Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

selam:KK3: bende diyetteyim 66 dan 59.4 e düştüm boyum 169
diyete devam ediyorum ama kilo vermem durdu sanki:KK50:
benim ilk amacım 55 olmak

Selam arkadaşlar bende 2 haftadır yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum.Aslında benim problemim bölgesel b,raz üst bacak problemim var daha çok yürüyüş ve egzersiz yapıyorum yanında da yediklerime biraz dikkat ediyorum :)
:126:

Kizlar merhaba...1 kilo vermisim.73 kiloyum....:KK66::KK66::KK66::KK71:
tebrik ederim, çok güzel :KK9:
bende 500 gr vermişim kızlar
gerçi ben artık vermek için uğraşmıyorum ama
:79:kendiliğinden gidersede hayır demem yani
kiloların uğraşmadan gitmesi daha da güzel:86:

selam:KK3: bende diyetteyim 66 dan 59.4 e düştüm boyum 169
diyete devam ediyorum ama kilo vermem durdu sanki:KK50:
benim ilk amacım 55 olmak
çok güzel kilo vermişsin. direnmesi normal. benim de direniyor, ama bu hafta şeytanın bacağını kırdım:KK47::KK66:

Selam arkadaşlar bende 2 haftadır yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum.Aslında benim problemim bölgesel b,raz üst bacak problemim var daha çok yürüyüş ve egzersiz yapıyorum yanında da yediklerime biraz dikkat ediyorum :)
:126:
en güzelini yapıyorsun. biraz yediklerine dikkat, abur cuburu kesmek ve yürüyüş-egzersiz...bu şekilde kilo vermesen bile sıkılaşıp 10 kilo vermiş gibi görünmek mümkün:87:

tebrik ederim, çok güzel :KK9:

kiloların uğraşmadan gitmesi daha da güzel:86:

çok güzel kilo vermişsin. direnmesi normal. benim de direniyor, ama bu hafta şeytanın bacağını kırdım:KK47::KK66:

en güzelini yapıyorsun. biraz yediklerine dikkat, abur cuburu kesmek ve yürüyüş-egzersiz...bu şekilde kilo vermesen bile sıkılaşıp 10 kilo vermiş gibi görünmek mümkün:87:

bende spor yapıyorum ama bacak hareketleri olarak kalçalarımı eritmeye çalışıyorum
biraz daha az yiyeceğim bundan sonra ayın 6 sında 58 olmak istiyorum kesin kararım:KK19:

bende 58 ile başladım ama 2 haftada 1,5 kilo verebildim.
56,500 üm şimdi amacım 54 olmak

inşallah istediğimize kavuşuruz:KK16::KK16:

slm kızlar
bu hafta bende sadece 100 gr gitmiş regl olma dönemim ondan mı bilmem sadece bu hafta 100gr verebilmişim:KK43:((((((offf haftaya 63 olmak istiyorum artık çok zor kilo veriyorum yaaaaaaaaa........kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum bu arada darısı başımıza artık46::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Merhaba kızlar...
sadece 500 gr verebilmişim. Ama spor yapmadım malesef bu ara hiç. Soğuk olunca insanın canı pek istemiyor :2:

Bende bu hafta katılıyorum. Şöyle diyeyim; geçen hafta başında başladım diyetime başlangıç. kilom 94 bu günkü kilom 90. Ayy inşallah böyle devam eder hep veririm :KK52:

maşallah hepinize
az çok katılan herkes kilo vermiş ne güzelll

çiğdemcim geçen haftaki kilon 64.7 idi
100 gr verdim demişsin ama çizelgene göre 700 gr vermiş görünüyorsun
:26:çizelgene göre yazayım mı:26:

.............başladığı kilo...........geçen haftaki ........şimdiki kilo.........hedef kilo............
Hatiç22............59.8.....................58.5...................57.7...............55.........kilosunu korumuş
zambak3..........86.3......................76.9...................yok................70.........yok
Patiska...............86......................85.5..................85.0...............70.........500 gr vermiş
vanilya................75......................68.5.................68.0................68........500 gr verdi
Nıghtvinglover......92......................84.0..................81 6...............70.........izinli
Canstur..............68.5....................68.5..................67.5.............. 55.........yok
elifezgi...............74.......................62 0..................61.3...............55........700gr verdi
ramaska..............75......................74.0..................73.0...............60.........1 kilo verdi
çiğdem00.............66.....................64.7...................64.0...............55.........700gr vermiş gr
telliturna.............94......................94.....................90.................60..........yeni katıldı
airlikfeer..............66......................66.....................69.4...............55.........yeni katıldı
kaçakkız86...........58......................58.....................56.5...............54.........yeni katıldı

liste tamam kızlar yanlışlık varsa söyleyin değiştirebilirim
bu haftanın kupa sahibi RAMASKA
tebrikederim canım nice kupalara:KK19::KK19:
ve kilo veren herkesi tebrik ederim

yeni katılan arkadaşlar sizlerde hoşgeldiniz:KK16:

teşekkürler canım eğer izin varsa bende katılmak istiyorum
her hafta çizelge mi hazırlıyorsunuz böyle ilk kilo ve son kilo olarak

canım 69.4 değilim 59.4 idim kendi çabalarımla zayıfladım bi inip bi çıkıyom durdu kilo vermem sanki
az önce tartıldım ve 60.7 çıktım yani eğer bir serüvene girdik ise yeni bir haftanın 60.7 olarak başlamış oluyorum:KK53:

X