Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

Selaaaaam herkeseeeee... Nasılsınız? Bayadır giremedim. Yaklaşık 700 küsür sayfa yazmışsınız ben yokken. Herkesin keyfi nasıl? Umarım herkes istediği kiloya daha yaklaşmıştır.

Vaaay kimleri görüyorum:82:
2 kaçak yuvaya geri dönmüş
Bize eski dostlaaaar, eski dostlar dedirtmeden sık sık gelmeye bakın artık.
Kendinizi özletmeyin.
Nurcum geçmiş olsun. Sağlığımız her şeyden önemli.
Brownicim umarım her şey yolundadır

Günaydın ramaskacım. Lavaş yerine artık tam buğday veya tahıl ekmeğini tercih etsen daha iyi olur . gerçi esmerse bilemiyorum ama beyazsa diyet de olsa değiştir bence. Zaten haftadan haftaya alışkanlık yapmaması için ekmeğimizi de değiştirmekte yarar var.
Kızartma 1 dilim de yeterdi. Ağzında uzuuun uzuuun dolandırıp yersen istemezsin bir daha.
Hepsinin tadı aynı nasılsa

Selam arkadaşlar
Bu aralar sorun bende mi yoksa herkeste böyle mi ie den siteye girmek ve yazmak zor. Sorun varsa mozilladan girmeyi deneyin. Daha çabuk ve sorunsuz yazabiliyorum.

Bu arada birkaç gün yokum:119:
Kendinize iyi bakın:79:
Herkesi kocamaaan

tesekkurler canim onerini dikkate aicam.

Selaaaaam herkeseeeee... Nasılsınız? Bayadır giremedim. Yaklaşık 700 küsür sayfa yazmışsınız ben yokken. Herkesin keyfi nasıl? Umarım herkes istediği kiloya daha yaklaşmıştır.

merhaba canım
bizler iyiyiz
bildiğin gibi çabalıyoruz hala
sen nasılsın neler paptın herşey yolunda mı(aşk meşk falan)
okul nasıl özlettin keendini
kilo almadın dimi????:26:

görüşmek üzere canım
nereye gidiyosun ayrıca

bu günkü sporumu da yaptımmm
sizlerde yapıyor musunuz bakalımmm

ve beden ölçülerinizi aldınız mı

bu günkü sporumu da yaptımmm
sizlerde yapıyor musunuz bakalımmm

ve beden ölçülerinizi aldınız mı

benim bugün çok koşturmacam vardı
sabah evden çıktım iş yerine geldiğimde akşam olmuştu
korkunç yorulmuşum

spor işine gelinceeee
yarından itibaren 1 hafta boyunca yüzmeyi düşünüyorum
sonra ki 1 hafta yürüyüş
sonra ki hafta yürüyüş ve plates yada benzeri bişey
böyle bi plan yaptım bakalım faydalı oalcak mı

merhaba canım
bizler iyiyiz
bildiğin gibi çabalıyoruz hala
sen nasılsın neler paptın herşey yolunda mı(aşk meşk falan)
okul nasıl özlettin keendini
kilo almadın dimi????:26:

Hoşbulduum. Ben de çook özledim. Her şey yoluna girdi, çok şükür. Ama kötü haberim var. 64 kilo ile ayrılmıştım aylar önce ki istediğim kiloya ulaşana kadar devam edememiştim. Şimdi daha kötü durumdayım. 69 oldum.
İçinizi karartmak gibi olmasın ama eskisi gibi başlayamıyorum. Eve akşam geliyorum ve spor yapamıyorum. Öğle yemeğini de dışarda yemek durumunda kaldığımdan çok dengesiz besleniyorum.

yeni çizelgen hayırlı olsun ramaska bende 1 kilo vermişim bu arada 66 dan 65 e düşmüşüm:))şimdi kahvaltı yapacağım menüm ise şöyle;
1 haşlanmış ymurta ,
yağsız peynir
3-4 zeytin
salatalık ara öğünde elma ve yoğurt...
bu arada hoşbulduk haticcimm,banada bi çizelge hazırarmısın:))

kızlar akşama misafirim gelecek yani hamur işleri havalard uçuşacak nasıl duracağım yemeden bilemiyorum offff offf

bu haftaki tembelligim ve yediklerim tartida bir kilo fazla olarak bana geri döndu

93 um yine..

iki hafta sonra da Turkiye ye gidicem yilbasi tatiline annemin yanina
yandim ben ya..

slm kızlar 2,5 ay 69 olarak başladım diyete şuanda 58.7(yaklaşık 2 haftadır) diyetime halen devam etmekteyim fakat kilo vermem tamamen durdu bana yardımcı oaliblirmisiniz:26:

merhaba kızlar aranıza dönmek istıyorum tekrar bugunkı kılom:64.7 çok kilo almadan dur dıyım dedım..
kpss atanamadım 86 ama 88.7 ıle kapattı matematık ögrt.memur atamalarını beklıyorum bide yavaş yavaş 2011 hazırlanmaya başladım..
siz nasılsınız özledim burayı:103:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…