57 ayy hayal bile edemiyorum 57 kiloyu inebilirmiyim gerçekten kilo insanı ne kadar etkiliyor özgüveni kalmıyor insanın sen kaç kilosun canım hedefin kaç kaç kiilo verdin
hayal edebilirsin canım
boylarımız aynı 1 62 yim bende
şu an da 57 yim
zamanında 67 yi bile görmüşlüğüm var
diyete başladığımda 66 ydım bu topiği gördüğümde yani
ilk sayfalar beni motive etti
aç kalarak zayıfalayacağımı sanarak gün boyu yemez akşam yemeğe saldırırdım
bişeyleri düzene koyunca mutlaka oluyor
spor yoktu hayatımda
şimdi hiç yapmasam dans etmeye çalışıyorum
ara öğün yapıyorum
sağlıklı beslenmeye çalışıyorum yani
ben hedefime ulaştım şimdi koruma dönemindeyim
inşallah seninde ulaştığın dönemleri göreceğiz
insanlar zayıflamışsın dedikçe daha da gaza gelip motive olacaksın
eminim...
Merhaba kızlar..
Ben aranıza bugün katılan bir arkadaş adayınızım. Yavaş ama emin adımlarla ilermeme sebep olan yöntemimi paylaşmak istiyorum.Patenti bana aittir
1.Bir kere kesinlikle kendimi diyet psikolojisine sokmuyorum,etrafımdakilere rejimdeyim demiyorum ki bana her hangi bir durumda "" aa hani sen rejimdeydin? hani ne oldu rejim ?" deyip ukalalık yapamasınlar.
2. Çok hızlı kg vermeyi amaçlamıyorum. Öncelikli hedefim kilomu sabitlemek oldu. İlk etapta kg almamak yeterli bir başarı göstergesi .Şu anda da neredeyse 15 günde 500 gr vermiş olmak bile tatmin edici. Zaten doktorlar da hızlı değil yavaş ve kalıcı kilo kaybı diyorlar.Kaldı ki ben bu kiloyu bir haftada almadım ki bir hafta da vereyim.Zamanla gram gram birikti zamanla verilecek.
3.Bu işin asıl sırrı ise akşam yemeklerini saat 16-17.00 gibi minik atıştırmalıklardan sonra sadece meyve ve salata yiyerek sınırlandırmak.
4.Gün içinde bol bol su,meyve çayı ve meyve tüketiyorum. Yeşilçay iğrenç geliyordu ama içerisinde antioksidan var ve metabolizmayı hızlandırıyor.İçerisinde sıktığım bir kaç limon damlası buruk tat sorununu çözdü.Hiç açlık sorunu çekmiyorum.Aç kalırsam sonra çok aşırı yerim çünkü.Kan şekerimi dengede tutacak yani beni acıktırmayacak şeyler yiyorum.Mesela elma kan şekerimi yükseltip beni kısa zamanda acıktırırken mandalina,portakal ve özellikle ekmek ayvası tok tutuyor !
5.Sabah kahvaltılarını uyandıktan en geç yarım saat içerisinde yapıyorum.İçerisinde kızarmış ekmek ve yumurta şekersiz çay dahil son derece zengin bir kahvaltı. Akşam bir şey canım çekerse sabaha erteliyorum.Böylece akşamları yavaş olan metabolizmam yakamadığını sabah yakabiliyor. Bende hiç bir şeyden mahrum kalmıyorum
çok güzel bir paylaşım olmuş
hepimiz de bunu yapmaya çlışıyoruz zaten
herşeyden yiyerek zayıfladım ben
yasak koymadım kendime
ve kimseye söylemedim diyet yaptığımı kimsede anlamadı zaten
şimdi herkes soruyor nasıl zayıfladın diye
bende 15 günde yarım kilo veriyordum:)
ama veriyordum...
arkadaşlar sabah kahvaltınızı saat kaçta yapıyorsunuz ben çok geç kalıyorum 12 yi buluyor nerdeyse sabah 11 gibi kalkıyorum çok geçmi sizce ben de pek içemiyorum eşil çay ama zayıflamaya değer diye düşünüyorum ne varsa deneyeceğiz artık
evet canım çok geç kalkıyorsun
bende geç kalkarım ama sen benide geçtin
kilo verme hızını etkiler
kalkabiliyorsan erken kalkmaya çalış
ben kilomu çok zor verdim
sanırım bu yüzden...
yeni katılanlar var aramıza sanırım hoşgelmişler o zamaan
akşamki menümü yazayım
ton balığı
mevsim salatası
bide bişi sorucam
pilates yapamıyorum ben midem bulanıyo,başım dönüyo.bide spor pek yapamam yapmayı de sevmem
pilates yerine dans etsem yarım saat? uygun olur mu ki?
okulum sınavlarım olduğu için ötesine hem yoruluyorum hem zamanım olmuyo
tabiki spor yapamıyorsan dans en güzeli zevkle yapabilişrsin
hem daha çok terliyorsun
hareket şart canım...
menünde güzel ayrıca
ya ben 170 boy 53 kiloyla nasıl 36 beden giyemiyorum biri bana açıklasın çok sinir oldum
neyse bütün 38 beden pantolonları yakıcam sinirimden o olcak. o zaman hedefim 50 diyelim.
neysee bugün spor günümdü 1,5 saat. insanın vicdanının rahat olması kadar güzel bişey yok
sabah
tam buğday ekmek-peynir-cherry domates salatalık
ara
elma yeşil çay
öğlen
zeytinyağlı pırasa
akşam
yoğurt çorbası
nohut yemeği
daha arayı yemedim. portakal filan yerim heralde her zamanki gibi
hayatım o kiloda nasıl 36 giyemiyorsun
ya kemiklerin iri yada kalçan geniş