha çok mu işe yarar ki? onu mu içsem?
birazdan da yürüyüş yapacağım, çok mutlu hissediyorum :)
merhaba patis nasılsın
atlattın mı hastalığını
bu sefer kararlı olmana sevindim canım
eşinin destek olması güzel
benin eşim bana hiç yardımcı olmadı
bu konuda sen şanslısın
akşam elinde abur cubur yada tatlıyla gelen kocan olmayacak...:KK1:

57 ayy hayal bile edemiyorum 57 kiloyu inebilirmiyim gerçekten kilo insanı ne kadar etkiliyor özgüveni kalmıyor insanın sen kaç kilosun canım hedefin kaç kaç kiilo verdin
hayal edebilirsin canım
boylarımız aynı 1 62 yim bende
şu an da 57 yim
zamanında 67 yi bile görmüşlüğüm var
diyete başladığımda 66 ydım bu topiği gördüğümde yani
ilk sayfalar beni motive etti
aç kalarak zayıfalayacağımı sanarak gün boyu yemez akşam yemeğe saldırırdım
bişeyleri düzene koyunca mutlaka oluyor
spor yoktu hayatımda
şimdi hiç yapmasam dans etmeye çalışıyorum
ara öğün yapıyorum
sağlıklı beslenmeye çalışıyorum yani
ben hedefime ulaştım şimdi koruma dönemindeyim
inşallah seninde ulaştığın dönemleri göreceğiz
insanlar zayıflamışsın dedikçe daha da gaza gelip motive olacaksın
eminim...
Merhaba kızlar..
Ben aranıza bugün katılan bir arkadaş adayınızım. Yavaş ama emin adımlarla ilermeme sebep olan yöntemimi paylaşmak istiyorum.Patenti bana aittir :KK53:
1.Bir kere kesinlikle kendimi diyet psikolojisine sokmuyorum,etrafımdakilere rejimdeyim demiyorum ki bana her hangi bir durumda "" aa hani sen rejimdeydin? hani ne oldu rejim ?" deyip ukalalık yapamasınlar.
2. Çok hızlı kg vermeyi amaçlamıyorum. Öncelikli hedefim kilomu sabitlemek oldu. İlk etapta kg almamak yeterli bir başarı göstergesi .Şu anda da neredeyse 15 günde 500 gr vermiş olmak bile tatmin edici. Zaten doktorlar da hızlı değil yavaş ve kalıcı kilo kaybı diyorlar.Kaldı ki ben bu kiloyu bir haftada almadım ki bir hafta da vereyim.Zamanla gram gram birikti zamanla verilecek.
3.Bu işin asıl sırrı ise akşam yemeklerini saat 16-17.00 gibi minik atıştırmalıklardan sonra sadece meyve ve salata yiyerek sınırlandırmak.
4.Gün içinde bol bol su,meyve çayı ve meyve tüketiyorum. Yeşilçay iğrenç geliyordu ama içerisinde antioksidan var ve metabolizmayı hızlandırıyor.İçerisinde sıktığım bir kaç limon damlası buruk tat sorununu çözdü.Hiç açlık sorunu çekmiyorum.Aç kalırsam sonra çok aşırı yerim çünkü.Kan şekerimi dengede tutacak yani beni acıktırmayacak şeyler yiyorum.Mesela elma kan şekerimi yükseltip beni kısa zamanda acıktırırken mandalina,portakal ve özellikle ekmek ayvası tok tutuyor !
5.Sabah kahvaltılarını uyandıktan en geç yarım saat içerisinde yapıyorum.İçerisinde kızarmış ekmek ve yumurta şekersiz çay dahil son derece zengin bir kahvaltı. Akşam bir şey canım çekerse sabaha erteliyorum.Böylece akşamları yavaş olan metabolizmam yakamadığını sabah yakabiliyor. Bende hiç bir şeyden mahrum kalmıyorum :KK52:
çok güzel bir paylaşım olmuş
hepimiz de bunu yapmaya çlışıyoruz zaten
herşeyden yiyerek zayıfladım ben
yasak koymadım kendime
ve kimseye söylemedim diyet yaptığımı kimsede anlamadı zaten
şimdi herkes soruyor nasıl zayıfladın diye
bende 15 günde yarım kilo veriyordum:)
ama veriyordum...
arkadaşlar sabah kahvaltınızı saat kaçta yapıyorsunuz ben çok geç kalıyorum 12 yi buluyor nerdeyse sabah 11 gibi kalkıyorum çok geçmi sizce ben de pek içemiyorum eşil çay ama zayıflamaya değer diye düşünüyorum ne varsa deneyeceğiz artık
evet canım çok geç kalkıyorsun
bende geç kalkarım ama sen benide geçtin
kilo verme hızını etkiler
kalkabiliyorsan erken kalkmaya çalış
ben kilomu çok zor verdim
sanırım bu yüzden...
yeni katılanlar var aramıza sanırım hoşgelmişler o zamaan :KK17:

akşamki menümü yazayım
ton balığı
mevsim salatası

bide bişi sorucam
pilates yapamıyorum ben midem bulanıyo,başım dönüyo.bide spor pek yapamam yapmayı de sevmem
pilates yerine dans etsem yarım saat? uygun olur mu ki?
okulum sınavlarım olduğu için ötesine hem yoruluyorum hem zamanım olmuyo
tabiki spor yapamıyorsan dans en güzeli zevkle yapabilişrsin
hem daha çok terliyorsun
hareket şart canım...
menünde güzel ayrıca
ya ben 170 boy 53 kiloyla nasıl 36 beden giyemiyorum biri bana açıklasın çok sinir oldum :KK60: neyse bütün 38 beden pantolonları yakıcam sinirimden o olcak. o zaman hedefim 50 diyelim.

neysee bugün spor günümdü 1,5 saat. insanın vicdanının rahat olması kadar güzel bişey yok:KK66:

sabah
tam buğday ekmek-peynir-cherry domates salatalık

ara
elma yeşil çay

öğlen
zeytinyağlı pırasa

akşam
yoğurt çorbası
nohut yemeği

daha arayı yemedim. portakal filan yerim heralde her zamanki gibi:KK37:
hayatım o kiloda nasıl 36 giyemiyorsun

ya kemiklerin iri yada kalçan geniş
ideal kilodasın bana göre
bide pantolonlarının kalıpları ile mi alakalı acaba

bu hafta daha düzenli yapmayı düşünüyorum bakalım kilomu ölçülerimi yazdım nasıl olacak haftaya yazarım ben de demedim kimseye diyet falan kimse anlamadan yapmayı düşünüyorum..bi 50li li kilolara insem dünyalar benim olur

kızlar kilo bildirimimi yapayım.kilom 61.3 yani aynı.
merhaba canım
kilo almaman da iyi bi başarı
inşallah haftaya vermiş olursun
bu hafta daha düzenli yapmayı düşünüyorum bakalım kilomu ölçülerimi yazdım nasıl olacak haftaya yazarım ben de demedim kimseye diyet falan kimse anlamadan yapmayı düşünüyorum..bi 50li li kilolara insem dünyalar benim olur

bu gün den yaz kilonu
bi çizelge tut kendine
yediklerini ve her hafta kaç kilo verdiğini yaz
ben öyle başlamıştım etkili oluyor
zamanla aşağı doğru inmek motive ediyor

ben dünden yazdım canım bakalım haftaya perşembeye kadar bekliyeceğim inşallah işe yarar bide kızlar bu detoks var baş sayfalarda sizce nasıl yapsammı şu yoğurt çorbası olanından ..

merhaba kızlar. bugün cuma değil mi yahu? ben mi göremedim bildirimleri...
ben 84.1 olmuşum. fena deil gibi...

aslında 1kilo vermiştim,,yılbaşında istda hepsini geri aldım, bi de yemege alıştım mıdem açıldı sanki,sürekli yemek yemek istiıo cnm,oysa kı ne güzel alışmıştım:KK50:

bu hafta böyle geçti önümzdeki hafta düzenıme geri dönuyorum, kılom:58 :KK5:

meraba arkadaşlar emin olun tavsiyelerin hepsine uymaya çalışıyorum en azından bu günden itibaren..en son 16.00 da yemeğimi yedim sonra bir bardak yeşil çay içtim sonra iki bardak normal çay içtim acıkınca bir portakalla 8 ,10 tane fındık yedim ben seviniyorum bu gün az yedim diye ama yazıncada bi çok geldi gözüme ..
elif süper gidiyorsun moralsizliği de attın üzerinden merak etme sonucu mutlaka alırsın.
bu arada evde gramı dahi gösteren hassas terazilerden var mı ? bir tane edin tavsiye ederim.böylece haftalık tartılmalarında verdiğin gramı dahi görüp moralini düzeltebilirsin :KK8::KK8:

hoşgeldin tubiyyy
nasıl geçti yıl başı

maşallah ne güzel erken kalkabiliyosun
erken kalkmayınca kilo verme hızı bile düşüyor
metabolizmayı ne kadar erken uyarırsak o kadar iyi
ben de farkediyorum erken kalktığım zaman
ama herzama yapamıyorum 10 dan aşağı kalkamıyorum...

merhaba patis nasılsın
atlattın mı hastalığını
bu sefer kararlı olmana sevindim canım
eşinin destek olması güzel
benin eşim bana hiç yardımcı olmadı
bu konuda sen şanslısın
akşam elinde abur cubur yada tatlıyla gelen kocan olmayacak...:KK1:

selam haticcim..
çalıştığım için ve evde kahvaltımı yapmak istediğim için erken kalkıyorum.ev hanımı olsaydım bende 10 gibi kalkardım şimdi haftasonları bile sekizde ayaktayım alıştım .. böyle olunca özellikle kışın günü daha çok yaşıyorsun..:nazar:

hoşgeldin tubiyyy
nasıl geçti yıl başı

:

vallahi haticecim haklısın, yılbaşını gectım 2011in ilk günleri yemek odaklı geçti, kahvaltılarr, aksam özel çıkılan yemeklerr, nerenın neyı ünlüyse:S

yılbaşı güzeldi cnm evet ama dengem kactı, ne ceza verecksenız razıyım:KK5:

inşallah yaa sizleri görünce daha da kaba tabiriyle gaza geliyorum tartım var ama dijital değil ama edinmek istiyorum dediğin gibi moral olsun....
elif süper gidiyorsun moralsizliği de attın üzerinden merak etme sonucu mutlaka alırsın.
bu arada evde gramı dahi gösteren hassas terazilerden var mı ? bir tane edin tavsiye ederim.böylece haftalık tartılmalarında verdiğin gramı dahi görüp moralini düzeltebilirsin :KK8::KK8:

merhaba kızlar. bugün cuma değil mi yahu? ben mi göremedim bildirimleri...
ben 84.1 olmuşum. fena deil gibi...
evet canım bildirim günüydü
dün
bu gün l,steyi yayınlarım
ama dediğin gibi bildirim az...

aslında 1kilo vermiştim,,yılbaşında istda hepsini geri aldım, bi de yemege alıştım mıdem açıldı sanki,sürekli yemek yemek istiıo cnm,oysa kı ne güzel alışmıştım:KK50:

bu hafta böyle geçti önümzdeki hafta düzenıme geri dönuyorum, kılom:58 :KK5:
çabuk alınan kilo yerleşmediği için çabuk geri verilir
bu haftayı sıkı tut haftaya verirsin canım
selam haticcim..
çalıştığım için ve evde kahvaltımı yapmak istediğim için erken kalkıyorum.ev hanımı olsaydım bende 10 gibi kalkardım şimdi haftasonları bile sekizde ayaktayım alıştım .. böyle olunca özellikle kışın günü daha çok yaşıyorsun..:nazar:
ne güzel valla
erken kalkmak giibisi yok
kilo vermede de etkili.
öğünlerinde düzenli gider bu şekilde

vallahi haticecim haklısın, yılbaşını gectım 2011in ilk günleri yemek odaklı geçti, kahvaltılarr, aksam özel çıkılan yemeklerr, nerenın neyı ünlüyse:S

yılbaşı güzeldi cnm evet ama dengem kactı, ne ceza verecksenız razıyım:KK5:
ohhh ohhh
1 kilo almışsın evet 56 idin gitmeden önece
bu haftanın cezasını sana vereyim o zaman
sporuna ek olarak 50 mekik veriyorum
çekerken bizi hatırla:KK47::KK47:

.........başladığı kilo...........geçen haftaki ........şimdiki kilo.........hedef kilo............
zambak3..........86.3......................76.9...................yok................70.........yok
Patiska...............86......................85.0..................84.1..............70.........900 gr verdi
Nıghtvinglover......92......................84.0..................81 6...............70.........izinli
elifezgi...............74.......................62 0..................61.3...............55........kilosunu korumuş
çiğdem00.............66.....................64.7...................64.0...............55........gelmedi
telliturna.............94......................94.....................90.................60.........gelmedi
tubiyy................58......................56.9...................58.0o................52.......1.1 kilo aldı
kaçakkız.............58.......................56.5...................56.5................54.......gelmedi
elifff..................68.......................68.....................68....................57......yeni

hatiç22 ve vanilya koruma döneminde

Son düzenleme:
brovnşugar seni eklemedim
düzenli giremeyeceğim dediğin için

ve dolunay senide eklemedim bildirimi yapmadığın için
kilo aldıktan sonra tam olarak bilmiyorum ne yazacağımı

yazarsanız ekleyeyim hemen

Son düzenleme:
X