Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

Ramaskacım kupan hayırlı olsun tebrik ederim
Maşallah azimli başladın ve emeğinin karşılığını alıyorsun. Umarım hedefine kadar emin adımlarla gidersin.

Ayrıca bu hafta tablo güzel. Kilo veren bütün arkadaşları kutluyorum.

selam bende diyetteyim 66 dan 59.4 e düştüm boyum 169
diyete devam ediyorum ama kilo vermem durdu sanki
benim ilk amacım 55 olmak

Merhaba airlikfeer, kilo verme arada durabilir normaldir ama boyuna göre kilon normal bence.
Her insanda bulunması gereken belli yağ miktarı vardır. Bunun altına inmemek için vücut çok direnir.
Zorlarsan belki düşebilir ama sağlık sorunları olabilir.
O yüzden kilo vermek yerine, fazlalık gördüğün yerleri sporla sıkılaştırman bence daha doğru olur.
Tabi bu benim fikrim en kendin için en iyisini yine kendin bilirsin

merhaba
çoğu bayanda olduğu igbi sorunum basenler
basen ve kalça çalışması yapıyorum her gün 1 aydır lesli ile yürüyordm bıraktım artık bölgesel çalışıyorum 55 omk istiyorum ama 58i görmek istiyorum ilk çok zor dediğin gibi

Haticim sana da airlikfeer le aynı öneride bulunacağım izninle:79:
Kalan 700gr.mı verdikten sonra korumaya geçsen daha iyi olur.
Kendini fazla zorlama bence. Artık vermeye değil, almamaya çalışsan veremedim diye strese de girmezsin

Bence de bölgesel çalışmak en doğrusu.
Kiloyu korumak için de birkaç ay hemen hemen aynı şekilde devam etmek gerekiyor nasılsa vücudun yeni kilosuna alışması için.
Kolaylıklar diliyorum.

yataktan kalkıp geldim bu cumayı da kaçırmayayım diye beni de yazın kızlarrr:)
58 kiloyum.

Kaç kilo ile başladığını ve kaç kilo verdiğini de yazarsan hatic geldiğinde seni ekler tubiyy.
Yani bir haftadaki değişimi de bildirirsen iyi olur.

Son düzenleme:
kizlar gunaydin... hepinize tesekkurler.ama bence bu hafta hepimize birer kupa.
herkese iyi haftasonlari:.saglik mutluluk ve huzur diliyorum...

ekledim canım
avet yanlış yazmışım edit tuşu olmayınca değiştiremiyorum ama bendeki listede 59 4 yazıyor zaten
haftaya 60 7 olarak yazayım bu haftayı. bir haftalık ne kadar vermişsin onu ele alalım

............başladığı kilo...........geçen haftaki ........şimdiki kilo.........hedef kilo............
Hatiç22............59.8.....................58.5...................57.7...............55.........kilosunu korumuş
zambak3..........86.3......................76.9...................yok................70.........yok
Patiska...............86......................85.5..................85.0...............70.........500 gr vermiş
vanilya................75......................68.5.................68.0................68........500 gr verdi
Nıghtvinglover......92......................84.0..................81 6...............70.........izinli
Canstur..............68.5....................68.5..................67.5.............. 55.........yok
elifezgi...............74.......................62 0..................61.3...............55........700gr verdi
ramaska..............75......................74.0..................73.0...............60.........1 kilo verdi
çiğdem00.............66.....................64.7...................64.0...............55.........700gr vermiş gr
telliturna.............94......................94.....................90.................60..........yeni katıldı
airlikfeer..............66......................66.....................59.4...............55.........yeni katıldı
kaçakkız86...........58......................58.....................56.5...............54.........yeni katıldı
tubiyy................58........................57....................58..................52.........yeni katıldı

merhaba canım
senin önerilerin benim için önemli
3 haftadır zaten koruma dönemindegibiyim
kilo vermem zorlaştı sporuda haftada 4 5 gün yapabiliyorum onunlada kilomu koruyorum heralde
çünkü şu sıralar yediklerime çokda dikkat edemedim
bende böyle bişey yappmayı düşünüyorum bi süre bu kilomu koruyayım
sonra verebilirsem yine vereceğim
belki psikolojik olarak iyi gelir
yoksa bu şekilde kilo veremiyorum dedikçe kilo veremiyorum

ekledim canım
avet yanlış yazmışım edit tuşu olmayınca değiştiremiyorum ama bendeki listede 59 4 yazıyor zaten
haftaya 60 7 olarak yazayım bu haftayı. bir haftalık ne kadar vermişsin onu ele alalım

herkese merhaba:79:
saol canım 60.7 yazman daha iyi olur

bu gün ilk günüm sizlerin arasında gayet iyi başladım bu hafta
1 adet kuru incir eşliğinde form çayımı yudumluyorum

son dakkada yetiştin hadi
ama sen kilo mu aldın 57 yim demiştin en son
benmi yaanlış hatırladımmm:26:

çok dikkatlısın cnm :)
57.5 oldum yine sanırım bu ara iş güç hep hazır seyler yemek zorunda kaldım.yeşilçay içemedim. bu hafta tam gaz devam.

aslında başlangıc kılom 59du. ama burayı keşfedene kdr kılo vrdm.

ama listedeki halım ii bnce:)beni ekledgn için saol.

üzerimdeki şu yorgunluğu bi atıım yarın kuaför,ve artık spor. kilo vermeye devam

10 kilo civarı veren var tebrik ediyorum arkadaslar sizleri,

çok dikkatliyimdir canımmm
bende de liste var ayrıca ordan bakıp yazıyorummm
inşallah iyi bi başlangışç olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…