-
- Konu Sahibi BinbirRenk
- #1.741
of haticeeeee mantarı çok severim bi daha bensiz yeme. mantar yapacağın gün haberim olsun gelicem :))Bende bu gün yediklerimi yaziyim hemen.sabak bir dilim ekmek ,1 kk peynir, 3 zeytin ,domates ,salatalık, ara 1 elma, bi saat sora 1 bardak süt , biraz beyaz leblebi ,öğlen 1 kase y oğurtlu makarna ara bir salatalık akşam mantar yemeği ,2 kaşık pirinç pilavı ,salata yedim kızlar .Not misafirime kek yaptım sadece bi lokma aldım tadına bakmak için yemek yaparkende mantar kaçmış ağzıma :kedi:
of haticeeeee mantarı çok severim bi daha bensiz yeme. mantar yapacağın gün haberim olsun gelicem :))
eylül özlem siz bizi kıskandırmak içinmi yapıyosunuz yahu. bu çıtırlıkla ne diyeti. sporla sıkılaşın yeter. valla bu ağırlıkla ezeriz sizi bak
zambakla ben ağırlığımızı bi koydukmu site çöker mazallah :))
sporumu yaptımda geldim kaydirigubbakcemile2
50 dakika koşu bandında tempolu yürüdüm
şimdide öğlen yemeği için brokoli salatası yapacağım
spor içinnalkisalkisalkisalkisalkisalkis
yanına çorba ve yogurdunu unutma sakınnn
sadece salata azzz
tamam canım :1hug: yanına ne yapacağımı daha düşünmemiştim onun için yazmamıştım
selam kızlar . benm de vermem gereken en az 5 kılo var . 54 kıloyum 48 49 olmak ıstıyorum gecen yaz doğum kontrol hapıyla aldığım 10 kıloyu kolayca vermıstım ama artık bu 5 kılo yapıstı sankı bı trlü gtmiyor . :bbo: ve ne kadar dıyet yaptıysam dıkkat ettıysem verıyorum ardından gerı alıyorum hemen. kılom da cok cabuk deisior dün sabah ac karnına tartıda 53 gösterirken bugün aynı sekilde tartıldığmda 54 gösterdim .
beslenme düzenm şöyle :
Sabah 6 gibi kalkıyorum genelde kepekli ekmek ve yağsız peynrle tost yanında yeşil çay-mate çayı ıçıyorum
12.30 a kadar okuldayım okulda bısey yıyemıyorum su sadece
12.30 da evde oluyorum
yeşil çay-mate çayı karışımı ıçıyorum gelnce bi elma yiyorum
2.30-3 gibi ya yemeklerden 4 5 kaşık pılav makarna vs yememeye çalışıyorum çorbalardan genelde
veya ıkı tane yumurta haslıyorum kekık pul bıber vs. döküp yıyorum
ya da salata
6-7 gıbı son öğün olarak yukardakılerden herhangı bırı yıne öğlenle aynı olmıck sekilde
aralarda yesil elma yıyorum
ama seyy :kedi: bnm en büyük problemım bunu hergün ıstıkrarlı seklde uygulayamıyorum :sinifsinif: ıstahım bı acıldımı doymak bılmıyorum yedikçe yıyesim geliyo dayanamıyorum, tatlı krizi mesela üffff mafoldumben
canım kilo çizelgeni niye kaldırdınn
tekrar koysanaa
kızlarr hepimiz koyalımki çizelgeleri daha çok motive olalımm
benim beslenme düzenime yorum yapmadınız amaa :kedi:
canım benim kilo çizelgem yoktu zaten ama yaparım belki bu hafta (iyi kilo vermiş olursam)
öğlen tarhana çorbası, brokoli salatası yanında yoğurt bide 2 kaşık kızların mantısından aldım ama çok az
canım gayet iyi yediklerinn
bence