- 6 Aralık 2008
- 4.637
- 7.804
- 34
-
- Konu Sahibi BinbirRenk
- #1.621
canımm yapanlardan neyimiz eksikk inşallahhh fıstıkk olcazz fıssstıkkk
zambak kendimi kötü hissettirmeye başladın yahu :)) çokmu iyimserim :))) sen 50 mekik de canım sana açık kapı bıraktım ben zaten :)) yalnızca vereceğin ceza ne bilemediğim için merdaneni öne dürdüm :))) ver coşkuyu sen :roflol::roflol::roflol::roflol:YAA CANIMM NE OLDU SANA BÖYLEE PEK Bİİ İYİMSERSİNNNN:mymeka:
NE 20 MEKİKK BEN BUNA 50 MEKİK DERDİMKİ AKLI BAŞINA GELSİNNNNklava: klava:
sera marka hiç duymamıştım denemk lazım tatları değişik olabiliyo. ukalaca ve öğünmek gibi olacak ama ben ne hikmetse bitki çaylarını ne tatlandırıcıyla ne şekerle ne balla içemiyom. bu huyumu ben çoooook seviyom :))tatlim ben sera ninkini kullaniyorum gayet hosuma gidiyor basda biraz zor sekersiz balsiz ama ben o kadar alistimki hic aramiyorum sekeri :dance:
olacagiz el birligi ile :1hug: ben kahvaltidan sonra spor yapmistim 1-2 saat sonra 10 Badem yine 2 saat sonra sanirim aksam yemegimi 6 ya dogru bir tabak yogurtlu yesil mercimek corbasi yedim yaninda bir dilim kepekli ekmek. yatana kadar acikirsam salatalik veya domates yerim artik ayyy burasi cok hosuma gidiyor arkadaslar ya gün gectikce spor ve saglikli beslenmede hic zorlanmamaya basladim. Eski diyet psikologisine karsin 1000 kat daha iyi iyikkkiiiiii varsiniz:1hug::dance:
zambak kendimi kötü hissettirmeye başladın yahu :)) çokmu iyimserim :))) sen 50 mekik de canım sana açık kapı bıraktım ben zaten :)) yalnızca vereceğin ceza ne bilemediğim için merdaneni öne dürdüm :))) ver coşkuyu sen :roflol::roflol::roflol::roflol:
SİRKELEENN KENDİNE GELLL BEN O SİVRİ DİLLİYİ ARIYORUMMMolumunekankayizsmile
50 MEKİKK CANIMM SENDE ONAYLAAA TAMAMMI
GÖRSÜNN BİRDAHA TATLI YEMEK NE DEMEKKK
YA SÜPERSİNN BU ARADA YEŞİL ÇAYY KONUSUNDAA
BEN İÇEMİYORUMM NEDENSEEsempatiksalakcinni
yaaaa canlarım 4-5 parça kabağın cezası bu kadar ağır olur mu :sinifsinif: bunun bir oluru yok mudur fisfisfis Bir daha tatlıyı ağzıma sürmüycem :gitme:
ben geldim herkese iyi akşamlar
zambak alkisalkisalkis tebrik ederim :1hug: canım kupa senin oldu demek hadi bakalım bu hafta neler olacak...?
hoşgeldinn canımm benimm nasılsınnn
nasıl geçti hafta sonuu
kaçamak yapmadın dimi
bizi sorarsan pek güzeldii cezalarra falann süperr geçtii canımmkaydirigubbakcemile3
50 MEKİKKKKK test edildi onaylandı mühürlendi yapılacak. :))buyrunnnnnnnnnSİRKELEENN KENDİNE GELLL BEN O SİVRİ DİLLİYİ ARIYORUMMMolumunekankayizsmile
50 MEKİKK CANIMM SENDE ONAYLAAA TAMAMMI
GÖRSÜNN BİRDAHA TATLI YEMEK NE DEMEKKK
YA SÜPERSİNN BU ARADA YEŞİL ÇAYY KONUSUNDAA
BEN İÇEMİYORUMM NEDENSEEsempatiksalakcinni
50 MEKİKKKKK test edildi onaylandı mühürlendi yapılacak. :))buyrunnnnnnnnn
sahi unuttum ara ögün olarak dondurma yedim ama ilk defa uzun zamandır yememiştim (yani ceza verileceğini sanmıyorum demi arkadaşım)