Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

hatice canım mezun olmayayım sadece ara veriyorum
şu sıralar sağlık problemlerim var
geçince yine devam edeceğim
yine dikkat ediyorum yediklerime

Son düzenleme:
Zaman zaman hepimiz yazdık ama bir de toparlayarak hatırlatmak yararlı olur diye düşündüm.
Bazen az yenilse bile metabolizma yavaşladığından bir türlü kilo verilmez.
Yavaşlamasını önlemek, hızlandırmak için:
- En hızlı olduğu dönem sabah saatleri olduğundan güne erken başlayıp 3 ana 3 ara 6 öğünü tamamlamak gerekir. Ara öğünlerde özellikle meyva tercih edilmeli.

- Gün boyu 2-3 lt. su ılık olarak içilmeli. Soğuk değil.

-Spor mutlaka yapılmalı fakat aynı tarz spor alışkanlık haline getirilmemeli. Haftadan haftaya değiştirilmeli.

- Yemek menüleri, ekmek arada değiştirilmeli ama esmer ekmek çeşitleri tercih edilmeli.

-Yemek saatleri hep aynı olmamalı. Yarım saat ileri geri alınmalı ki alışkanlık yapmasın.

-2-3 bardak yeşil çay (poşet değil) dökme tercih edilmeli ve antioksidan olduğundan kesinlikle sıcak içilmemeli. Ilıtılmalı.

Özetle metabolizmayı sürekli canlı tutmak için hiçbir şeyin monotonlaşmasına izin vermemek gerekiyor.
Unuttuklarım varsa ekleyebilirsiniz arkadaşlar:nazar:
merhaba canim bilgiler icin tesekkurler....:KK71:
ben dokme yesil cay bulamadim,poset cay iciyorum...onu faydasi daha mi az???

sen bilirsin
bi müddet koruma programı yap o zaman
bu kiloya alıştıktan sonra tekrar verebilirsin inşallahtekrar verebilirsin
bu hafta seni mezun edelim miş o zaman yoksa listede kalmaya devam edermisin

yok canım mezun olmayayım sadece ara veriyorum

gecmis olsun vanilya...
kendine dikkat et...once saglik...:KK71:

merhaba canim bilgiler icin tesekkurler....:KK71:
ben dokme yesil cay bulamadim,poset cay iciyorum...onu faydasi daha mi az???

Rica ederim ramaskacım:KK19: Birbirimize destek için buradayız. Çoğunluk yeni başlayan arkadaşlar ve eskilerden şu anda hatic le ben varız.
Ben de yılbaşına kadar topikte yazmayı düşünüyorum. Kafanıza taklılanları ben veya hatic elimizden geldiğince cevaplamaya çalışırız. Gerçi ilk sayfada açıklamalar var ama yine de soru işaretleri olabiliyor.

yeşil çaya gelince, Türkiye'de isen çaykur ve liptonun dökme çayı marketlerde var. Yurt dışında isen bilemiyorum.:44:
Yoksa poşet de içebilirsin ama doğalının yerini tutmaz. :KK68:

Ben 2 hafta kilo bildiriminde bulunamayacağım. Haticecim 2 hafta için izin rica edebilir miyim :125:
tamam canım bildirim yapma o zaman
inşallah önemli bişey yoktur
merhaba kizlar.
bugun kac dakika spor yaptiniz veya yapacaksiniz?
40 dakika leslie yapicam...
evde plates yapan varmi? :KK71:
ben daha yapmadım ama yapacapım 40 dk lesli yapmayı düşünühhyorum ama başım ağrıyor başlayamadım bi türlü
Zaman zaman hepimiz yazdık ama bir de toparlayarak hatırlatmak yararlı olur diye düşündüm.
Bazen az yenilse bile metabolizma yavaşladığından bir türlü kilo verilmez.
Yavaşlamasını önlemek, hızlandırmak için:
- En hızlı olduğu dönem sabah saatleri olduğundan güne erken başlayıp 3 ana 3 ara 6 öğünü tamamlamak gerekir. Ara öğünlerde özellikle meyva tercih edilmeli.

- Gün boyu 2-3 lt. su ılık olarak içilmeli. Soğuk değil.

-Spor mutlaka yapılmalı fakat aynı tarz spor alışkanlık haline getirilmemeli. Haftadan haftaya değiştirilmeli.

- Yemek menüleri, ekmek arada değiştirilmeli ama esmer ekmek çeşitleri tercih edilmeli.

-Yemek saatleri hep aynı olmamalı. Yarım saat ileri geri alınmalı ki alışkanlık yapmasın.

-2-3 bardak yeşil çay (poşet değil) dökme tercih edilmeli ve antioksidan olduğundan kesinlikle sıcak içilmemeli. Ilıtılmalı.

Özetle metabolizmayı sürekli canlı tutmak için hiçbir şeyin monotonlaşmasına izin vermemek gerekiyor.
Unuttuklarım varsa ekleyebilirsiniz arkadaşlar:nazar:
:KK9::KK9:
hatice canım mezun olmayayım sadece ara veriyorum
tamam canım geçmiş olsun
dşkkat et kendine

Merhaba kızlar..
çok sık yazamıyorum :KK43: bu ara misafirlerimiz falan var mersinden arkadaşlarımız geldi.
bakalım yarın tartı ne diyecek :KK37:

Üretici firmanın internet sitesinden satın aldım canım. Ama spor salonlarında da satıyorlar bu ürünleri. Yan etkisi yok diyorlar en azından bende yaşamadım. Ne desem yalan olur. Sporla desteklendiğinde baya kilo verdirdiğini duydum. Bende zaten yeni başladım. Ama şu kadar söyleyeyim 2 gün oldu kullanalı ondan mı bilmiyorum ama 1 kg vermişim. Kilo verdirmese dahi sana koşu bandında o kadar destek oluyor, o kadar performansını arttırıyor ki kilo verdirmesede o yürüyüşle sen kendin verirsin. 30 dk ölüp dirilip yürürken ben şimdi o dakikalar çerez geliyor bana.

Multipower L carnitin likit diye araştır canım.

cevabın için teşekkürler

Rica ederim ramaskacım:KK19: Birbirimize destek için buradayız. Çoğunluk yeni başlayan arkadaşlar ve eskilerden şu anda hatic le ben varız.
Ben de yılbaşına kadar topikte yazmayı düşünüyorum. Kafanıza taklılanları ben veya hatic elimizden geldiğince cevaplamaya çalışırız. Gerçi ilk sayfada açıklamalar var ama yine de soru işaretleri olabiliyor.

yeşil çaya gelince, Türkiye'de isen çaykur ve liptonun dökme çayı marketlerde var. Yurt dışında isen bilemiyorum.:44:
Yoksa poşet de içebilirsin ama doğalının yerini tutmaz. :KK68:

tesekkurler canim.burda bulamiyorum.dogalinin yerini tutmasada icmeye devam...ama yesil cayin istahimi azalttigini dusunuyorum...

evet kizlar yarin tartilma gunu....ins.bu hafta karne guzel gelir...:KK71:
hadi bakalim..
bu saatte kacamak yapan varmi??? :KK19:

ben yaptım tüm gün çok dikkat ettim yediklerime ama az önce şeytan kanıma girdi cnm bişeyler istedi önce etiform bisküvi yiyeyim dedim 1 tane yedim ama inanılmaz tatlı cnm çekti bir ısırık bitter çikolata yedim çok bi etkisi olmayacağını düşünüyorum ama yinede vijdan azabım var

kızlar bu hafta 700 gram verdim. kilom 61,3 :KK76: çok mutluyum.:KK62:

haftalık yürüyüş süremizi de arkadaşlarla not ediyoruz. toplam 350 dk. yürüdüm bu hafta:21:

X