Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

Kim kaçamak , ben mi, kaçamak yapan mı olmuş :1shok:
aaa Zambakım hemen yazarım;
sabah erken kalktığım için yarım kase k-flakes yedim
Eşim kalkınca 1 dilim ekmekle kahvaltı yaptım, biraz yumurtalı patates, bi dilim peynir, domates vs kahvaltı yaptım...
öğlen dışarda yedik, ama sulu yemek yapan bi yerde. bi tabak etli güveç ve pilav yedim. ama çook sıcak pide getirmişlerd ona birazcık dayanamadım, ee pilavı da sipariş etmiştim... çok oldu ama :KK43:(
sonra akşam üstü 7-8 tane çilek yedim.
öğlen çok kaçrdığım için, akşam yemeğinde bi kase çorba ve yarım dilim kepekli ekmek yedim....
bu arada akşam yemeğinden önce 2 mil walk at home yaptım...
az önce de çayın yanında bi kaç tane badem ve antepfıstığı kaçıvermiş ağzıma fisfisfis hiç anlamadım:sm_confused:

canım kahvaltında patates varsa ekemek yokk:eek:lmaz:
pide derken kocaman pidemi yedinnnakannehir
bidee pilavvv yanında hemde 1tabakkk:1shok:
canım sen yediklerinin farkındasınn
akşam yemeye yer kalmamıştırda midende onun için çorbayla geçiştirmişsindirrrkaydirigubbakcemile3
canımm benimm yaptıgın sporr azz
hadi bakalım 50 mekik çekkk
hadiii canıııımmm hadiii itirazz yokkkk
bak binbirrenkk aramıza katılabilirmişş ona göree
gördünn onunn cezalarını
kurban ol sen bana ve cezalarımasositososito

ben 5 mil olanı indirmiştim zambakçım onu yapıyorum ister az ister çok ondan yapıyordum canım ve bu sefer indirdiğimi flashgetle indirmedim kaydet dedim direk bilgisayara indirdi ve açılmasındada sorun olmadı media playerle açıldı

vlc media player indirdim o olmadam inmiyomuş ya
ama gel görki 1.parti inerken 2.de hata veriyorrr
başka bu tarz eglenceli olan varmıki indirsemmdelikafadulden

canım kahvaltında patates varsa ekemek yokk:eek:lmaz:
pide derken kocaman pidemi yedinnnakannehir
bidee pilavvv yanında hemde 1tabakkk:1shok:
canım sen yediklerinin farkındasınn
akşam yemeye yer kalmamıştırda midende onun için çorbayla geçiştirmişsindirrrkaydirigubbakcemile3
canımm benimm yaptıgın sporr azz
hadi bakalım 50 mekik çekkk
hadiii canıııımmm hadiii itirazz yokkkk
bak binbirrenkk aramıza katılabilirmişş ona göree
gördünn onunn cezalarını
kurban ol sen bana ve cezalarımasositososito

haklısın :çok üzgünüm:
pide derken bildiğimiz kıymalı vs pide değil ya. ramazan pideleri olur ya, onun daha incesini veriyorlar yanında. lavaş gibi yani.. ondan da çok yemedim canım yaaa.
Pilavımın da tamamını bitimedim ki...
50 mekik ben nasıl çekicem yahu :uhm::uhm: eşim de dalga geçiyo benle, ceza verdiler deyince... seve seve ayaklarımı tutacağını söyledi :roflol:

kızlar merhabaaa ben geldim zemuszemus dün gece kendime kıza kıza 50 mekik çektim zambakcım ama bugün akşam misafirim var, diyetin ucu biraz kaçtı inşallah yarın tam anlamıyla yapıcam aklinialirimsmile
gündüz malum işteyim, hafta içi gün içinde çok fazla onlıne olamıyorum :KK43:(

sizler nasılsınız bakalım tek kaçamak yapan ben değlim sanırım kaydirigubbakcemile2

haa bu arada bugün 40 dk sporumu ihmal etmedim ama :lepi:

haklısın :çok üzgünüm:
pide derken bildiğimiz kıymalı vs pide değil ya. ramazan pideleri olur ya, onun daha incesini veriyorlar yanında. lavaş gibi yani.. ondan da çok yemedim canım yaaa.
Pilavımın da tamamını bitimedim ki...
50 mekik ben nasıl çekicem yahu :uhm::uhm: eşim de dalga geçiyo benle, ceza verdiler deyince... seve seve ayaklarımı tutacağını söyledi :roflol:

aslında eşinde cezalııı
diyette oldugunu bile bilee sana nasıl engel olmazzkiiiii:mymeka:
canım zorr degill başarırsınn sennn

hadi bakalım ben bile şimdi
25tane çektimmnaniknaniknaniknanik
sen mekik çekk ben 1mil yürüyüşümü yapıyımm
15dk sonra görüşürüzzz

kızlar merhabaaa ben geldim zemuszemus dün gece kendime kıza kıza 50 mekik çektim zambakcım ama bugün akşam misafirim var, diyetin ucu biraz kaçtı inşallah yarın tam anlamıyla yapıcam aklinialirimsmile
gündüz malum işteyim, hafta içi gün içinde çok fazla onlıne olamıyorum :KK43:(

sizler nasılsınız bakalım tek kaçamak yapan ben değlim sanırım kaydirigubbakcemile2

haa bu arada bugün 40 dk sporumu ihmal etmedim ama :lepi:

diyetinn ucu kaçtıı derkennnn nasıll kaçtıı anlamadımm
senn aç istersennn :eek:klava:
ayrıca hadii 20 mekik çekk bakalımmm
yediklerini duymadan direk veriyimki duyunca artırmak gibi bir ihtimalimm varrr
hadiii sporaa:eek:

zambakım yaa güç bela oldukça komik bi şekilde 15 tane mekiğe benzemeyen saçma sapan hareket yaptım... ya ben hayatımda ilk defa mekik çekmeye çalıştım, ilk hareketimde belimden çıkan çıtırtılar Iraktan duyuldu vala...
bi daha yemek mi tööööbe kafamçokkarıştı
bu kadarcık olsun mu yaaaa lütfeeeeen :Saruboceq:

iyi aksamlar arkadaslar vallah ilk cezamdi zambakcim :roflol: 30 mekik nasil karnim yandi anlatamam birdaha döner yersem :eek:klava:

Zambakcım ben 5 mili gecenin 2 sinde indirmiştim. Yoğunluktan hata veriyor. Bazıları da sabah indirmişler. Olmazsa 1 mili istediğin kadar yaparsın. Zaten aralarında çok fark yok.
Forumun spor bölümünde de videolar var bir bak istersen.

Canım ya çok güzel moral veriyorsun sağololumunekankayizsmile. İnşallah dediğin gibi kilo almam da alırsam da korkmuyorum artık.:lepi: Sizler varsınız. İyi ki de varsınız. Birbirimize destekle hepimiz başaracağız.kaydirigubbakcemile2
Ben katılsam da cezaları sen vereceksin. Sen bu işin uzmanı oldun. Benimki biraz gestapo işi oluryerimseniben.

günaydın herkese zemuszemus
ben kahvaltımı yaptım
1 dilim ekmek 3 zeytin az peynir ve yumurta yanında demleme yeşil çay bende ilk defa deniyorum hep sallama içerdim babam almış denemek için ondan aldım bundan sonra hep demleme içerim herhalde hoşuma gitti opuyorumnanaktan çünkü

zambakım yaa güç bela oldukça komik bi şekilde 15 tane mekiğe benzemeyen saçma sapan hareket yaptım... ya ben hayatımda ilk defa mekik çekmeye çalıştım, ilk hareketimde belimden çıkan çıtırtılar Iraktan duyuldu vala...
bi daha yemek mi tööööbe kafamçokkarıştı
bu kadarcık olsun mu yaaaa lütfeeeeen :Saruboceq:

MADEM ÖYLE
1MİL YÜRÜYÜŞ YAP DÜN İÇİNNNşakkıdı
NAPIYIMM CANIMM YEMESEYDİNNNsengözlerimebaksanab

Zambakcım ben 5 mili gecenin 2 sinde indirmiştim. Yoğunluktan hata veriyor. Bazıları da sabah indirmişler. Olmazsa 1 mili istediğin kadar yaparsın. Zaten aralarında çok fark yok.
Forumun spor bölümünde de videolar var bir bak istersen.

Canım ya çok güzel moral veriyorsun sağololumunekankayizsmile. İnşallah dediğin gibi kilo almam da alırsam da korkmuyorum artık.:lepi: Sizler varsınız. İyi ki de varsınız. Birbirimize destekle hepimiz başaracağız.kaydirigubbakcemile2
Ben katılsam da cezaları sen vereceksin. Sen bu işin uzmanı oldun. Benimki biraz gestapo işi oluryerimseniben.

olsun canımm benimm hatta hergün yazmaya vaktin varsaa sen al bu ceza işinii :jeyyar:
bizimkiler ömürleri boyuncaa bidaha agızlarına kalorili bişey almazzkaydirigubbakcemile3

canım çok ugraştım indirmek için sabahında biköründe ama olmadıı
5mil olanın hareketinde bifarklılık yokmu yanii hareketleri daha uzun süre ve hızlımı yapılıyorr

ben bi indirmeye çalıştım hata verdi sonra ikincisinde hiç ellemedim bitene kadar o zaman oldu direk kaydet de o zaman sorun yaşamazsın sanırım ben gündüz indirdiğimi hatırlıyorum

bugün yediklerimm.

sabah kalkınca 35dk koşu bandında tempolu yürüdümm
arkasından 15dk egzersizz ve sonra duş

1dilim ekmek
5zeytin
2 kk kadar peynir
ve boll maydanozla kahvaltımı yaptımm
arada
3kuru kayısı yedimm

kimse yokk bugünn nerelerdesinizz

ben bi indirmeye çalıştım hata verdi sonra ikincisinde hiç ellemedim bitene kadar o zaman oldu direk kaydet de o zaman sorun yaşamazsın sanırım ben gündüz indirdiğimi hatırlıyorum

canım 1.parti 2.parti diyor ya
mesela 1.yi indirirken 2.hata veriyorrr
kaçdır ugraştımm olmuyorr:çok üzgünüm:

X