Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

Merhaba kızlar. hepiniz iyisinizdir umarım.
bu ara açıkçası spor adına ya da sağlıklı beslenme adına yaptığım birşey olmadığından sizlerle paylaşacağım birşey de yok. ama sanıyorum kilo almamışımdır.
Topiğimize yeni arkadaşlarımız katılmış, çok mutlu oldum...
[/FONT]

patiska hoşgeldin canım özlettin kendini
nasılsın neler yaptın

hoşbuldum canım, ben de sizleri çok özledim.
neler yaptım, bi bakayım :) annemler geldi,gitti
biraz gezdik annem ve anneannemle, urfaya, mardine gittik bi kaç günlüğüne.
kayınvalidem bize küstü
eşimle ilk uzun kırgınlığımı yaşadım, konuşmadım bi hafta belki daha uzun, onun da direk bir suçu yoktu ama içimden gelmiyordu,uzattıkça uzattım....
parmağımı çatlattım, böbrek enfeksiyonu geçirdim.
hiç tartılmadım

sen neler yaptın ?

canım geçmiş olsun ,canını sıkacak ,seni üzecek olaylar yaşamışsın umarım şimdi herşey yolundadır
benimde morelim bozuk benim yaşadığım yerde küçük biyer kızımın okulu problem oluyordu
bu arda kızım 3.sınıfa gidiyor.burdaki okulun seviyesi düşük o yüzden kızımı kayınvalidemlerin yanına verdim daha iyi okusun diye 1 hafta oldu zor geliyor ama okuması için mecburdum alışmaya çalışıyorum

saol canım, şimdi daha iyiyim...
senin durumun da zor. Ama onun daha iyi bir eğitim görmesi için... Üzmemeye çalış kendini. Kızın nasıl peki? alışmış mı yeni okuluna ?

saol canım, şimdi daha iyiyim...
senin durumun da zor. Ama onun daha iyi bir eğitim görmesi için... Üzmemeye çalış kendini. Kızın nasıl peki? alışmış mı yeni okuluna ?

daha çok kendisi istedi canım 1.sınıfıda orda okumuştu
o zaman biz doğudaydık yine babannedeydi
yani kendi öğretmeni ve arkadaşlarına geri döndü

daha çok kendisi istedi canım 1.sınıfıda orda okumuştu
o zaman biz doğudaydık yine babannedeydi
yani kendi öğretmeni ve arkadaşlarına geri döndü

anladım, daha iyiymiş canım öyleyse, hem sizden ayrılma, hem de alışma problemi yaşamayacak yani.
inşallah en iyisi olur canım hem senin için, hem kızn için
Zambak yok mu hala?

anladım, daha iyiymiş canım öyleyse, hem sizden ayrılma, hem de alışma problemi yaşamayacak yani.
inşallah en iyisi olur canım hem senin için, hem kızn için
Zambak yok mu hala?

zambak yok canım
gelmedi daha
patiska iyi geceler canım
ben yatmadan oğlumda uyumuyor
ben yatayım artık

kizlar bu haftada kilo bildirimi yapamadim zaten bugün regl oldum gecen carsamba gününden bugüne kadar 4 dersden sinava girdik stressli bir hafta gecirdim önüme ne geldiyse yedim dartida hesabini kesti sunu fark ettim insan saglikli beslenip spor yaptiginda kendini mutlaka daha iyi hissediyor yarin itibariyle ins tam anlaminda geri dönecegim nice saglikli zayif günlere insallah

kizlar gunaydin....benim metabolizmam cok inatci.o yuzden kilomu koruduguma sukrediyorum.ben cok zor kilo veriyorum.cunku 1-2 kilo verince metabolizmam kendini korumaya aliyor.duzenli oarak hergun en az 40 dakika leslie yaptigim yediklerime cok dikkat ettigim halde ayni kilodayim.ins.bu hafta cokiyi gecer.bu surede sabretmem gerekiyor....
kizlar lutfen birbirimize destek olalim.sadece okuyup cikmayin lutfen ....en azindan birseyler yazin.......en fazla 2-3 dakikanizi alir....
herkese iyi haftasonu diliyorum.....

kızlaar ben de katılmak istiyorum aranızaa.
aslında öyle kilo problemim yok benim ama 69'dan 52'ye kadar düştüm spor ve diyetle. boyum 170.
ama takıntı başladı bu sefer. kilomu korumam lazım sadece ama en ufak tatlı bişey yediğimde depresyona giriyorum resmen korumak için ne yapmam gerektiğini de bilmiyorum ama biraz fazla yediğim an kilo alıcakmış gibi hissediyorum. ooof of kilo vermek dert o kiloyu korumak daha fazla dert

kızlar bana ne oldu bilmiyorum ama motive olamıyorum
canım hiç birşey istemiyor.inanın kilo aldım ama bu bile sanki umrumda değil
neler oluyor bana anlamıyorum bu aralar morelim sıfır

canımmm var bu aralar bizde bişeyler
canını sıkan bi durum vardır belki ondan motive olamıyosundur belkide kızından ayrı olduğun için üzülüyosundur
olur arada böyle şeyler.
bizimle paylaşabilirsin en azından rahatlarsın
ne güzel özetlemişsin kendini
haftaya sporuda eklersen daha iyi sonuç alacağından eminim

Biraz geç kaldım ama kilom 81.6
işte kurtarıcımız
tebrik ederim canım

ayyy kıyamam kızından ayrıldın diye üzüldün sen ondadır can sıkıntının nedeni
ama onun için iyi olmuş sevdiği okul ve arkadaşlarının olması okuması için daha iyi
sapıttın yani kısaca
bu hafta telafi etmeye çalış o aburcuburları yok et

ahhh ahhhh bu metabolizmalar yok mu azcık versek hemen korumaya geçer bu yeyipte alamayanlara hala hayranımmm
azcık kaçamağımız olsa tartı artılara çıkar
inşallah haftaya daha iyi sonuç alırsın tatlım emeğinin karşılığını

hoşgeldin tabiki katılabilirsin
önce tebrik ederim çok iyi vermişsin zoru başarmışsın
haklısın korumak zor ama sen stres yapınca kilo alıcam sanıyosun
rahat ol herşey beyinde biter kilo alacam dersen alırsın
bilinç altına kilo almıyorum u yerleştir
kaçamak yaptığında sporunu arttır kilonu zaten korursun

elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız sende bize yardımcı ol ama
nasıl verdin o kadar kiloyu:81::81:

..............başladığı kilo...........geçen haftaki ........şimdiki kilo.........hedef kilo............
Hatiç22............59.8.....................58.5...................57.7.................55.........kilosunu korumuş
zambak3..........86.3......................76.9...................yok..................70.........yok
Patiska...............86......................85.5..................85.5................70.........kilosunu korumuş
vanilya...............75......................68.5..................69.0................65........1 kilo almış
tvilight11............67.8...................63.7...................64.7...............55........yeniden geldi
sempatik............78.5....................77.3..................yok.................60.........yok
Nıghtvinglover......92......................84.0..................81 6...............70.........900 gr vermiş
Canstur..............68.5....................68.5..................67.5.............. 55.........kilosunu korumu
elifezgi...............74.......................62 1..................62 0...............55.........kilosunu korumuş
dilek_78..............98......................92.0...................92 5...............63........500 gr vermiş
ramaska..............75......................75.....................74.0...............60..........kilosunu korumuş
çiğdem00.............66.....................66.....................64.7...............55.........300 gr vermiş

teşekkür ederim tatlım
ben kendimi bildim bileli yemeğin salçalısı kadının kalçalısı kıvamındayım hele ÖSS dönemimde popo kalçalar filan bildiğiniz fil gibiydi ay çok kötüydü ühüh 1 sene sonra canıma tak etti. kararlılık en önemlisi kızlar. hemen spor salonuna yazıldım, haftada 4-5 gün aksatmadan gittim ama şeker çikolata abur cubura devam ettiğim için 2-3 ayda ancak 5 kilo civarı verebildim.

sonra dedim boğazımı da tutmam gerek. günlük öğünlerim şöyleydi hemen hemen:
sabah
nesfit. yanında bazen yumurta. tok tutuyor.

ara
yeşil çay, elma

öğlen
herhangi bir sebze yemeği veya etiform bisküvi

akşam
herhangi bir sebze yemeği veya balık, tavuk, salata vs.

yatmadan önce de mutlaka bir meyve salatası. birkaç saat sonra midem kazınıyodu çünkü.

bu kadar kıt bir diyet yaptım 69dan 52'ye kadar düştüm. sporla beraber olunca sarkma olmadı allahtan orantılı. ama sonuç: kansızlık, saç dökülmesi, hastane, zayıf bağışıklık sistemi siz siz olun kızlar az yiyin ama her şeyden yiyin. şimdi de 1 kilo alsam bile panik yapıyorum tekrar düşürüyorum. takıntı sahibi de olduk zayıflama uğruna oof of.

arkadaşım çok güzel vermişsin ama sorunlar çıkması kötü olmuş
buda sende paniğe yol açmış
bendede saç dökülmesi ve halsizlik oluyordu
ama şimdi herşeyden yiyorum
az az ama herşeyi yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…