- 1 Mart 2010
- 941
- 1
-
- Konu Sahibi BinbirRenk
- #17.361
senin adına sevindim canım çok güzel gidiyosunkızlar bu hafta 700 gram verdim. kilom 61,3çok mutluyum.
haftalık yürüyüş süremizi de arkadaşlarla not ediyoruz. toplam 350 dk. yürüdüm bu hafta
Kizlar merhaba...1 kilo vermisim.73 kiloyum....
tebrik ederim, çok güzelKizlar merhaba...1 kilo vermisim.73 kiloyum....
kiloların uğraşmadan gitmesi daha da güzel:86:bende 500 gr vermişim kızlar
gerçi ben artık vermek için uğraşmıyorum ama
:79:kendiliğinden gidersede hayır demem yani
çok güzel kilo vermişsin. direnmesi normal. benim de direniyor, ama bu hafta şeytanın bacağını kırdımselambende diyetteyim 66 dan 59.4 e düştüm boyum 169
diyete devam ediyorum ama kilo vermem durdu sanki
benim ilk amacım 55 olmak
en güzelini yapıyorsun. biraz yediklerine dikkat, abur cuburu kesmek ve yürüyüş-egzersiz...bu şekilde kilo vermesen bile sıkılaşıp 10 kilo vermiş gibi görünmek mümkün:87:Selam arkadaşlar bende 2 haftadır yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum.Aslında benim problemim bölgesel b,raz üst bacak problemim var daha çok yürüyüş ve egzersiz yapıyorum yanında da yediklerime biraz dikkat ediyorum :):126:
selambende diyetteyim 66 dan 59.4 e düştüm boyum 169
diyete devam ediyorum ama kilo vermem durdu sanki
benim ilk amacım 55 olmak
tebrik ederim, çok güzel
kiloların uğraşmadan gitmesi daha da güzel:86:
çok güzel kilo vermişsin. direnmesi normal. benim de direniyor, ama bu hafta şeytanın bacağını kırdım
en güzelini yapıyorsun. biraz yediklerine dikkat, abur cuburu kesmek ve yürüyüş-egzersiz...bu şekilde kilo vermesen bile sıkılaşıp 10 kilo vermiş gibi görünmek mümkün:87:
bende 58 ile başladım ama 2 haftada 1,5 kilo verebildim.
56,500 üm şimdi amacım 54 olmak
bendede basenler var yanlarım fazla armut tipi nasıl kurtulurum nasıl spor yapıyorsun