Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

ayy canıııım.hep öle olur dimi bende sağlıklı beslenicem dedikçe eşim ya tatlı alıyo ya pikniğe götürüyor senağlamasenağlama :1no2:

ayy canıııım.hep öle olur dimi bende sağlıklı beslenicem dedikçe eşim ya tatlı alıyo ya pikniğe götürüyor senağlamasenağlama :1no2:

canin cektigi zaman olmaz almazlar ama karar verdin azimlisin iyi gidiyor baslar ordan börek tatli felan aksilik iste ne yapacan bu son olur insallah

ben akşam yemeğimi erken yedim :lepi: fırında balık yanında salata başka bişey yemedim
şimdide 25 tane yarım mekik çektim kaydirigubbakcemile2

canım merhaba

cezaları bizde zambak verir ama nasıl yediğini merak ettim ekmek arasımı yedin döneri
öyleyse ceza gelir sanırım ama tabiki zambakın kararı
yedikten sonra bisiklete binmeye devam ettinmi :hulya:

yarim saat gidis döner ekmek arasi tavuk dönerdi canim acili yemistim sonra hemen bisiklete bindim gene yarim saatde dönüs sürdü tatlim :çok üzgünüm:

iyi akşamlar kızlaaar ben geldim yediklerimle birlikte zemuszemus Bu gün sabah yarım haşlanmış yumurta,3 zeytin azcuk peynir,domates salatalık ve 1 dilim k ekmek yedim. ara 1 elma Öğlen pırasa ,3 kaşık bulgur pilavı ve salata yedim ara 1 elma ,1 portakal yedim .akşam fırında az yağlı tavuklu patates yedim ve salata gün içinde de yeşil çay

bugün sabah kahvaltısı sonra yediklerim:
arada:
3 kuru kayısı

öglen:
közlenmiş patlıcan ve yeşil salataa

arada.
1yeşil elma

akşam:
1kase tarhana çorbası
fırın tavuk
4kaşık pilav(hiç ekmek yemedigim için 4kaşık aldım) ve salata

az öncede
10 çilek
1yeşil elmaa

ya ben walk at home indiremedim hep hata veriyorr
binbirrenk keşke tek 1mille yetinmesemm
indiremiyorumm

spoorrrr yokmuuuulmaz:
yediklerin gayet iyii
ama yogurt yemiyorsunn sennn dimii
ara ögünlerine ekle canım ya yogurt yada süttttyerimseniben

Zambakcım ne güzel beslenmişsin bugün benimde canım çekti közlenmiş patlıcan ve biber Neyse yarın yapiyim bariii

spoorrrr yokmuuuulmaz:
yediklerin gayet iyii
ama yogurt yemiyorsunn sennn dimii
ara ögünlerine ekle canım ya yogurt yada süttttyerimseniben

Ayyy hep spor yazmayı unutuyorum ikindin yarım saat sporumu yaptım birazdan yine yapcam bi girip bakiyim dedimm taamam tamam gidiyom kızmaaa

Ayyy hep spor yazmayı unutuyorum ikindin yarım saat sporumu yaptım birazdan yine yapcam bi girip bakiyim dedimm taamam tamam gidiyom kızmaaa

aaaaa hiç unutulacak şeymikiii
bu arada bende yapıyım sabah walk at home yaptımm
ögleden sonra 15dk egzersiz
şimdide 25mekik ve tekrar 1mil yüşüyüşümü yapıyımmm

Kim kaçamak , ben mi, kaçamak yapan mı olmuş :1shok:
aaa Zambakım hemen yazarım;
sabah erken kalktığım için yarım kase k-flakes yedim
Eşim kalkınca 1 dilim ekmekle kahvaltı yaptım, biraz yumurtalı patates, bi dilim peynir, domates vs kahvaltı yaptım...
öğlen dışarda yedik, ama sulu yemek yapan bi yerde. bi tabak etli güveç ve pilav yedim. ama çook sıcak pide getirmişlerd ona birazcık dayanamadım, ee pilavı da sipariş etmiştim... çok oldu ama (
sonra akşam üstü 7-8 tane çilek yedim.
öğlen çok kaçrdığım için, akşam yemeğinde bi kase çorba ve yarım dilim kepekli ekmek yedim....
bu arada akşam yemeğinden önce 2 mil walk at home yaptım...
az önce de çayın yanında bi kaç tane badem ve antepfıstığı kaçıvermiş ağzıma fisfisfis hiç anlamadım:sm_confused:

ben 5 mil olanı indirmiştim zambakçım onu yapıyorum ister az ister çok ondan yapıyordum canım ve bu sefer indirdiğimi flashgetle indirmedim kaydet dedim direk bilgisayara indirdi ve açılmasındada sorun olmadı media playerle açıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…