- 25 Kasım 2009
- 2.367
- 78
-
- Konu Sahibi BinbirRenk
- #17.181
merhaba tubiy seni gördüğüm iyi oldu
listeyi yaptım ama katılmayınca seni yazmadım çünkü bildirim ve hedef kilonu yazmadın
yazacak bişey bulamadım
yazarsan hemen ekleyeyim canım kusura bakma
vanilya şehir dışındaydı dolunay ve cansu da bildirim yapmadı
zambağın ve patisin mazeretleri var
elissa da bildirime gelmedi ilk hafta bildirdi sonra görünmedi listeden çıkarmak zorunda kaldım
sempatikcim sen bildirdin mi ben göremedim
listede herhangi bi yanlışlık varsa uyarın kızlar düzelteyim
merhaba kizlar...yemegimi yedim yesil cayimi ve yesil elmami da yedim.2 saat sonrada sporumu yapicam.....
hadi kizlar toparlanin biraz.....bu hafta kupayi kim alacak bakalim.....
benim kupadan yana umudum yok kilomu korusam bile yeter
malum annem olunca pastalar börekler gırla gitti
mrb kızlar ben de aranıza katılabilirim değil mi?
11 aralıkta başladım diyete 60.600 ile bugün 58.600 olmuşum:) hedef kilom 50 hadi bakalım arada bana da gaz verin:)
ancak fırsat bulupta foruma girebildim kupa için teşekkürler bu arada:))maalesef hafta sonu misafirlerim gelince dikkat edemedim yediklerime ama bugün tam gaz devam......1 kilo daha verebilsem bu hafta süper olacak yalnız bi sorunum var su içemiyorum hele birde soğuklar başladı şimdi hiç cnm istemiyor...of....off.....
işte bu olmamış mutlaka su içmeliyiz metabolizmayı canlı tutmak içinancak fırsat bulupta foruma girebildim kupa için teşekkürler bu arada:))maalesef hafta sonu misafirlerim gelince dikkat edemedim yediklerime ama bugün tam gaz devam......1 kilo daha verebilsem bu hafta süper olacak yalnız bi sorunum var su içemiyorum hele birde soğuklar başladı şimdi hiç cnm istemiyor...of....off.....
canim bende iddiali degilim.kilomu korusam yada 1 kilo versem mucize olur.benim kararli zor bir metabolizmam var.1-2 kilo verince eriyip giderim diye korkuyor....
ben biraz canlanalimdiye soyledim....
hosgeldin thecat....2 gunde 2 kilo ....neler yapiyorsun.beslenmen ve spor???