Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

Günaydın kızlar nasılsınız bu gün bakalım...bu gün herkes erkenci bakıyorum erken kalkılmış sporlar yapılmış amandaaa amaaan.Ya benim misafirim var pek spor yapamadım sabah ama bakalım akşam yapmaya çalışacam...

bende kendim demlemek istiyom. ama aktarda satılanlarada açıkçası güvenmiyom. kutuda olması çok güzel hem kendin demleyebiliyosun. günde kaç bardaktan fazlası zarar biliyomusunuz? en fazla kaç fincan içicez ?
Bonibonum bencede çaykur güzel. sallama paket olanları pek sevmemiştim.:1no2:bazı sitelerde günde 4 bardaktan fazlası zarar yazıyordu.ben bazen 2 bazen 3 bardak içiyorum:içelim: :içelim: :içelim:

sanada günaydın zambak zemuszemus
bende kahvaltımı yaptım sporumu yapacağım şimdi önce bakayım bana ceza verilmişmi diye yok verilmemiş sağolsun arkadaşlar
bende peynir domates ve kepek ekmek yedim kahvaltıda ondan önce sirkeli su içmeye başladım onu içtim tabi bol su
şimdi ne kadar yaparım bilmiyorum sporumu kaydirigubbakcemile2 yapayım sizede yazarım

GÜNAYDIN CANIM SÜPERSİNN
ne güzel 40 dk yürümüşsünn ya banada azimgelsinn yarımdaan itibaren bende koşu bandında yürüyeyimm
ya nedense üşeniyorum diger egzersizler daha çok kolay geliyor
amaa yoook yarından itibaren bende yürüycemm
ara aradegiştirmek lazım dedigin gibiikaydirigubbakcemile5

Günaydın kızlaar kaydirigubbakcemile3
dün giremedim hakkımda asılsız konuşmalar yapılmış aklinialirimsmile yemeğe gitmiştir o falan diye... yok öle bişe, hepsi iftira şakkıdı naniknanik
ayrıca siz ne acımasız oldunuz yahu :) ama yettim kızlar, kanımın son damlasına kadar koruyacağım sizi Zambak, bonibon ittifakından guclubacismile guclubacismile

amandaa amannn yesinlerr seniii
söylleee işte ne iftirasııymış bakalımm
ya yemege gittin yada uyumayaaakaydirigubbakcemile3patiska denince nedense ilk aklımıza bunlar geldii:roflol:niye acabaaaasositososito

Günaydın kızlar nasılsınız bu gün bakalım...bu gün herkes erkenci bakıyorum erken kalkılmış sporlar yapılmış amandaaa amaaan.Ya benim misafirim var pek spor yapamadım sabah ama bakalım akşam yapmaya çalışacam...

canımm bak sanki kaçamak yapabilirimm der gibi geldii
hani misafir falan oluncaaa düzenimm şaştı falann yokkk
duymıyımmmm tamammıııııı

bu arada eylüüüll nerde acaba :eek:klava:
50mekik çektimi yada buradan vazmıgeçti acaba naniknanik

Günaydın arkadaşlar,
Zambakcım ne öyle cezalar pamuk şekeri gibikaydirigubbakcemile3
Ben seni daha eli maşalı bilirdim. 50 düz mekik, 50 şer çapraz mekik, 50 de şınav vereceksin bak bakalım bir daha tatlının t sini hafızadan silmiyorlar mı?aklinialirimsmile
Ben de azcık gaddar gördüm kendimi:jeyyar:

Cansucum gecenin o saatinde ne çok abartmışsınakannehir Şeytana kulağını tıkamalısın.
Akşamdan sonra badem yiyeceksen 5 tane o kadar. Meyva yiyebilirsin.
Yatmadan 4 saat önce yeme işini bitirmelisin.
Yeni gelen arkadaşlar ilk sayfamızı okusa iyi olacak. Eskiler de tabii ki.hihoyyyt

duymıyımmmm tamammıııııı

Yok yaaa ne kaçamağı öğlen menüm hazır pırasa cokacimcoook sadece spor düzenim bozuldu. Bakıyorum eli maşalı bekliyon :eek:klava:

arkadaşlar herkese geç de olsa günaydın opuyorumnanaktan

ben de bugün itibariyle kesinlikle aranıza katılıyorum neden ;

kendimi 75 kg bilirdim meğer 77 ye çıkmışım ve acilllll bi şekilde kilo vermemin zamanı gelmiş de geçiyor

şimdi sabah 9,30 10 arası 1 küçük simit ve ayran ondan önce yarım litre ılık su şimdi bi elma yedm
çalıştığım için kafama göre yemek yiyemiyorum oğlen yemeğide ekmeksiz çorba ve salata olur

ikindi 1 portakal
akşam bi tavuk but (az yağda fırında pişirilmiş)ekmek yemiyorum zaten öyle alıştı bünyem
spor olarak da 40 dk koşu bandında tempolu yürüyüş ve koşu + 15 dk bisiklet + esneme hareketleri

hergün ki fix spor hareketlerim bu olur

nasıl başlangıç için sizce kızlar ????

slm kızlar internete girmeye ancak vakit bulabildim dün zaten hiç giremedim.malum çocuk vaktimi alıyo.sabah kahvaltıda 2 dilim ekmek peynir domates ve 3 tane zeytin yedim birazda helva :kedi: napayım kahvaltıda bir parçada olsada tatlı birşey yemek istiyorum. arada 2 küçük portakal yedim. öğlene de bir kase çorba birazdanda yürüyüşe çıkıcam 30 dk lık.

KIZLARR BAKINN ÖPÜNDE BAŞINIZA KOYUN BENİİ
BİNBİRRENK AZ BİLE YAPIYOSUNN DEDİİİkaydirigubbakcemile3

amandaa amannn yesinlerr seniii
söylleee işte ne iftirasııymış bakalımm
ya yemege gittin yada uyumayaaakaydirigubbakcemile3patiska denince nedense ilk aklımıza bunlar geldii:roflol:niye acabaaaasositososito

ama günahımı alıyosun :))) dün internete bişe oldu, akşamüstünden sonra giremedim :1no2:
niye hakikaten :roflol:

Günaydın arkadaşlar,
Zambakcım ne öyle cezalar pamuk şekeri gibikaydirigubbakcemile3
Ben seni daha eli maşalı bilirdim. 50 düz mekik, 50 şer çapraz mekik, 50 de şınav vereceksin bak bakalım bir daha tatlının t sini hafızadan silmiyorlar mı?aklinialirimsmile
Ben de azcık gaddar gördüm kendimi:jeyyar:

Cansucum gecenin o saatinde ne çok abartmışsınakannehir Şeytana kulağını tıkamalısın.
Akşamdan sonra badem yiyeceksen 5 tane o kadar. Meyva yiyebilirsin.
Yatmadan 4 saat önce yeme işini bitirmelisin.
Yeni gelen arkadaşlar ilk sayfamızı okusa iyi olacak. Eskiler de tabii ki.hihoyyyt

Binbirrenk canım ZAmbak yanında kuzu kaldı vala şakkıdı

duymıyımmmm tamammıııııı

Yok yaaa ne kaçamağı öğlen menüm hazır pırasa cokacimcoook sadece spor düzenim bozuldu. Bakıyorum eli maşalı bekliyon :eek:klava:

yaa canım, birileri gelse de pataklasam diye bakıyo vala, koru kendini yasakkelimeÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook :roflol:

Binbirrenk canım ZAmbak yanında kuzu kaldı vala şakkıdı

Patisim haksız mıyım? Bazen buraya geldiğimde acaba kilo almak isteyenler topiğinde miyim diye şaşırıyorum.bilmiyorumkismile Börekler, çörekler, tatlılar gırla gidiyor.kaydirigubbakcemile3 Ben 2 ay hiçbirini yemedim ve halen yaşıyorum ölmedim:hulya:
Neden ikide bir ilk sayfayı okuyun diyorum. Çünkü anladığım kadarıyla içimizde bir tek zambak diyet yapabiliyor. Diğerleri benim gibi, diyet yapamıyanlardan onun için hem diyette değilim derken hem de diyet psikolojisine giriyorsunuz. Bu da kalorili yiyecek isteğini arttırıyor.aklinialirimsmile

CGDM canım ekmeği bırakma. Esmer olanlardan değiştirerek günde 1-2 dilim yemelisin. Tavuğun derisini atıyorsundur tabii ki. Ama yanında salata ye mutlaka.

Bugün haftalık temizlik günüm molalarda buraya geliyorum. Çenem de düştü bugün.:kedi: Kurtuluşunuz yok. Yine gelirim aradakaydirigubbakcemile2

GÜNAYDIN CANIM SÜPERSİNN
ne güzel 40 dk yürümüşsünn ya banada azimgelsinn yarımdaan itibaren bende koşu bandında yürüyeyimm
ya nedense üşeniyorum diger egzersizler daha çok kolay geliyor
amaa yoook yarından itibaren bende yürüycemm
ara aradegiştirmek lazım dedigin gibiikaydirigubbakcemile5

bende hiç sevmiyodum koşu bandında yürümeyi ama çok zevkli yaptım tavsiye ederim canım sanada
bu arada walk at home dan antremanlı olduğumuzdan daha uzun zaman yapabildim ben 15 dakika yapar sıkılır ve bırakırdım bu sefer olmadı

yapma binbirrenk o kadar ceza olurmu zaten başka bişey yapmaya mecali kalmaz insanın
neyse zambakın dediği gibi biz öpelim başımıza koyalım onu

KIZLARR BAKINN ÖPÜNDE BAŞINIZA KOYUN BENİİ
BİNBİRRENK AZ BİLE YAPIYOSUNN DEDİİİkaydirigubbakcemile3

Canım ben çook insaflısını yazdım. kaydirigubbakcemile3 Çünkü kısmetse şu an elimdeki illetikötükedihüso mayısta bırakmaya karar verdim.aklinialirimsmile
Bazı bünyelerde kilo almak kaçınılmaz oluyor maalesef.
2-3 hafta geçince sizler de halen burdaysanız kilo verenler kervanına katılacağım.
Daha fazlasını deyip de kendi kuyumu kazmayayım dedim.kaydirigubbakcemile2

yapma binbirrenk o kadar ceza olurmu zaten başka bişey yapmaya mecali kalmaz insanın
neyse zambakın dediği gibi biz öpelim başımıza koyalım onu

Mecalim kalmaz diyorsak yemiyeceğiz haticecim.zemuszemus
Ben bir paket çikolata yediğimde 1,5 saat spor yapıyorsam kilo vermek isteyenlerin 2 saat yapması gerekir bence. Tabi zor kilo verenler için söylüyorum.
Hep şunu yedim bunu yedim okuyorum ama hiç yedim ama 2 saat spor yaptım diyeni okumadım.boshayallersmile
Yoksa atladım mı?:sinifsinif:
Bence de zambak ın kıymetini bilin:hulya:

AHHH CCANIMM BENıM HEM YEMıŞSıN HEM CEZANI VERMıŞSııNNN
BıRDAHA KAÇAMAK YAPMA
YAPTIGIN SPORU TEKRARLAKı KıLOVERMEN DAHADA KOLLAYLAŞSINNN
KAÇAMAK YOK TAMAMMI EGER OLURSA NEKADAR KENDıNDE VERSEN CEZANI ARTI BıRDE BıZıM CEZAMIZ OLACAK TAMAMMII:mymeka:

arkadaslar ya :çok üzgünüm: cezama raziyim 1 tavuk döner yedim ögle yemegi olarak :1no2: simdi söyle oldu olay aslen yalniz basima yürüyüse cikcaktim cici sporumu yapacaktim :dance: derken babam hadi birlikte bisiklet sürelim kiramadim burda bir büyük cami var duymussunuszunudr marxlohda Merkez caminin kermesi var sırnaşık şey orda yine babami kiramadim birer döner yedik :eek: bu sefer kendime ne ceza verebilecegimi bilemiyorum suc agir :roflol: bakalim nasil bir ceza gelcek :roflol: ama kahvalti cok düzgün ettim 1 kepekli ekmek 2 tane yumurta hasladim sadece beyazini yedim 2-3 zeytin ve biraz beyaz peynir yaninda taabiiki yesil cay :dance:

cidden sucum yok ya aksilik ne zaman zayiflamaya kalkissam annemin börek yapasi tutar yada babamin lahmacun döner alasi gelir -.-

Son düzenleme:
Sporda değişiklik yapmanız çok güzel. Ben de spor merkezini bıraktım. havalar düzeldiğinden ağırlıklı olarak dışarda çalışmayı tercih ediyorum. Uygulamam şöyle:
1.gün: Yürüyüş- koşu
2.gün: Egzersiz- cardio twister
3.gün: Wolk at home 5 mil
4.gün: Yürüyüş- alet çalışması
5.gün: Yürüyüş- koşu
6.gün: wolk at home 5 mil
7.gün: Dinlenme. Sadece gezinti yapıyorum.
Duruma göre değişebilir. Bugünkü gibi evde çok işim olduğu zamanlar gündüz spor yapmıyorum. Gece 10 gibi yürüyüşe çıkıyorum. Koşmuyorum. Her gün 1 er saat, walk at home 68dk.
Tabi ekstradan bir şey yersem yarım saat ilave.sengözlerimebaksanab

Spor yaptığımız günler özellikle proteini ihmal etmeyelim. protein almazsak kastan gider.
O bakımdan dikkatli olalım. Bir de hangi sporu yaparsak yapalım karnımızı içeri çekmeyi unutmayalım. karın kaslarımızın güçlenmesi için.
Kolaylıklar diliyorum.vereliniortak

X