- 25 Ocak 2010
- 3.019
- 0
-
- Konu Sahibi BinbirRenk
- #1.661
Bonibonum bencede çaykur güzel. sallama paket olanları pek sevmemiştim.:1no2:bazı sitelerde günde 4 bardaktan fazlası zarar yazıyordu.ben bazen 2 bazen 3 bardak içiyorum:içelim: :içelim: :içelim:bende kendim demlemek istiyom. ama aktarda satılanlarada açıkçası güvenmiyom. kutuda olması çok güzel hem kendin demleyebiliyosun. günde kaç bardaktan fazlası zarar biliyomusunuz? en fazla kaç fincan içicez ?
sanada günaydın zambak zemuszemus
bende kahvaltımı yaptım sporumu yapacağım şimdi önce bakayım bana ceza verilmişmi diye yok verilmemiş sağolsun arkadaşlar
bende peynir domates ve kepek ekmek yedim kahvaltıda ondan önce sirkeli su içmeye başladım onu içtim tabi bol su
şimdi ne kadar yaparım bilmiyorum sporumu kaydirigubbakcemile2 yapayım sizede yazarım
Günaydın kızlaar kaydirigubbakcemile3
dün giremedim hakkımda asılsız konuşmalar yapılmış aklinialirimsmile yemeğe gitmiştir o falan diye... yok öle bişe, hepsi iftira şakkıdı naniknanik
ayrıca siz ne acımasız oldunuz yahu :) ama yettim kızlar, kanımın son damlasına kadar koruyacağım sizi Zambak, bonibon ittifakından guclubacismile guclubacismile
Günaydın kızlar nasılsınız bu gün bakalım...bu gün herkes erkenci bakıyorum erken kalkılmış sporlar yapılmış amandaaa amaaan.Ya benim misafirim var pek spor yapamadım sabah ama bakalım akşam yapmaya çalışacam...
canımm bak sanki kaçamak yapabilirimm der gibi geldii
hani misafir falan oluncaaa düzenimm şaştı falann yokkk
duymıyımmmm tamammıııııı
Yok yaaa ne kaçamağı öğlen menüm hazır pırasa cokacimcoook sadece spor düzenim bozuldu. Bakıyorum eli maşalı bekliyonklava:
amandaa amannn yesinlerr seniii
söylleee işte ne iftirasııymış bakalımm
ya yemege gittin yada uyumayaaakaydirigubbakcemile3patiska denince nedense ilk aklımıza bunlar geldii:roflol:niye acabaaaasositososito
Günaydın arkadaşlar,
Zambakcım ne öyle cezalar pamuk şekeri gibikaydirigubbakcemile3
Ben seni daha eli maşalı bilirdim. 50 düz mekik, 50 şer çapraz mekik, 50 de şınav vereceksin bak bakalım bir daha tatlının t sini hafızadan silmiyorlar mı?aklinialirimsmile
Ben de azcık gaddar gördüm kendimi:jeyyar:
Cansucum gecenin o saatinde ne çok abartmışsınakannehir Şeytana kulağını tıkamalısın.
Akşamdan sonra badem yiyeceksen 5 tane o kadar. Meyva yiyebilirsin.
Yatmadan 4 saat önce yeme işini bitirmelisin.
Yeni gelen arkadaşlar ilk sayfamızı okusa iyi olacak. Eskiler de tabii ki.hihoyyyt
canımm bak sanki kaçamak yapabilirimm der gibi geldii
hani misafir falan oluncaaa düzenimm şaştı falann yokkk
duymıyımmmm tamammıııııı
Yok yaaa ne kaçamağı öğlen menüm hazır pırasa cokacimcoook sadece spor düzenim bozuldu. Bakıyorum eli maşalı bekliyonklava:
yaa canım, birileri gelse de pataklasam diye bakıyo vala, koru kendini yasakkelimeÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook :roflol:
Binbirrenk canım ZAmbak yanında kuzu kaldı vala şakkıdı
GÜNAYDIN CANIM SÜPERSİNN
ne güzel 40 dk yürümüşsünn ya banada azimgelsinn yarımdaan itibaren bende koşu bandında yürüyeyimm
ya nedense üşeniyorum diger egzersizler daha çok kolay geliyor
amaa yoook yarından itibaren bende yürüycemm
ara aradegiştirmek lazım dedigin gibiikaydirigubbakcemile5
KIZLARR BAKINN ÖPÜNDE BAŞINIZA KOYUN BENİİ
BİNBİRRENK AZ BİLE YAPIYOSUNN DEDİİİkaydirigubbakcemile3
yapma binbirrenk o kadar ceza olurmu zaten başka bişey yapmaya mecali kalmaz insanın
neyse zambakın dediği gibi biz öpelim başımıza koyalım onu
AHHH CCANIMM BENıM HEM YEMıŞSıN HEM CEZANI VERMıŞSııNNN
BıRDAHA KAÇAMAK YAPMA
YAPTIGIN SPORU TEKRARLAKı KıLOVERMEN DAHADA KOLLAYLAŞSINNN
KAÇAMAK YOK TAMAMMI EGER OLURSA NEKADAR KENDıNDE VERSEN CEZANI ARTI BıRDE BıZıM CEZAMIZ OLACAK TAMAMMII:mymeka: