Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

YEMEMİŞ TATLI BAK ÖYLE DİYORR
NE YAPSAK BİFİKİR VER IZGARA YEMİŞ ..
HADİ 15MEKİK ÇEKSİNN
SENCE AZMII AMA AZZ DERSEN SENİ KIRAMAMM TATLI ŞEKERİMMM ARTIRABİLİRSİNNNnaniknaniknaniknanik

kıyamamki patisime ben :) onun yerine ben 15 merdane yesem senden :)

bugün yediklerimm
sabah
1dilim ekmek
2 kk peynir
5zeytin

arada
yeşil elma

öglen kahvaltı yaptıgım için bugün 2ögün yiyecegim

birazdan 2.ara ögünümü yogurtla yaparım

akşamada tarhana çorbası ve bol limonlu havuç salatası yapmayı düşünüyorummCADIARZU

kıs korktum senden :)) yine tuttu eli merdaneliğin :)) ben patisi çok sevdiğim için duygusal davranıyom. kıyamıyom naaaapiyimmmmm :gitme:

Eylül harikasın canım alkisalkisalkis
Cansu bozma moralini, bu akşam yapacaksındır ben eminim yerimseniben

ben bugün sabah 1 kase k-flakes yedim
ara olarak 1 elma....
öğlen de koca bi tabak makarna yedim, yağlamamıştım ama yine de biraz fazla kaçırdım galiba :KK43:
seviyorum sizi

patiskacım daha dün tanıdım seni ama içim ısındı birden, gerçekten çooookkk tatlısın bende seni çoookk seviyorum Şeniz
ayrıca bana çok iyi morak veriyorsun tşkr ederim :lepi:

:dance:
bugün yediklerimm
sabah
1dilim ekmek
2 kk peynir
5zeytin

arada
yeşil elma

akşamada tarhana çorbası ve bol limonlu havuç salatası yapmayı düşünüyorummCADIARZU

zambakcım harikasın canım tebrikler sırnaşık şey

kaydirigubbakcemile2

Eylül harikasın canım alkisalkisalkis
Cansu bozma moralini, bu akşam yapacaksındır ben eminim yerimseniben

ben bugün sabah 1 kase k-flakes yedim
ara olarak 1 elma....
öğlen de koca bi tabak makarna yedim, yağlamamıştım ama yine de biraz fazla kaçırdım galiba :KK43:
seviyorum sizi

ayyy saol canim patiskacim :1hug: vallah aksam olmadan kahvaltidan sonra ciktim yaklasikbir 40 dakka spor yaptimönce kahvalti ettim bunda 1 dilim kepekli ekmek, salatalik 2-3 zeytin ve az yagli beyaz peynir ile kahvaltimi ettim yaninda birde yesil cay taabiiki sekersiz ictim sırnaşık şey insallah yarinda sporu ihmal etmem birde 40 dakka spor derken bir kosdum bir yürüdüm bir kosdum bir yürüdüm yürümeye diye cikiyorum ama SIKIliyorum kosmaya basliyorum ahhh birde deniz kenari olsa surda yakinlarda cok hos olurdu :dance: Herkese basarilar diliyorum arkadaslar bence victorias secretin mankenlerine tas cikaracagiz bu azimle yaza kadar fistik olacagiz fotolari koyariz artik :teytey::hooray::nazar:

kızlar yeşil çayı paketmi kullanıyosunuz yoksa aktardan alıp demliyomusunuz ? ve en iyi paket yeşil çay hangi markanın sizce?

ayyy saol canim patiskacim :1hug: vallah aksam olmadan kahvaltidan sonra ciktim yaklasikbir 40 dakka spor yaptimönce kahvalti ettim bunda 1 dilim kepekli ekmek, salatalik 2-3 zeytin ve az yagli beyaz peynir ile kahvaltimi ettim yaninda birde yesil cay taabiiki sekersiz ictim sırnaşık şey insallah yarinda sporu ihmal etmem birde 40 dakka spor derken bir kosdum bir yürüdüm bir kosdum bir yürüdüm yürümeye diye cikiyorum ama SIKIliyorum kosmaya basliyorum ahhh birde deniz kenari olsa surda yakinlarda cok hos olurdu :dance: Herkese basarilar diliyorum arkadaslar bence victorias secretin mankenlerine tas cikaracagiz bu azimle yaza kadar fistik olacagiz fotolari koyariz artik :teytey::hooray::nazar:

canımm yapanlardan neyimiz eksikk inşallahhh fıstıkk olcazz fıssstıkkk

bugün yediklerimm
sabah
1dilim ekmek
2 kk peynir
5zeytin

arada
yeşil elma

kızlar ben böyle yazdım ama
akşam için menüm degişti
arkadaşlarla birlikteydik

1dilim börek
2kaşık makarna salatası(yogurtlu sadece)
yediklerim bunlarr
listemin dışına çıkmadımm onun için içim rahat birazdan2kez 1mil yürüyüşümü yapıcam
ve mekikkk tabikiii

günaydın arkadaşlar :)) bu sabah çok dinç uyandım...sabah 40 dk yürüdüm, 20 dk egzersiz hareketleri yaptım malum bugün pazar akşam üstü gezeriz spor yapmaya vaktimiz kalmaz, üşenmedim sabahın köründe yaptım sporumu opuyorumnanaktan

şimdi yediklerime geçelim..

sabah kalktım bir bardak ılık su içtim, sonra bir bardak 5'i 1 yerde çayımı içtim..

kahvaltıda: 1 dilim kepekli ekmek
1 kk büyüklüğünde peynir
domates, salatalık, bir tane haşlanmış yumurta

yılmak yookkk yola devam gidecek bu salak kilolarımız çookkk fit olucaz :lepi:

ara: bir yeşil elma
akşam: 2 kaşık pilav ve ızgara et salata
ama bir tabakta cevizli kabak tatlısı yedim yerimseniben

biraz pişanım ama kendimi tutamadım...cezam neyse razıyım kızlar eyvahedigeldismile

ara: bir yeşil elma
akşam: 2 kaşık pilav ve ızgara et salata
ama bir tabakta cevizli kabak tatlısı yedim yerimseniben

biraz pişanım ama kendimi tutamadım...cezam neyse razıyım kızlar eyvahedigeldismile
bile bile lades ben bua derim hhehhehheh :)) anladım sen daha zambaktan nasibini almamışsın canım :))) yoksa 10 düşünür 1 yerdin :))) kesiyorum senin biletini 20 mekik artı zambak merdanesi

:roflol::tomato:zemuszemus

bile bile lades ben bua derim hhehhehheh :)) anladım sen daha zambaktan nasibini almamışsın canım :))) yoksa 10 düşünür 1 yerdin :))) kesiyorum senin biletini 20 mekik artı zambak merdanesi

:roflol::tomato:zemuszemus

YAA CANIMM NE OLDU SANA BÖYLEE PEK Bİİ İYİMSERSİNNNN:mymeka:
NE 20 MEKİKK BEN BUNA 50 MEKİK DERDİMKİ AKLI BAŞINA GELSİNNNN:eek:klava::eek:klava:

kızlar yeşil çayı paketmi kullanıyosunuz yoksa aktardan alıp demliyomusunuz ? ve en iyi paket yeşil çay hangi markanın sizce?

tatlim ben sera ninkini kullaniyorum gayet hosuma gidiyor basda biraz zor sekersiz balsiz ama ben o kadar alistimki hic aramiyorum sekeri :dance:

X