Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

sahi unuttum ara ögün olarak dondurma yedim ama ilk defa uzun zamandır yememiştim (yani ceza verileceğini sanmıyorum demi arkadaşım)

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: yok yok sen torpillisin sana ceza yok merdane var :)))) ay ne güldüm yaaa allahta sizi güldürsün inş.

Bu gün sabah 1dilim kep ekmek, 2 zeytin, azcık peynir, domates azcıkta yumurta yedim sahanda, arada 1 avuç beyaz leb ,1 elma ,öğlen 1 küçük kase puding (puding yeyince öğlen başka bişey yemedim) ikindin 1 yeşil elma akşam 2 kaşık bulgur pilavı taze kabak salata yoğurt yedim

Bu gün sabah 1dilim kep ekmek, 2 zeytin, azcık peynir, domates azcıkta yumurta yedim sahanda, arada 1 avuç beyaz leb ,1 elma ,öğlen 1 küçük kase puding (puding yeyince öğlen başka bişey yemedim) ikindin 1 yeşil elma akşam 2 kaşık bulgur pilavı taze kabak salata yoğurt yedim

canımm süpersinnnnkaydirigubbakcemile5
bu hafta kupayı alma yolunda ilerliyorsunn:eek:

Boniboncum ben yeşil çayı çaykurun teneke kutuları var ondan alıp kullanıyırum kendim demliyorum yani

bende çıkıyorum kızlarr iyi gecelerr
yarın görüşmek üzere
bu yeni haftada kimse ceza almasıınn
irademize sahip çıkalımki cuma günü tartıda çok ama çoookkk mutlu olalımm tamammıı
:sm_cool::sm_cool:

yaza mutlu girmek için şimdi dişimizi biraz sıkalımmm
sonu çookk güzell olacakkk:icecream::icecream:

Boniboncum ben yeşil çayı çaykurun teneke kutuları var ondan alıp kullanıyırum kendim demliyorum yani
bende kendim demlemek istiyom. ama aktarda satılanlarada açıkçası güvenmiyom. kutuda olması çok güzel hem kendin demleyebiliyosun. günde kaç bardaktan fazlası zarar biliyomusunuz? en fazla kaç fincan içicez ?

zambakcimmm ve diger arkadaslarim cok sempatiksiniz ya sizleri cidden cok sevdim :1hug:
cok güzel moral veriyorsunuz saolun. En son aksam yemegini yemistim arkadaslar sonra en zayif saatler geldi 9-10 gibi tv de dizi var taabi seytan abur cubur yemenin tam zamani diyor kötükedihüso bende karsi koyamadim 20 Badem yedim sanirim birde 7-8 tane tuzlu kurabiyelerden yedim ama sonra nasil vicdan azabi anlatamam :çok üzgünüm: Ayni cekmeliyim diye düsündüm cezami aldim ipi elime müzik actim bir 10 dakka atladim sonra bir kac hareket yaptim iste karin kaslari felan icin. Sonra roman havasiyle sonlardirdim kaydirigubbakcemile2 ardindin yesil cayimi ictim ve kendimle baris seklinde bilgisiyarin basina gectim arkadaslar sırnaşık şey bunu basardim ya artik kimse beni tutamaz bence sizde yapabilirsiniz yerimseniben ayrica cok güzel bir ceza bence 10 dakka ip atlamak her gün atlamayanlar icin yorucu olabilir :roflol: neyse iyi geceler tatli rüyalar allah rahatlik versin

zambakcimmm ve diger arkadaslarim cok sempatiksiniz ya sizleri cidden cok sevdim :1hug:
cok güzel moral veriyorsunuz saolun. En son aksam yemegini yemistim arkadaslar sonra en zayif saatler geldi 9-10 gibi tv de dizi var taabi seytan abur cubur yemenin tam zamani diyor kötükedihüso bende karsi koyamadim 20 Badem yedim sanirim birde 7-8 tane tuzlu kurabiyelerden yedim ama sonra nasil vicdan azabi anlatamam :çok üzgünüm: Ayni cekmeliyim diye düsündüm cezami aldim ipi elime müzik actim bir 10 dakka atladim sonra bir kac hareket yaptim iste karin kaslari felan icin. Sonra roman havasiyle sonlardirdim kaydirigubbakcemile2 ardindin yesil cayimi ictim ve kendimle baris seklinde bilgisiyarin basina gectim arkadaslar sırnaşık şey bunu basardim ya artik kimse beni tutamaz bence sizde yapabilirsiniz yerimseniben ayrica cok güzel bir ceza bence 10 dakka ip atlamak her gün atlamayanlar icin yorucu olabilir :roflol: neyse iyi geceler tatli rüyalar allah rahatlik versin

AHHH CCANIMM BENİM HEM YEMİŞSİN HEM CEZANI VERMİŞSİİNNN
BİRDAHA KAÇAMAK YAPMA
YAPTIGIN SPORU TEKRARLAKİ KİLOVERMEN DAHADA KOLLAYLAŞSINNN
KAÇAMAK YOK TAMAMMI EGER OLURSA NEKADAR KENDİNDE VERSEN CEZANI ARTI BİRDE BİZİM CEZAMIZ OLACAK TAMAMMII:mymeka:

günayyydınn kızlarr
güzell bir hafta geçiririzz inşallahhhihoyyythihoyyyt
bugünn çok erken kalktımm uyumadımm
1mil yürüyüşümü yaptım ve birazdan

1dilim ekmek
1kk kadar peynir
1haşlanmış yumurta
5zeytinimi yiyerek
kahvaltımı yapıcamm

hepimizz bu hafta çok güzell kilo verelimm arkadaşlar
enaz kilo verenii ceza bekliyorrkaydirigubbakcemile3

yaa ben ne kötü bir insan oldumm böylee:jeyyar::jeyyar:

sanada günaydın zambak zemuszemus
bende kahvaltımı yaptım sporumu yapacağım şimdi önce bakayım bana ceza verilmişmi diye yok verilmemiş sağolsun arkadaşlar
bende peynir domates ve kepek ekmek yedim kahvaltıda ondan önce sirkeli su içmeye başladım onu içtim tabi bol su
şimdi ne kadar yaparım bilmiyorum sporumu kaydirigubbakcemile2 yapayım sizede yazarım

Son düzenleme:
Günaydın kızlaar kaydirigubbakcemile3
dün giremedim hakkımda asılsız konuşmalar yapılmış aklinialirimsmile yemeğe gitmiştir o falan diye... yok öle bişe, hepsi iftira şakkıdı naniknanik
ayrıca siz ne acımasız oldunuz yahu :) ama yettim kızlar, kanımın son damlasına kadar koruyacağım sizi Zambak, bonibon ittifakından guclubacismile guclubacismile

kızlar sporumu bu hafta değiştirmeyi düşünüyorum arada farklılık olsun istedim
spor ayakkabımı giydim tempolu ara ara koşarak 40 dakika (4 km) koşu bandında yürüdüm
sonra duşumu aldım kendimi çok dinç bayanssulusmile hissediyorum
şimdide aklinialirimsmile temizlik yapacağım.

X