-
- Konu Sahibi BinbirRenk
- #1.701
Kim kaçamak , ben mi, kaçamak yapan mı olmuş :1shok:
aaa Zambakım hemen yazarım;
sabah erken kalktığım için yarım kase k-flakes yedim
Eşim kalkınca 1 dilim ekmekle kahvaltı yaptım, biraz yumurtalı patates, bi dilim peynir, domates vs kahvaltı yaptım...
öğlen dışarda yedik, ama sulu yemek yapan bi yerde. bi tabak etli güveç ve pilav yedim. ama çook sıcak pide getirmişlerd ona birazcık dayanamadım, ee pilavı da sipariş etmiştim... çok oldu ama(
sonra akşam üstü 7-8 tane çilek yedim.
öğlen çok kaçrdığım için, akşam yemeğinde bi kase çorba ve yarım dilim kepekli ekmek yedim....
bu arada akşam yemeğinden önce 2 mil walk at home yaptım...
az önce de çayın yanında bi kaç tane badem ve antepfıstığı kaçıvermiş ağzıma fisfisfis hiç anlamadım:sm_confused:
ben 5 mil olanı indirmiştim zambakçım onu yapıyorum ister az ister çok ondan yapıyordum canım ve bu sefer indirdiğimi flashgetle indirmedim kaydet dedim direk bilgisayara indirdi ve açılmasındada sorun olmadı media playerle açıldı
canım kahvaltında patates varsa ekemek yokklmaz:
pide derken kocaman pidemi yedinnnakannehir
bidee pilavvv yanında hemde 1tabakkk:1shok:
canım sen yediklerinin farkındasınn
akşam yemeye yer kalmamıştırda midende onun için çorbayla geçiştirmişsindirrrkaydirigubbakcemile3
canımm benimm yaptıgın sporr azz
hadi bakalım 50 mekik çekkk
hadiii canıııımmm hadiii itirazz yokkkk
bak binbirrenkk aramıza katılabilirmişş ona göree
gördünn onunn cezalarını
kurban ol sen bana ve cezalarımasositososito
haklısın :çok üzgünüm:
pide derken bildiğimiz kıymalı vs pide değil ya. ramazan pideleri olur ya, onun daha incesini veriyorlar yanında. lavaş gibi yani.. ondan da çok yemedim canım yaaa.
Pilavımın da tamamını bitimedim ki...
50 mekik ben nasıl çekicem yahu :uhm::uhm: eşim de dalga geçiyo benle, ceza verdiler deyince... seve seve ayaklarımı tutacağını söyledi :roflol:
kızlar merhabaaa ben geldim zemuszemus dün gece kendime kıza kıza 50 mekik çektim zambakcım ama bugün akşam misafirim var, diyetin ucu biraz kaçtı inşallah yarın tam anlamıyla yapıcam aklinialirimsmile
gündüz malum işteyim, hafta içi gün içinde çok fazla onlıne olamıyorum(
sizler nasılsınız bakalım tek kaçamak yapan ben değlim sanırım kaydirigubbakcemile2
haa bu arada bugün 40 dk sporumu ihmal etmedim ama :lepi:
ben yaban mersini aldım ne kadar ve ne zaman yemek gerekiyo acaba?
zambakım yaa güç bela oldukça komik bi şekilde 15 tane mekiğe benzemeyen saçma sapan hareket yaptım... ya ben hayatımda ilk defa mekik çekmeye çalıştım, ilk hareketimde belimden çıkan çıtırtılar Iraktan duyuldu vala...
bi daha yemek mi tööööbe kafamçokkarıştı
bu kadarcık olsun mu yaaaa lütfeeeeen :Saruboceq:
Zambakcım ben 5 mili gecenin 2 sinde indirmiştim. Yoğunluktan hata veriyor. Bazıları da sabah indirmişler. Olmazsa 1 mili istediğin kadar yaparsın. Zaten aralarında çok fark yok.
Forumun spor bölümünde de videolar var bir bak istersen.
Canım ya çok güzel moral veriyorsun sağololumunekankayizsmile. İnşallah dediğin gibi kilo almam da alırsam da korkmuyorum artık.:lepi: Sizler varsınız. İyi ki de varsınız. Birbirimize destekle hepimiz başaracağız.kaydirigubbakcemile2
Ben katılsam da cezaları sen vereceksin. Sen bu işin uzmanı oldun. Benimki biraz gestapo işi oluryerimseniben.
ben bi indirmeye çalıştım hata verdi sonra ikincisinde hiç ellemedim bitene kadar o zaman oldu direk kaydet de o zaman sorun yaşamazsın sanırım ben gündüz indirdiğimi hatırlıyorum