- 25 Eylül 2010
- 4.705
- 20
-
- Konu Sahibi BinbirRenk
- #17.161
merhaba kızlar aranıza dönmek istıyorum tekrar bugunkı kılom:64.7 çok kilo almadan dur dıyım dedım..
kpss atanamadım 86 ama 88.7 ıle kapattı matematık ögrt.memur atamalarını beklıyorum bide yavaş yavaş 2011 hazırlanmaya başladım..
siz nasılsınız özledim burayı:103:
yeni çizelgen hayırlı olsun ramaska bende 1 kilo vermişim bu arada 66 dan 65 e düşmüşüm:))şimdi kahvaltı yapacağım menüm ise şöyle;
1 haşlanmış ymurta ,
yağsız peynir
3-4 zeytin
salatalık ara öğünde elma ve yoğurt...
bu arada hoşbulduk haticcimm,banada bi çizelge hazırarmısın:))
Her şeyin hayırlısı olsun twilght :) Tekrar buralarda olmana sevindim, göz ucumla seni hep takip ediyorumBence fazla kilo almamışsın, her şey normal görünüyor. Boyunun kaç cm olduğunu unuttum ama :26:
merhaba kızlar aranıza dönmek istıyorum tekrar bugunkı kılom:64.7 çok kilo almadan dur dıyım dedım..
kpss atanamadım 86 ama 88.7 ıle kapattı matematık ögrt.memur atamalarını beklıyorum bide yavaş yavaş 2011 hazırlanmaya başladım..
siz nasılsınız özledim burayı:103:
Ya netden kurcalayip duruyorum surekli
Acaba ben mi uygulamada yanlis yapiyorum diye
Annem Mersin de Orda bir diyetisyeni tavsiye ediyorlar Ayda 200 TL bana biraz pahali geldi gerci ama
en azindan Turkce konusan, Turk Mutfagini bilen birinden de mi fikir alsam diye dusunuyorum
Uzaktan da hasta takibi yapabiliyor mus
Ya da döndukten sonra da Akupunktur destegi mi alsam diye dusunuyorum
Gerci o da bana hep pahali gelmistir Yani insan emin olsa sonuc alacagina..
Cunku aldigim bir avuc ilacla benim metabolizmamin hizlanacagi falan yok..
Bacak ve eklem agrilarim gecti ama hala korkuyorum yeniden spor a baslamaya
Kac hafta cektim bu agrilari Ayagimin uzerine basamadim
Bu haftaki isyanimda bundan belki de Aylardir her seye dikkat ediyorum Toplamda giden hep 2-3 kilo 1 kilo da verip verip aliyorum joker kilo yani
Sinir bozucu..
arkadaşlar bende katılmak istiyorum aranıza. 78 kilodayım.hedefim 62..