Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

canım çok güzel hem koşu bandına çıktın hemde kendin hareket yaptın çok güzel alkisalkisalkis

evet canım çıktımm zemuszemus
sonrada egzersiz
iyi geldii ama nedense uykum geldii şimdii
patiskaya bahane verirken bende uyuycammkaydirigubbakcemile3
amaaa yokk kalkıyımda barrii yemek yapıyımm
ıspanak var akşam yemegimdeeesositososito

canım benbi 5mil olanı indirmeye çalışıyımm gece

slm kızlar bugün sabah 2 dilim ekmek peynir 3 tane zeytin domates ve şekersiz çay vardı.arada yoğurt.öğlen elma yicem çünkü sabah geç yedim karnım acıkmadı.yarım saat yürüşümüde yaptım akşama çorba balık ve salata var bi değişiklik olmazsa.

zambakım yaa güç bela oldukça komik bi şekilde 15 tane mekiğe benzemeyen saçma sapan hareket yaptım... ya ben hayatımda ilk defa mekik çekmeye çalıştım, ilk hareketimde belimden çıkan çıtırtılar Iraktan duyuldu vala...
bi daha yemek mi tööööbe kafamçokkarıştı
bu kadarcık olsun mu yaaaa lütfeeeeen :Saruboceq:

Isınma hareketleri yapmadan direkt mekik mi çektin?akannehir
yapmayın lütfen ya defalarca yazdım. Hangi sporu yaparsanız yapın 10dk. ısınma hareketi yapalım. Hiçbirini hafife almayalım. Egzeriz, hızlı yürüyüş, hafif tempolu koşu vs. Bunlardan birini yapmadan başlamayalım.:eek:lmaz:
Allah korusun sakatlık olur, spor yapacağım diye sağlığımızdan olmayalım.
Ayrıca dün yediklerini okudum kahvaltın bile fiyasko. K.flakes yemişsin o zaten başlıbaşına bir kahvaltı. Yanında bir şey yenmez. Sonra da oturup enikonu kahvaltı yapmışsın.aklinialirimsmile
Diğer yediklerine hiiiç girmiyorum zaten:umursamaz:
geçen sitem istiyordun hadi bakalım yazdım işte kaydirigubbakcemile3

olsun canımm benimm hatta hergün yazmaya vaktin varsaa sen al bu ceza işinii :jeyyar:
bizimkiler ömürleri boyuncaa bidaha agızlarına kalorili bişey almazzkaydirigubbakcemile3

canım çok ugraştım indirmek için sabahında biköründe ama olmadıı
5mil olanın hareketinde bifarklılık yokmu yanii hareketleri daha uzun süre ve hızlımı yapılıyorr

Ben 5 mile göre söylemiştim canım. Mil mil ayrıldığı için aralarında fark yok diye. 1 mile bakmamıştım ayrıca. Şimdi sen söyleyince baktım. Hareketler benzer ama 1 mil ağır çekim gibi çok yavaş. Sen 5 mili indirmeye bak. Kaç mil yapacaksan ordan yap.
Toplam 68dk. sürüyor. Sonuncu milin yarısı zaten esneme hareketleri ile geçiyor. Hızlı ama basit hareketler. Hiç olmazsa yaptığın spor bir işe yarar.zemuszemus

slm kızlar bugün sabah 2 dilim ekmek peynir 3 tane zeytin domates ve şekersiz çay vardı.arada yoğurt.öğlen elma yicem çünkü sabah geç yedim karnım acıkmadı.yarım saat yürüşümüde yaptım akşama çorba balık ve salata var bi değişiklik olmazsa.

Öğleni elma ile geçiştirmen yanlış canım bunu biliyorsun.
Mutlaka yemek yemen lazım az da olsa.
Sonra akşam yüklenmek zorunda kalırsın. Çok daha zararlı.

PATİSKKKA
ben susutumm binbirrenk sana cvp yazmışşşkaydirigubbakcemile3
nasılsın bugün neler yedinn bakalımmm

merhaba kızlaar... bugün yine internette bitmeyen bakım çalışmaları vardı...sabahtan beri giremedim..
bugün yediklerim, kahvaltı 1 kase k-flakes
ara bi armut, bi kivi
öğlen zeytinyağlı patlıcam yemeği ve 1 kase yoğurt yanında da 1 dilim kepekli ekmek...
az önce 1 tane elma ve 5 adet fındık yedim...
akşama da bezelye yemeği yapıcam şimdi....

Isınma hareketleri yapmadan direkt mekik mi çektin?akannehir
yapmayın lütfen ya defalarca yazdım. Hangi sporu yaparsanız yapın 10dk. ısınma hareketi yapalım. Hiçbirini hafife almayalım. Egzeriz, hızlı yürüyüş, hafif tempolu koşu vs. Bunlardan birini yapmadan başlamayalım.:eek:lmaz:
Allah korusun sakatlık olur, spor yapacağım diye sağlığımızdan olmayalım.
Ayrıca dün yediklerini okudum kahvaltın bile fiyasko. K.flakes yemişsin o zaten başlıbaşına bir kahvaltı. Yanında bir şey yenmez. Sonra da oturup enikonu kahvaltı yapmışsın.aklinialirimsmile
Diğer yediklerine hiiiç girmiyorum zaten:umursamaz:
geçen sitem istiyordun hadi bakalım yazdım işte kaydirigubbakcemile3

canm ben hayatımda ilk defa mekik çekmeyi denedim. zaten yapamadım....
o sabah eşim benden epey sonra kalktı, ben de yarım kase falan yemiştim hani metabolizmamı çalıştırmış olmak ve o kalkana kadar aç beklememek için çünkü beraber kahvaltı edebildiğimiz zamanlar epey azaldı... sonra o 2-3 saat sonra kalktı benden ve kahvaltı yaptık... öyle yanında yemiş falan değilim yani :içelim:

merhaba kızlaar... bugün yine internette bitmeyen bakım çalışmaları vardı...sabahtan beri giremedim..
bugün yediklerim, kahvaltı 1 kase k-flakes
ara bi armut, bi kivi
öğlen zeytinyağlı patlıcam yemeği ve 1 kase yoğurt yanında da 1 dilim kepekli ekmek...
az önce 1 tane elma ve 5 adet fındık yedim...
akşama da bezelye yemeği yapıcam şimdi....

sabah ve ögle arası ara ögünü 1e indir bencee kaydirigubbakcemile2
güzel bugünki
listenn
akşamm bize bir süpriz yapmazsan tabikii:eek:lmaz:

bugünn öglen
1kase çorba
2kaşık pilavv(dünden kaldıı bende mideme kaldırdımm)kaydirigubbakcemile3
patates salatası 4kaşık

ögle menüm çok kötü sankii

arada
3kuru kayısı(kabızlık problemi yaşadıgım için bugün kayısıya yüklendim)
1kuru incir

akşam az önce
1kase çorba
öglen patates salatasını sanki çok kaçırdım gibi geldi
onun için akşam yemegimi sadece çorbayla geçirdimmmbuyrunnnnnnnnn

sabah ve ögle arası ara ögünü 1e indir bencee kaydirigubbakcemile2
güzel bugünki
listenn
akşamm bize bir süpriz yapmazsan tabikii:eek:lmaz:

canım sabah 7 bile olmadan yiyoruz eşimle.. 12,30- 1 gibi öğle yemeği yiyorum, o zamana kadar çok acıkmış oluyorum. iki tane meyveyi bi seferde yedim yani bugün çok acıktığım için..
ama teşekkür ederim :1hug:
yok size sürpriz söz
a.s

merhaba kıızzlarr ben geldim guclubacismile
bugün yediklerime geçeyim hemen :))
kahvaltı: bir bardak şekersiz çay, bir dilim kepekli ekmek, kk büyüklüğünde peynir

öğle: bir kase çorba ekmek yok

akşam:bir kase yoğurtlu makarna (yağsız ), 4 tane yaprak sarması zemuszemus

spor yapamadım inşallah dinlendikten sonra yapmayı düşünüyorum kaydirigubbakcemile2

merhaba kıızzlarr ben geldim guclubacismile
bugün yediklerime geçeyim hemen :))
kahvaltı: bir bardak şekersiz çay, bir dilim kepekli ekmek, kk büyüklüğünde peynir

öğle: bir kase çorba ekmek yok

akşam:bir kase yoğurtlu makarna (yağsız ), 4 tane yaprak sarması zemuszemus

spor yapamadım inşallah dinlendikten sonra yapmayı düşünüyorum kaydirigubbakcemile2

CANIMM ARA ÖGÜNÜN YOKK HATA YAPIYORSUNNN:eek:lmaz:
ÖGLEN AZ YEMİŞSİN SEBZE YEMEGİ YADA TAVUK VS. YEMEN GEREKİRRR
ÖGLEN AKŞAM ARASI YİNE ARA ÖGÜN YAPMAN GEREKİRRR
İŞTE OLDUGUN İÇİN ARA ÖGÜNDE YAPAMAZSAN YANINA AL UFAK BİŞEY MESELA KURU MEYVELERR

CANIMM ARA ÖGÜNÜN YOKK HATA YAPIYORSUNNN:eek:lmaz:
ÖGLEN AZ YEMİŞSİN SEBZE YEMEGİ YADA TAVUK VS. YEMEN GEREKİRRR
ÖGLEN AKŞAM ARASI YİNE ARA ÖGÜN YAPMAN GEREKİRRR
İŞTE OLDUGUN İÇİN ARA ÖGÜNDE YAPAMAZSAN YANINA AL UFAK BİŞEY MESELA KURU MEYVELERR

canım merhaba, dün yemekte misafirim olduğu için biraz kaçırdım sonra kendime çok kızdım ama evde misafir olunca yemesende ayıp oluyor :1no2:

bugün yediklerimden baya kısdım, dün kaçtığı için bugün ara öğünleri kaldırdım biraz sonra bir tane elma yerim olur mu :dance:

EYLÜLLLLL
azönce gördüm kendine topik açmışsınn
canım senn 36 bedenmişsinnn
agzım açık kaldııı:1shok:
sana ceza veremem ben utanırımmmmakannehir
sıkılaşmak için girmişsin diyete ve sadece 3kilo fazlan varmışşşş:1shok:

evet canım ama ben bu 3 kiloyu 1 yıldır veremiyorum işte 2 gün yapıyorum, 1 gün bozuyorum ama burda sizin aranızda bu başımın belası 3 kiloyu vereceğime eminim, sizinle çok iyi motive oluyorum kaydirigubbakcemile5

inanın birşeyler yerken kızlara ne cevap vericem, sonra yediklerimi yazamam diye düşünüyorum ve yemiyorum sositososito

siz bana destek oluyorsunuz buda beni inanılmaz mutlu ediyor herşey için tşkr ederim...çünkü reel hayatta diyet yaptığımı söyleyemiyorum, çünkü söylediğim an zayıf olduğumu söyleyerek beni diyetten caydırıyorlar ama burada çok iyi motive oluyorum, reel hayatta kimseyle birşey paylaşmak zorunda da kalmıyorum, anlatabiliyor muyum zambakcım yerimseniben

evet canım ama ben bu 3 kiloyu 1 yıldır veremiyorum işte 2 gün yapıyorum, 1 gün bozuyorum ama burda sizin aranızda bu başımın belası 3 kiloyu vereceğime eminim, sizinle çok iyi motive oluyorum kaydirigubbakcemile5

inanın birşeyler yerken kızlara ne cevap vericem, sonra yediklerimi yazamam diye düşünüyorum ve yemiyorum sositososito

siz bana destek oluyorsunuz buda beni inanılmaz mutlu ediyor herşey için tşkr ederim...çünkü reel hayatta diyet yaptığımı söyleyemiyorum, çünkü söylediğim an zayıf olduğumu söyleyerek beni diyetten caydırıyorlar ama burada çok iyi motive oluyorum, reel hayatta kimseyle birşey paylaşmak zorunda da kalmıyorum, anlatabiliyor muyum zambakcım yerimseniben

zaten zayıfsın diyenlerden biride ben oldummmmkaydirigubbakcemile3

Bende bu gün yediklerimi yaziyim hemen.sabak bir dilim ekmek ,1 kk peynir, 3 zeytin ,domates ,salatalık, ara 1 elma, bi saat sora 1 bardak süt , biraz beyaz leblebi ,öğlen 1 kase y oğurtlu makarna ara bir salatalık akşam mantar yemeği ,2 kaşık pirinç pilavı ,salata yedim kızlar .Not misafirime kek yaptım sadece bi lokma aldım tadına bakmak için yemek yaparkende mantar kaçmış ağzıma :kedi:

X