- 11 Şubat 2010
- 3.391
- 0
-
- Konu Sahibi BinbirRenk
- #1.641
sahi unuttum ara ögün olarak dondurma yedim ama ilk defa uzun zamandır yememiştim (yani ceza verileceğini sanmıyorum demi arkadaşım)
canım aslında cezayı hakediyorsunn
masumda gözükse dondurma bence hiçç öyle degill
ben kararsız kaldımm bonpimm şekerimm ne desek bu konuda haticeyeeCADIARZU
Kızlar iyi geceler a.s.
acıma kıs zambak yatır falakaya :)))))))))) mekik falan tırsmıyo bunlar :))
Bu gün sabah 1dilim kep ekmek, 2 zeytin, azcık peynir, domates azcıkta yumurta yedim sahanda, arada 1 avuç beyaz leb ,1 elma ,öğlen 1 küçük kase puding (puding yeyince öğlen başka bişey yemedim) ikindin 1 yeşil elma akşam 2 kaşık bulgur pilavı taze kabak salata yoğurt yedim
ay sahi mi bende pudink için ceza alırım sanıyodum:sm_cool::sm_cool:
bende kendim demlemek istiyom. ama aktarda satılanlarada açıkçası güvenmiyom. kutuda olması çok güzel hem kendin demleyebiliyosun. günde kaç bardaktan fazlası zarar biliyomusunuz? en fazla kaç fincan içicez ?Boniboncum ben yeşil çayı çaykurun teneke kutuları var ondan alıp kullanıyırum kendim demliyorum yani
zambakcimmm ve diger arkadaslarim cok sempatiksiniz ya sizleri cidden cok sevdim :1hug:
cok güzel moral veriyorsunuz saolun. En son aksam yemegini yemistim arkadaslar sonra en zayif saatler geldi 9-10 gibi tv de dizi var taabi seytan abur cubur yemenin tam zamani diyor kötükedihüso bende karsi koyamadim 20 Badem yedim sanirim birde 7-8 tane tuzlu kurabiyelerden yedim ama sonra nasil vicdan azabi anlatamam :çok üzgünüm: Ayni cekmeliyim diye düsündüm cezami aldim ipi elime müzik actim bir 10 dakka atladim sonra bir kac hareket yaptim iste karin kaslari felan icin. Sonra roman havasiyle sonlardirdim kaydirigubbakcemile2 ardindin yesil cayimi ictim ve kendimle baris seklinde bilgisiyarin basina gectim arkadaslar sırnaşık şey bunu basardim ya artik kimse beni tutamaz bence sizde yapabilirsiniz yerimseniben ayrica cok güzel bir ceza bence 10 dakka ip atlamak her gün atlamayanlar icin yorucu olabilir :roflol: neyse iyi geceler tatli rüyalar allah rahatlik versin