- 25 Ocak 2010
- 3.019
- 0
-
- Konu Sahibi BinbirRenk
- #17.281
SELAM kizlar nasil gidiyor pazar gunu...
kahvaltımı biraz abarttım ama haftalardır ailemle düzgün bi kahvaltı yapmamıştım, ekmeği değil de kalanları brz fazla yedim. hiç aburcbur yemedim , meyve yedim. akşam da ekmeksiz bit tabak karnıbahar yedim. şimdi de yeşilçay içiyorum.
100 kez durmadan zıpladım, yarım saat kosu bantında yürüdüm.bıraz mekik çektim( ama çok uzun sürmüo yoruluyorum).. yeşilçay bitsin, koşubantında bi saat daha yürüme planım var.spor ayakkabılarımı bile çıkarmıyorum , ruh halim spotif olsun diearada bi kalkıp bacaklarımı çalıştırıyorum
merdiven çıkıp iniyorum
sporu çok aksatmştım. umarım bu hafta yoğunluğumda yine de her akşam yürümeyi başarırım
maasalllahdegmesin canim azimli gördüm seni
valla yağmurdan sonra bütün evin camlarını silerek geçti benim pazarım sonrada yemek derken akşam olduuu
sen nasılsın neler yaptın
kizlar herkese iyi guzel ve saglikli gunler diliyorum....ins.bu hafta cok guzel olur....
yok ben kalori saymiyorumkalori saymaya calisirsam aklimi yetiririm heralde yani benim icin yemek yemek iskenceye dönüsür karnim tika basa doyana kadar degil ac hissetmedigim an bu kadar kafi dedigim an birakiyorum sen nasil ayarliyorsun porsiyonlarini canim ???
slm kızlar kilo veremeden ya da eski kilomu koruyarak 1 hafta daha geçti. açıkcası eskisi kadar ne istekli ne stresliyim kilo konusunda. nasıl olsa veririm gibi bir rahatlık var bende.
doğumdan kalan oruç borçlarım vardı, geçen hafta onları tuttum. bu hafta da bir kaç tane tutsam iyi olur. ama oruç feci şekilde iştah açıyor, dikkat etmeye çalışıyorum.
metabolizmam yavaşlamasın diye spor yapmaya özen gösterdim bu dönemde.
leslie ile yürüyüş programı indirdim. gece gündüz demeden yürüdüm:)
çok zevkli , tavsiye ediyorum.atın mp3e dımtıs dımtıs evde yürüyün
teşeküür ederiz canımmmkızlar hepinize güzel ,sağlıklı günler diliyorum
çayın içine mi tarçın atıyorsun anlamadımm:26:selam kızlar
sabah kahvaltım
1 kase tarhana çorbası(oğlum için yapmıştım bende içtim)
1 dilim ekmek
1 dilim kaşar peyniri
3zeytin
1 dilim beyaz peynir
2 bardak tarçınlı çay
inşallah iyi bi hafta geçer de cuma listemiz güzel olurkizlar herkese iyi guzel ve saglikli gunler diliyorum....ins.bu hafta cok guzel olur....
kızınla nyapılan spor ne kadar zevklidir değilmi...pazar gununu her zamanki gibi kizimla evde gecirdim.farkli birsey yapmadim.yediklerime dikkat ettim.sporumu yaptim kizimla...canim disari cikmak istemedi...
güzel gidiyorsunkahvaltımı biraz abarttım ama haftalardır ailemle düzgün bi kahvaltı yapmamıştım, ekmeği değil de kalanları brz fazla yedim. hiç aburcbur yemedim , meyve yedim. akşam da ekmeksiz bit tabak karnıbahar yedim. şimdi de yeşilçay içiyorum.
100 kez durmadan zıpladım, yarım saat kosu bantında yürüdüm.bıraz mekik çektim( ama çok uzun sürmüo yoruluyorum).. yeşilçay bitsin, koşubantında bi saat daha yürüme planım var.spor ayakkabılarımı bile çıkarmıyorum , ruh halim spotif olsun diearada bi kalkıp bacaklarımı çalıştırıyorum
merdiven çıkıp iniyorum
sporu çok aksatmştım. umarım bu hafta yoğunluğumda yine de her akşam yürümeyi başarırım
Selam herkese.Haftanın birincisini tebrik ediyorum. :13: Canım, hatic22'im ben listede göremedim kendimi. :26: Bayadır girmeyince haklısın sen de unutmakta.
Bugün hasta oldum. :26: Sanırım pek kilo veremeyeceğim. Yediklerime yine de dikkat ediyorum. Yalnız tatlı ihtiyacı beni korkutuyor. :18: Yemeğe başlayınca durduramıyorum kendimi.
Bir de regl döneminde metabolizma yavaşladığından demir alın diye duymuştum. Buna dikkat eden oldu mu? :44:
Merhaba kızlar...
bugün birazcık geç uyandım
2 gibi kahvaltı yaptım :)
1 dilim ekmek, 1 yumurta, biraz peynir ve domates yedim...
akşam 6 gibi :
1 porsiyon et yemeği, birkaç kaşık bulgur pilavı ve salata yedim.
az önce de bi avuç kadar kurutulmuş yaban mersini ve bi kase yoğurt yedim.
sporu ihmal ettim bu ara, ama telafi edicem