Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

sabah kahvaltım
2 dilim köy ekmeği(ekmeği kayınvalidem yapıyor içinde kepekte var)
yumurta
5 tane zeytin
3 çatal peynir

arada
1 elma
1 mandalina
2 dilim portakal
1 dilim ayva

saat 4 gibide yeşil çayımı içtim
saat 7 de akşam yemeği

tavuk haşlama
salata
1 dilim ekmek(bunları yerim yatmadanda yine meyva yerim belki)

Listen çok güzel :)

Sabah: 1 altın ekmek (200 kalori) ve 50 peynir (125 kalori)

Arada: 1 elma (60 kalori)

Öğle: Yarım porsiyon kuru fasülye ( 165 kalori), yarm porsiyon pilav (160 kalori)

Akşam: 1 kase ezogelin çorbası (140 kalori), salata (50 kalori)

TOPLAM: 900 kalori

Birazdan da saat 18'den önce bir muz yerim. O da 100 kalori. Bugünü 1000 kalori ile kapatmış oluyorum.

canım listen çok iyi
bu yediklerin yeterli geliyormu

canım listen çok iyi
bu yediklerin yeterli geliyormu

Bu liste 1000 kalorilik. Ben bugün başladım 1000 kaloriye. Daha önce 1200 kalori alıyordum. 1200 kalori alırken de zorlanmadım, şimdi de zorlanmıyorum. Bana yeterli geliyor :)

Bunu gördüm daha çok mutlu oldum. Teşekkür ederim Haticecim :) Artık bir an önce 60'ları görmek istiyorum. Hak ettim :81:

Allah nazardan saklasın
çok iyi gidiyorsun
bunu gerçekten hakediyorsun
sen bu arada karbon diyetini bıraktın kalori mi sayıyorsun
bide ara öğün yemiyor musun gündüzleri

işte bizde böyle sorunlr oluşmasın diye herşeyden yiyoruz ama ölçülü sporumuzuda yapıyoruz sağlıklı bi şekilde devam etmeye çalışıyoruz kilo alsak da bunu sorun etmiyoruz çünkü biliyoruz herşey beyinde bitiyor kaçamakda yapıyoruz ama ertesi günü ölçülü yeyip denge kuruyoruz
sende bu şekilde yaparsan kilo alma gibi bişey olmaz
zaten vermişsin vereceğini
inşallah sağlık sorunların da hallolur canımm
ya kızlar bu hafta kilo alan bi benim
yaaaaaaaaaa
moralini bozma yeni bi hafta bizi bekliyor
daha iyi sonuç alacağından eminim
kızlar yediklerinizi yazın yorum yapalım en azından yanlışlarımızı görürüz.
ya ben bu gün hiç yazmayayım akşam cozuttum çünkü
gün içinde herşey iyidi ama akşam kızartma yedim ve birazda sac böreği

menün güzel canım ama akşam salata çorbayla doyuyor musun malum gece acıkırsın sonra:44:

Allah nazardan saklasın
çok iyi gidiyorsun
bunu gerçekten hakediyorsun
sen bu arada karbon diyetini bıraktın kalori mi sayıyorsun
bide ara öğün yemiyor musun gündüzleri
Hayır ara öğün yemiyorum. Genelde hafta içi vaktim olmadığından hafta sonu da ara öğün yapmıyorum kendime

Merhaba kızlar. Topiğinizi ilk kez okuyorum. Siz rejim yapıyormusunuz yoksa protein karbonhidrat dengeli bir beslenmeyi sporlamı destekliyorsunuz?

Merhaba kızlar. Topiğinizi ilk kez okuyorum. Siz rejim yapıyormusunuz yoksa protein karbonhidrat dengeli bir beslenmeyi sporlamı destekliyorsunuz?

selam canım.hayır biz rejim yapmıyoruz
herşeyden azar azar dengeli besleniyoruz bunuda sporla desteklemeye çalışıyoruz.
zaman zaman sporu aksatsakta

slm kizlar nasilsiniz cok güzel stressiz bir pazar günü geciriyorum bu sabah kahvaltida ne vardi 2 dilim tost ekmegi 1 dilim tavuk salam dilimlenmis kirmizi biber 3-4 siyah zeytin ve recellerdende biraz tattim ve olmazsa olmaz yesil cayimi ictim nightlower cok güzel gidiyorsun ama ben kaloriye filan dikkat etmeye üseniyorum ya nightlower haric kalori sayarak diyet yapan varmi

ilk sayfalarda daha net yazıyor canım neler yaptığımız elimizden geldiğince sağlıklı beslenmeye çalışıyoruz.aç kalmadan ve sporla destekliyoruz herşeyi yiyoruz ama ölçülü
pilav varsa ekmek yok ,yada bir öğünde fazla yersek diğer öğünde telafi gibi basit şeyler yapıyoruz
sende çok güzel vermişsin 10 kilo yazıyor çizelgende sende bahseder misin neler yaptın
merhaba kızlar nasılsınız
iyiyiz canım sen nasılsın bakalım
afiyet olsun
ben kalori sayımı yapmıyorum sen yapıyor musun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…