- 25 Ocak 2010
- 3.019
- 0
-
- Konu Sahibi BinbirRenk
- #17.301
Selam herkese.Haftanın birincisini tebrik ediyorum. :13: Canım, hatic22'im ben listede göremedim kendimi. :26: Bayadır girmeyince haklısın sen de unutmakta.
Bugün hasta oldum. :26: Sanırım pek kilo veremeyeceğim. Yediklerime yine de dikkat ediyorum. Yalnız tatlı ihtiyacı beni korkutuyor. :18: Yemeğe başlayınca durduramıyorum kendimi.
Bir de regl döneminde metabolizma yavaşladığından demir alın diye duymuştum. Buna dikkat eden oldu mu? :44:
sofradan yarı tok kalkmayı alışkanlık haline getirmeye çalışıyoruz zatenyemeklerden yarı tok kalkmak güzel bir uygulama, bu sayede midemiz genişlememiş oluyor e daha az yemek ile doyuyoruz.
birazcık mıııMerhaba kızlar...
bugün birazcık geç uyandım
2 gibi kahvaltı yaptım :)
1 dilim ekmek, 1 yumurta, biraz peynir ve domates yedim...
akşam 6 gibi :
1 porsiyon et yemeği, birkaç kaşık bulgur pilavı ve salata yedim.
az önce de bi avuç kadar kurutulmuş yaban mersini ve bi kase yoğurt yedim.
sporu ihmal ettim bu ara, ama telafi edicem
Selam herkese.Haftanın birincisini tebrik ediyorum. :13: Canım, hatic22'im ben listede göremedim kendimi. :26: Bayadır girmeyince haklısın sen de unutmakta.
Bugün hasta oldum. :26: Sanırım pek kilo veremeyeceğim. Yediklerime yine de dikkat ediyorum. Yalnız tatlı ihtiyacı beni korkutuyor. :18: Yemeğe başlayınca durduramıyorum kendimi.
Bir de regl döneminde metabolizma yavaşladığından demir alın diye duymuştum. Buna dikkat eden oldu mu? :44:
Merhaba kızlar...
bugün birazcık geç uyandım
2 gibi kahvaltı yaptım :)
1 dilim ekmek, 1 yumurta, biraz peynir ve domates yedim...
akşam 6 gibi :
1 porsiyon et yemeği, birkaç kaşık bulgur pilavı ve salata yedim.
az önce de bi avuç kadar kurutulmuş yaban mersini ve bi kase yoğurt yedim.
sporu ihmal ettim bu ara, ama telafi edicem
keyfin yerinde patiskacimben neler yedim bugün
sabah:
derse gec kaliyordum az kalsin 2 kasik sütlü müsli yiyebildim
ara: bir kac dilim kirmizi biber 1 dilim tost ekmegi +tavuk dilim salam
öglen: 2 dilim börek yaninda salata yapmaya üsendim sari biber yedim
aksamda: 1 kase sehriy corbasi 1 dilim ekmekle (ekmeksiz corbayi icemiyorum ya)
uymadan öncede bir yogurt filan yiyebilirim
ben leslie ile yürümeye devam ediyorum. mp3ü bazen açmaya vaktim olmuyo ben de hatırladığım hareketlerini yapıyorum. mesela dün 20 dk yaptım akşam. 35 dk da dışarda yürümüştüm etti 55 dk.
ben aynı zamanda cuma zayıflama yarışması 14. takım üyesiyim hem oraya hem buraya yazıyorum. orada arkadaşlarla cumadan cumaya yaptığımız toplam yürüyüşleri de yazıyoruz. hergün o gün yaptığımız yürüyüşleri de yazıyoruz. biraz yarış havasında olunca güzel oluyor.o yüzden yürüyüş konusunda baya motiveyim. bizim takım agelmek isteyen olursa buyursun
kizlar....bu hafta bayaaaa hareketli gordum.ins.hep boyle devam eder.
bana gelince yediklerime dikkat ediyorum.leslie mi yapiyorum. bazen kizimla beraber yapiyoruz cok zevkli oluyor.
sabahlari 2 dilim kizarmis ekmekle klasik kahvalti,aralarda meyve,oglen ve aksam corba, sebze ,yogurt,salata.birer dilim ekmek....
ins.bu hafta kizlar sinifi geceriz....
kizlar metebolizmanizi hizlandirmak icin neler yapiyorsunuz?
kizlar....bu hafta bayaaaa hareketli gordum.ins.hep boyle devam eder.
bana gelince yediklerime dikkat ediyorum.leslie mi yapiyorum. bazen kizimla beraber yapiyoruz cok zevkli oluyor.
sabahlari 2 dilim kizarmis ekmekle klasik kahvalti,aralarda meyve,oglen ve aksam corba, sebze ,yogurt,salata.birer dilim ekmek....
ins.bu hafta kizlar sinifi geceriz....
kizlar metebolizmanizi hizlandirmak icin neler yapiyorsunuz?
ayyy çok özür dilerim seni unutmuşum
ben listeyi en son sayfadan alıntı yaparak ekliyorum ondan unuttum heralde eklemeyi
cuma inşallah unutmam canım sende hatırlat olur mu...
bu tatlı olayında bende aynıyım yemeye başlamasam hiç aramıyorum ama 1 kaşık alsam arkası geliyor kızartmadada öyle 1 çatal alayım tadımlık diyorum sonra duramıyorum
en iyisi hiç bulaşmamak
bide ben regl döneminde metabolizmanın hızlandığını duydummmm:26kudum yani biyerden
keyfin yerinde patiskacimben neler yedim bugün
sabah:
derse gec kaliyordum az kalsin 2 kasik sütlü müsli yiyebildim
ara: bir kac dilim kirmizi biber 1 dilim tost ekmegi +tavuk dilim salam
öglen: 2 dilim börek yaninda salata yapmaya üsendim sari biber yedim
aksamda: 1 kase sehriy corbasi 1 dilim ekmekle (ekmeksiz corbayi icemiyorum ya)
uymadan öncede bir yogurt filan yiyebilirim
hosgeldin teli turna.hadi bakalim hep beraber hedefimize....ileri......Bende başladım hayırlısı. Zayıflama adına almadığım ürün denemediğim yöntem kalmadı. Gene paşa paşa yürüme bandımla sauna eşofmanımın yolunu tuttum. Tilki kürkçü hesabı. İlk hafta 3 gün 30 dk ile başladım.Bu hafta her gün 45 dk ile devam ediyorum. Şimdilik 2 kg gitmiş durumda. Eğer bir aksilik olmazsa hedefime bi kaç ayda ulaşabilirim umarım.
Müsliyi nasıl yiyebiliyorsun? :26: Geçen annem de tv'de duymuş. Marketteyken baktık. Baya çeşitleri vardı. Bir hevesle keten tohumlu müsliyi seçtik.1 kaşığını zor yiyebildim. Bana göre değilmiş. Yiyebilene de helal olsun diyorum.