Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

Merhaba... Yarın itibariyle ben de aranıza dönüyorum. Umarım başarılı bir şekilde sonuca ulaşırız. :82:
Başlangıç kilomu yarın tartıldığımda bildireyim.

Kendinize iyi bakın.

Son düzenleme:

cnm bu ara foruma çok giremedim,kilo hangi gün bildiriliyor, yrn bildireyim tartılıp artık haftaya katılırım olmzsa listeye..

58 kiloyum sanırım.

arkadaslar carmsba gününden beri pek giremedim persembe cumartesi sinavlarim vardi korktugum basima geldi sinav stresi beni cikolataya yaklastirdi dartita bunu hesabini kesti anliycaginiz carsambadan bugüne kadar önüme ne geldiyse yedim birde sunu fark ettim migdem o kadar alismis ki 2-3 haftadir dogru dürüst beslenmeye fazla abur cubur yigince böyle bir tuhaf bulanti gibi bir hal aliyordu isyankar bir migdeye sahipten abarttigim günlerde vücüd ne istegdigini aslinda bize belirtiyor iste yarin itibari dengeli beslenmeye spora devam

merhaba kizlar...yemegimi yedim yesil cayimi ve yesil elmami da yedim.2 saat sonrada sporumu yapicam.....
hadi kizlar toparlanin biraz.....bu hafta kupayi kim alacak bakalim.....

aramiza yeni katilanlarada hosgeldiniz diyorum.....
ins.hep baraber birbirimize destek olur ve saglikli zayifariz....

mrb kızlar ben de aranıza katılabilirim değil mi?

11 aralıkta başladım diyete 60.600 ile bugün 58.600 olmuşum:) hedef kilom 50 hadi bakalım arada bana da gaz verin:)

iyi akşamlar kızlar
misafirlerimi gönderdim
kaldığım yerden devam edeceğim artık

araamıza katılmak isteyen arkadaşlar tabiki katılabilirsiniz
destek oluruz birbirimize
cuma günleri kilo bildirimi yapıyoruz
hedefinizi ve başlangıç kilonuzu yazarsanız listeye ekleyebilirim

brovnsugar yeniden aramıza dönmene sevindimyanlış anlama kilo almana değil seni görmeye sevindim:)

patisss sen nerelerdesin kuzum bi görünüp bi kaybolmuşsunnn
tubiyy cim cuma günleri bildirim yapıyoruz tatlım
senin başlangıç kilon mu 58?:26:
hep birlikte nice kilo vermelere

merhaba kizlar...yemegimi yedim yesil cayimi ve yesil elmami da yedim.2 saat sonrada sporumu yapicam.....
hadi kizlar toparlanin biraz.....bu hafta kupayi kim alacak bakalim.....

benim kupadan yana umudum yok kilomu korusam bile yeter
malum annem olunca pastalar börekler gırla gitti

ancak fırsat bulupta foruma girebildim kupa için teşekkürler bu arada:))maalesef hafta sonu misafirlerim gelince dikkat edemedim yediklerime ama bugün tam gaz devam......1 kilo daha verebilsem bu hafta süper olacak yalnız bi sorunum var su içemiyorum hele birde soğuklar başladı şimdi hiç cnm istemiyor...of....off.....

benim kupadan yana umudum yok kilomu korusam bile yeter
malum annem olunca pastalar börekler gırla gitti

canim bende iddiali degilim.kilomu korusam yada 1 kilo versem mucize olur.benim kararli zor bir metabolizmam var.1-2 kilo verince eriyip giderim diye korkuyor....
ben biraz canlanalim diye soyledim....

yeni cizelgen hayirli olsun.....oncelikle ne kadar su icmen gerekiyor onu belirle.yarim litrelek siseye suyunu koy.azar azar yudum yudum ic.mesela ben 2 litre su iciyorum.kendime ait su sisem var.elimden birakmiyorum...
su icmek kilo vermek icin cok onemli.....kolay gelsin....

işte bu olmamış mutlaka su içmeliyiz metabolizmayı canlı tutmak için
yanında sürekli şişe taşımanı öneririm
gözünün önünde olunca içersin

şöyle bi hesap yaparım ben yemeklerden önce ve sonra 1 bardak eder 6 bardak ve
uyanınca ve yatmadan önce de 1 er bardak içersen eder 8 bardak su
aralarda da 2 bardak içmeye zorlasan kendini 10 bardak olur buda 2 litre yapar
ben neyseki su içme sorunu yaşamıyorum
aklıma geldikçe içerim

canim bende iddiali degilim.kilomu korusam yada 1 kilo versem mucize olur.benim kararli zor bir metabolizmam var.1-2 kilo verince eriyip giderim diye korkuyor....
ben biraz canlanalim diye soyledim....

ahhh ahhh benimde öyle bi metabol,izmam var
bi kaç gün iştahı kesilip çok rahat zayıflayanlara hep hayranım zatennn

selam kızlar yorucu bir haftanın sonunda yine aranızdayım
bu hafta bildirim yapamadım ama bende annemin yanına gidince kilo alanlardanım.

Merhabalar... Ben de aranızda olmaktan memnunum. :80: Dün nette sorun vardı galiba. Siteyi açamadım. Başlangıç kilom 68 kg. Hedefim 15 kilo civarı vermek :26: Kaç ayda verilir bilmiyorum. Umarım ulaşırım.

Yeni katılan arkadaşlara da hoşgeldiniz diyorum.

hosgeldin thecat....2 gunde 2 kilo .... neler yapiyorsun.beslenmen ve spor???

mrb,2 saatte bir mutlaka bişeyler yiyorum kalorisi yüksek olmayan şeyler elma kayısı filan..sabah abartmıyorum ama aç ta kalkmıyorum..öğlen salata tost gibi şeyler yiyorum acıkmıyorum aslında ben tümgün aç durabilirim ama metabolizmam yavaş o yüzden kolay veremiyorum aslında..akşam da karnabahar,ıspanak gibi şeyleri yoğurtla yiyorum ve tam buğday ekmeğinden bir dilim filan yiyorum.Akşam da aşlık otu diye bişe var onu içiyorum hazmı kolaylaştırıyor öyle yanii..aslında spor yapsam daha çabuk gider belki ama koşu bandı evde ölece duruyor yorgun geliyorum işten ve halim kalmıyor spora..siz neler yapıyorsunuz anlatın ben de ekstra bişeler yaparım bellkii..

bacağım acıyor.
leslie ile yürüyüş yapmaya başladım. yürüyüşü açmadığım zamanlar leslie gibi yerimde saydım. 2 günde toplam 100 dakikayı geçti ve bacaklarım ağrıyor bugün mola veriyorum.
3 gündür de oruçluyum. cumaya gene kilomu korumuş olurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…