Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

selam kızlar . benm de vermem gereken en az 5 kılo var . 54 kıloyum 48 49 olmak ıstıyorum gecen yaz doğum kontrol hapıyla aldığım 10 kıloyu kolayca vermıstım ama artık bu 5 kılo yapıstı sankı bı trlü gtmiyor . :bbo: ve ne kadar dıyet yaptıysam dıkkat ettıysem verıyorum ardından gerı alıyorum hemen. kılom da cok cabuk deisior dün sabah ac karnına tartıda 53 gösterirken bugün aynı sekilde tartıldığmda 54 gösterdim .
beslenme düzenm şöyle :
Sabah 6 gibi kalkıyorum genelde kepekli ekmek ve yağsız peynrle tost yanında yeşil çay-mate çayı ıçıyorum
12.30 a kadar okuldayım okulda bısey yıyemıyorum su sadece
12.30 da evde oluyorum
yeşil çay-mate çayı karışımı ıçıyorum gelnce bi elma yiyorum
2.30-3 gibi ya yemeklerden 4 5 kaşık pılav makarna vs yememeye çalışıyorum çorbalardan genelde
veya ıkı tane yumurta haslıyorum kekık pul bıber vs. döküp yıyorum
ya da salata
6-7 gıbı son öğün olarak yukardakılerden herhangı bırı yıne öğlenle aynı olmıck sekilde
aralarda yesil elma yıyorum
ama seyy :kedi: bnm en büyük problemım bunu hergün ıstıkrarlı seklde uygulayamıyorum :sinifsinif: ıstahım bı acıldımı doymak bılmıyorum yedikçe yıyesim geliyo dayanamıyorum, tatlı krizi mesela üffff mafoldumben

Son düzenleme:
eylül özlem siz bizi kıskandırmak içinmi yapıyosunuz yahu. bu çıtırlıkla ne diyeti. sporla sıkılaşın yeter. valla bu ağırlıkla ezeriz sizi bak
zambakla ben ağırlığımızı bi koydukmu site çöker mazallah :))

of haticeeeee mantarı çok severim bi daha bensiz yeme. mantar yapacağın gün haberim olsun gelicem :))

:roflol::roflol::roflol:KIZZ NE VARMIŞŞ BıZıM KıLOMUZDAA:mymeka:
ALLAHIMIZA BıN ŞÜKÜRR 80 + 80 = 160 ıŞTEE
SADECE OKADARRR:dance::dance:

Son düzenleme:
GÜNAYYDIINNN
bugünde pekbi erkenciyimmmhihoyyythihoyyyt
25 dk tempolu yürüdümm koşu bandındaaa
bolcada suyumu içtimm
1mil yürüyüş yaparsamda pekbigüzel olacakkkzemuszemus

uyumayınn uykucu şirinelerrrr
kalkınnn :sm_cool::sm_cool:

cumaya az kaldııııı:hooray:
en düşük kilo veren ve sabit kalanlara ceza varrrr unutmayınnnnkaydirigubbakcemile:mymeka:
onun için kaçamaksız birgün diliyorummmm

enaz kiloyu ben verirsemmm vayy benimm halimeeeeyvahedigeldismile

sanada günaydın zambak evet iple çekiyoruz cumayı bakalım neler olacak CADIARZU
en az kiloyu sen verirsen cezalardan ceza beğen arkadaşım
bende şimdi yapacağım sporumu dün biraz az yaptım işim çıktığı için bakalım şimdi biraz çok yapmaya çalışacağım
bende kaçamaksız bir gün hatta haftalar diliyorum :lepi:

sporumu yaptımda geldim kaydirigubbakcemile2
50 dakika koşu bandında tempolu yürüdüm
şimdide öğlen yemeği için brokoli salatası yapacağım

canım çok erken kalkıp kahvaltını erken yapıyorsun fakat öğlen yemeğini çok geç yiyorsun gibi geldi bana ben çok uzman değilim ama elmanı okula götürsen okuldan geldikten sonra çorbanı yesen sanki daha iyi olur gibi geldi bana guclubacismile

Son düzenleme:
benim beslenme düzenime yorum yapmadınız amaa :kedi:

ya ne desemmki sana okuldaymışsınn
ara ögün yapabilirsin
eve geldiginde 1dilim ekmek sebze yemegi salata çorba yiyebilirsinn
tekrar ara ögün yapp
böylelikle akşam yemegine çok yüklenmezsinn
sporunuda unutma zaten fazlalıgınız yokkk
sporla istedigin gibi olur herşey

öğlen tarhana çorbası, brokoli salatası yanında yoğurt bide 2 kaşık kızların mantısından aldım ama çok az

canım benim kilo çizelgem yoktu zaten ama yaparım belki bu hafta (iyi kilo vermiş olursam)

tamam canım sen benim çizelgemimi kendine koymuştun galiba denemk için yanlışmı hatırlıyorummCADIARZU

canımm bence yap çizelge illa güzel kilo vermeye ne gerek varr
bence gördükçe bu hafta şu kiloya inecem dersinnyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…