Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

yok ben kalori saymiyorum :KK60: kalori saymaya calisirsam aklimi yetiririm heralde yani benim icin yemek yemek iskenceye dönüsür karnim tika basa doyana kadar degil ac hissetmedigim an bu kadar kafi dedigim an birakiyorum sen nasil ayarliyorsun porsiyonlarini canim ???

kahvaltımı biraz abarttım ama haftalardır ailemle düzgün bi kahvaltı yapmamıştım, ekmeği değil de kalanları brz fazla yedim. hiç aburcbur yemedim , meyve yedim. akşam da ekmeksiz bit tabak karnıbahar yedim. şimdi de yeşilçay içiyorum.

100 kez durmadan zıpladım, yarım saat kosu bantında yürüdüm.bıraz mekik çektim( ama çok uzun sürmüo yoruluyorum).. yeşilçay bitsin, koşubantında bi saat daha yürüme planım var.spor ayakkabılarımı bile çıkarmıyorum , ruh halim spotif olsun die:KK66: arada bi kalkıp bacaklarımı çalıştırıyorum
merdiven çıkıp iniyorum:KK52:

sporu çok aksatmştım. umarım bu hafta yoğunluğumda yine de her akşam yürümeyi başarırım:KK57:

kahvaltımı biraz abarttım ama haftalardır ailemle düzgün bi kahvaltı yapmamıştım, ekmeği değil de kalanları brz fazla yedim. hiç aburcbur yemedim , meyve yedim. akşam da ekmeksiz bit tabak karnıbahar yedim. şimdi de yeşilçay içiyorum.

100 kez durmadan zıpladım, yarım saat kosu bantında yürüdüm.bıraz mekik çektim( ama çok uzun sürmüo yoruluyorum).. yeşilçay bitsin, koşubantında bi saat daha yürüme planım var.spor ayakkabılarımı bile çıkarmıyorum , ruh halim spotif olsun die:KK66: arada bi kalkıp bacaklarımı çalıştırıyorum

sporu çok aksatmştım. umarım bu hafta yoğunluğumda yine de her akşam yürümeyi başarırım:KK57:

maasalllah :nazar: degmesin canim azimli gördüm seni :KK34::KK34:

valla yağmurdan sonra bütün evin camlarını silerek geçti benim pazarım sonrada yemek derken akşam olduuu:KK36::KK36:
sen nasılsın neler yaptın

pazar gununu her zamanki gibi kizimla evde gecirdim.farkli birsey yapmadim.yediklerime dikkat ettim.sporumu yaptim kizimla...canim disari cikmak istemedi...

selam kızlar
sabah kahvaltım
1 kase tarhana çorbası(oğlum için yapmıştım bende içtim)
1 dilim ekmek
1 dilim kaşar peyniri
3zeytin
1 dilim beyaz peynir
2 bardak tarçınlı çay:21:

slm kızlar kilo veremeden ya da eski kilomu koruyarak 1 hafta daha geçti. açıkcası eskisi kadar ne istekli ne stresliyim kilo konusunda. nasıl olsa veririm gibi bir rahatlık var bende.
doğumdan kalan oruç borçlarım vardı, geçen hafta onları tuttum. bu hafta da bir kaç tane tutsam iyi olur. ama oruç feci şekilde iştah açıyor:KK50:, dikkat etmeye çalışıyorum.
metabolizmam yavaşlamasın diye spor yapmaya özen gösterdim bu dönemde.
leslie ile yürüyüş programı indirdim. gece gündüz demeden yürüdüm:)
çok zevkli , tavsiye ediyorum.atın mp3e dımtıs dımtıs evde yürüyün:KK8:

yok ben kalori saymiyorum :KK60: kalori saymaya calisirsam aklimi yetiririm heralde yani benim icin yemek yemek iskenceye dönüsür karnim tika basa doyana kadar degil ac hissetmedigim an bu kadar kafi dedigim an birakiyorum sen nasil ayarliyorsun porsiyonlarini canim ???

porsiyonlarıma yarım tutmaya çalışıyorum ben sulu yemekse 1 tabak yanında pilav 2 kaşık yada salata
sebze yemeğiyse yine tam dolu olmayan bi tabak 4 5 kaşık kadar koyuyorum yanında salata yine
böyle ayarlıyorum canım öğle akşam ekmek yemem zaten

slm kızlar kilo veremeden ya da eski kilomu koruyarak 1 hafta daha geçti. açıkcası eskisi kadar ne istekli ne stresliyim kilo konusunda. nasıl olsa veririm gibi bir rahatlık var bende.
doğumdan kalan oruç borçlarım vardı, geçen hafta onları tuttum. bu hafta da bir kaç tane tutsam iyi olur. ama oruç feci şekilde iştah açıyor:KK50:, dikkat etmeye çalışıyorum.
metabolizmam yavaşlamasın diye spor yapmaya özen gösterdim bu dönemde.
leslie ile yürüyüş programı indirdim. gece gündüz demeden yürüdüm:)
çok zevkli , tavsiye ediyorum.atın mp3e dımtıs dımtıs evde yürüyün:KK8:

oh ne güzel yapmışsın sporu bende öyşle yapıyorum hareketli müzikleri açıp lesli yapıyorum
bende şu sıralar öyleyim hiç takmıyorum nasılsa vereceğim diyemaşallah snaa oruçlu iken nasıl spor yaptın gündüzz benim hiç halim kalmazdı
kızlar hepinize güzel ,sağlıklı günler diliyorum:KK66:
teşeküür ederiz canımmm
selam kızlar
sabah kahvaltım
1 kase tarhana çorbası(oğlum için yapmıştım bende içtim)
1 dilim ekmek
1 dilim kaşar peyniri
3zeytin
1 dilim beyaz peynir
2 bardak tarçınlı çay:21:
çayın içine mi tarçın atıyorsun anlamadımm:26:
kizlar herkese iyi guzel ve saglikli gunler diliyorum....ins.bu hafta cok guzel olur....
:KK71:
inşallah iyi bi hafta geçer de cuma listemiz güzel olur
pazar gununu her zamanki gibi kizimla evde gecirdim.farkli birsey yapmadim.yediklerime dikkat ettim.sporumu yaptim kizimla...canim disari cikmak istemedi...
kızınla nyapılan spor ne kadar zevklidir değilmi...

güzel gidiyorsun
dikkat etde hamlık olmasın birden bu kadar spor yapınca
önemli olan devamlılık çünkü:KK8:

Selam herkese. :KK3: Haftanın birincisini tebrik ediyorum. :KK19: :13: Canım, hatic22'im ben listede göremedim kendimi. :26: Bayadır girmeyince haklısın sen de unutmakta. :KK1:
Bugün hasta oldum. :26: Sanırım pek kilo veremeyeceğim. Yediklerime yine de dikkat ediyorum. Yalnız tatlı ihtiyacı beni korkutuyor. :18: Yemeğe başlayınca durduramıyorum kendimi. :KK1:
Bir de regl döneminde metabolizma yavaşladığından demir alın diye duymuştum. Buna dikkat eden oldu mu? :44:

Selam herkese. :KK3: Haftanın birincisini tebrik ediyorum. :KK19: :13: Canım, hatic22'im ben listede göremedim kendimi. :26: Bayadır girmeyince haklısın sen de unutmakta. :KK1:
Bugün hasta oldum. :26: Sanırım pek kilo veremeyeceğim. Yediklerime yine de dikkat ediyorum. Yalnız tatlı ihtiyacı beni korkutuyor. :18: Yemeğe başlayınca durduramıyorum kendimi. :KK1:
Bir de regl döneminde metabolizma yavaşladığından demir alın diye duymuştum. Buna dikkat eden oldu mu? :44:

metobalizma icin önemlimi demir bilmiyorum ama regl döneminde cok kan kaybediyor kadinin vücüdünü dolaysiyla demirde kaybediyoruz demir eksikligi sac dökülmesine yol acabalir :KK59:

yemeklerden yarı tok kalkmak güzel bir uygulama, bu sayede midemiz genişlememiş oluyor e daha az yemek ile doyuyoruz.

Merhaba kızlar...
bugün birazcık geç uyandım :KK17:
2 gibi kahvaltı yaptım :)
1 dilim ekmek, 1 yumurta, biraz peynir ve domates yedim...
akşam 6 gibi :
1 porsiyon et yemeği, birkaç kaşık bulgur pilavı ve salata yedim.
az önce de bi avuç kadar kurutulmuş yaban mersini ve bi kase yoğurt yedim.
sporu ihmal ettim bu ara, ama telafi edicem :KK43:

Merhaba kızlar...
bugün birazcık geç uyandım :KK17:
2 gibi kahvaltı yaptım :)
1 dilim ekmek, 1 yumurta, biraz peynir ve domates yedim...
akşam 6 gibi :
1 porsiyon et yemeği, birkaç kaşık bulgur pilavı ve salata yedim.
az önce de bi avuç kadar kurutulmuş yaban mersini ve bi kase yoğurt yedim.
sporu ihmal ettim bu ara, ama telafi edicem :KK43:

keyfin yerinde patiskacim :KK60: ben neler yedim bugün
sabah:
derse gec kaliyordum az kalsin 2 kasik sütlü müsli yiyebildim
ara: bir kac dilim kirmizi biber 1 dilim tost ekmegi +tavuk dilim salam :kk77:
öglen: 2 dilim börek yaninda salata yapmaya üsendim sari biber yedim
aksamda: 1 kase sehriy corbasi 1 dilim ekmekle (ekmeksiz corbayi icemiyorum ya :KK59:)

uymadan öncede bir yogurt filan yiyebilirim :KK68:

X