Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

merhaba kızlar aranıza dönmek istıyorum tekrar bugunkı kılom:64.7 çok kilo almadan dur dıyım dedım..
kpss atanamadım 86 ama 88.7 ıle kapattı matematık ögrt.memur atamalarını beklıyorum bide yavaş yavaş 2011 hazırlanmaya başladım..
siz nasılsınız özledim burayı:103:

Her şeyin hayırlısı olsun twilght :) Tekrar buralarda olmana sevindim, göz ucumla seni hep takip ediyorum :KK16: Bence fazla kilo almamışsın, her şey normal görünüyor. Boyunun kaç cm olduğunu unuttum ama :26:

kızlar pztsi kilom az çıkınca sevinmişitim ama bu sabah yine geçen haftaki kilomda çıktım. 62 yani... kilo vermeden geçen bir hafta daha yani.

yeni çizelgen hayırlı olsun ramaska bende 1 kilo vermişim bu arada 66 dan 65 e düşmüşüm:))şimdi kahvaltı yapacağım menüm ise şöyle;
1 haşlanmış ymurta ,
yağsız peynir
3-4 zeytin
salatalık ara öğünde elma ve yoğurt...
bu arada hoşbulduk haticcimm,banada bi çizelge hazırarmısın:))

tesekkurler canim.hadi bakalim tebrikler sende 1 kio vermissin.canim kilo cizelgesini kendin hazirliyorsun..bende kendim yaptim cok zor degil.ana sayfa da kadinlar kulubu yenilikler var.ordan kilo cizelgesinin eklenmesi var.kolaylikla yapabilirsin.cok guzel anlatmislar.
ins.saglikli ve kalici olarak zayiflariz....:KK71:

night kısaltmamda sakınca yok dımı:KK54:boyum 1.65 tatlım sen çizelgenı mi değiştirdin kaç kıloyla başladıgını unuttum..

Her şeyin hayırlısı olsun twilght :) Tekrar buralarda olmana sevindim, göz ucumla seni hep takip ediyorum :KK16: Bence fazla kilo almamışsın, her şey normal görünüyor. Boyunun kaç cm olduğunu unuttum ama :26:

Evet Twilight, çizelgemi değiştirdim. Aslında 101 kilodan başladım ama buradaki çizgelgemi 84'ten tekrar başlattım :)

Ya netden kurcalayip duruyorum surekli

Acaba ben mi uygulamada yanlis yapiyorum diye

Annem Mersin de Orda bir diyetisyeni tavsiye ediyorlar Ayda 200 TL bana biraz pahali geldi gerci ama
en azindan Turkce konusan, Turk Mutfagini bilen birinden de mi fikir alsam diye dusunuyorum
Uzaktan da hasta takibi yapabiliyor mus

Ya da döndukten sonra da Akupunktur destegi mi alsam diye dusunuyorum
Gerci o da bana hep pahali gelmistir Yani insan emin olsa sonuc alacagina..

Cunku aldigim bir avuc ilacla benim metabolizmamin hizlanacagi falan yok..

Bacak ve eklem agrilarim gecti ama hala korkuyorum yeniden spor a baslamaya
Kac hafta cektim bu agrilari Ayagimin uzerine basamadim

Bu haftaki isyanimda bundan belki de Aylardir her seye dikkat ediyorum Toplamda giden hep 2-3 kilo 1 kilo da verip verip aliyorum joker kilo yani

Sinir bozucu..

iyi geceler kızlar bu gün misafirim geldi
srpriz
annem ve ablam
girmeye pek vaktim olmadı listeyide şimdi yapacağım
kilom 57.7
800 gr vermişim
sev,indim bu duruma
57 li rakamları görmeyeli uzun olmuştu:KK64:

.................başladığı kilo.............geçen haftaki .............şimdiki kilo............hedef kilo............
Hatiç22............59.8.........................58.5........................57.7...............55..........700 gr vermiş
zambak3..........86.3........................76.9..........................78.3...............70.........yok
Patiska...............86.........................85.5........................85.5...............70..........yok
vanilya...............75.........................68.5.........................68.0..............65..........yok
elif86.................74.........................73............................73.5...............67...........yok
tvilight11............67.8......................63.7..........................64.7...............55.........yeniden geldi
sempatik............78.5.......................77.3..........................78.1...............60...........
Nıghtvinglover......92........................84.0.........................82.7...............70.........1.3 kilo vermiş
Canstur..............68.5......................68.5..........................67.5.............. 55..........
dolunay..............63........................57..............................56.................50..........
elifezgi...............74........................62 1..........................62 0...............55.........kilosunu korumuş
dilek_78..............98........................92.0.........................93.0...............63.............1 kilo almış
ramaska..............75........................75............................74.0...............60............1 kilo vermiş
çiğdem00.............66........................66............................65.................55............1kilo vermiş

merhaba tubiy seni gördüğüm iyi oldu
listeyi yaptım ama katılmayınca seni yazmadım çünkü bildirim ve hedef kilonu yazmadın
yazacak bişey bulamadım
yazarsan hemen ekleyeyim canım kusura bakma

vanilya şehir dışındaydı dolunay ve cansu da bildirim yapmadı

zambağın ve patisin mazeretleri var

elissa da bildirime gelmedi ilk hafta bildirdi sonra görünmedi listeden çıkarmak zorunda kaldım

sempatikcim sen bildirdin mi ben göremedim

listede herhangi bi yanlışlık varsa uyarın kızlar düzelteyim

merhaba kızlar aranıza dönmek istıyorum tekrar bugunkı kılom:64.7 çok kilo almadan dur dıyım dedım..
kpss atanamadım 86 ama 88.7 ıle kapattı matematık ögrt.memur atamalarını beklıyorum bide yavaş yavaş 2011 hazırlanmaya başladım..
siz nasılsınız özledim burayı:103:

tivicim herşeyin hayırlısı olsun güzelim
eşiminde çıkmadı bizde üzüldük ama
elden bişey gelmiyor
seneye daha iyi olur inşallah:KK19:

kiloyuda dert etme çok bişeyle dönmedin aramıza
artık rahatsındır
devam edersin
yine verirsin

Ya netden kurcalayip duruyorum surekli

Acaba ben mi uygulamada yanlis yapiyorum diye

Annem Mersin de Orda bir diyetisyeni tavsiye ediyorlar Ayda 200 TL bana biraz pahali geldi gerci ama
en azindan Turkce konusan, Turk Mutfagini bilen birinden de mi fikir alsam diye dusunuyorum
Uzaktan da hasta takibi yapabiliyor mus

Ya da döndukten sonra da Akupunktur destegi mi alsam diye dusunuyorum
Gerci o da bana hep pahali gelmistir Yani insan emin olsa sonuc alacagina..

Cunku aldigim bir avuc ilacla benim metabolizmamin hizlanacagi falan yok..

Bacak ve eklem agrilarim gecti ama hala korkuyorum yeniden spor a baslamaya
Kac hafta cektim bu agrilari Ayagimin uzerine basamadim

Bu haftaki isyanimda bundan belki de Aylardir her seye dikkat ediyorum Toplamda giden hep 2-3 kilo 1 kilo da verip verip aliyorum joker kilo yani

Sinir bozucu..

canım biyerlerde yanlış mı yapıyorsun acaba
2 haftadır kilo alıyorsun
bi destek alsan iyi olur bence diyetisyen veya akapunktur gibi...
ki onlarda sana spor yapmalısın diyecek
belki rahatsızlığına göre bi beslenme şekli düzenlerler
testler yapar ve destek olurlar
bide örnek bi menünü yazarsan burda yorum yaparaknerde yanlışın varsa görürüz canımm:KK68:

Son düzenleme:
kupa vermeyi unuttum yaaa
bu haftanın kupa sahibi 1.3 ile nıghtwinglover:KK19::KK19:
tebrik ederim canım
ve yeni katılan çiğdem ve ramaskayı da
ilk haftadan 1 er kilo verdiniz :KK19:
birer kupada size tebrik ederim kızlar
darısı diğer haftalara inşallah

Son düzenleme:
tesekkurler hatic22.
tebrikler nightwinglover 1.olmussun.:KK19:
kizlar gunaydin bugun biraz usuttum galiba.bogazim agriyor.halsizlik var.kahvaltida sicak corba ve 2 dilim ekmek yedim.sicak limonlu cay ictim....
ins.bu haftada guzel gecer...kendinize iyi bakin:KK71:

selam kızlar
ben çok keyifsizim o yüzden bu hafta kilo bildiriminde bulunmadım
sürekli kilo alma halindeyim
yediklerime dikkat de ediyorum ama olmuyor işte :KK50:

Kupayı aldığımı yeni gördüm, bunun için mutluyum ama daha da önemlisi hepimizin burada olarak birbirine destek olması. Tebrikler için teşekkür ederim. Neden buralar bu kadar sessiz? Paylaşımlar nerede?

X