- 12 Şubat 2010
- 74
- 0
-
- Konu Sahibi BinbirRenk
- #1.581
Kızlar selamlar hepinize,
bir uğrıyım dedim, daha önce dediğim gibi spor yapamıyorum bu ara ama sağlıklı beslenmeye aynen devam, kilo veremiyorum tabi sporu çıkarınca
zambakcım tebrik ediyorum çok güzel kilo vermişsin bu hafta
yeni gelen arkadaşlar siz de hoşgeldiniz.
Selam kızlar ben geldim ve cazamı çektim Zambak cım aerobiğimi yaptım geldim.sen bana ceza vermişsin gittim 50 mekiğimi de çektim çok yoruldum iyide oldu bu ceza artık aklandım dimi:))
oyy ne uyumuşum yaa. Ama yine de zar zor kalktım yataktan...
Gidip yemeği koyucam ocağa, sonra da 2 mil walk at home yapıcam, hatta belki 3 te olabilir...
Sizi seviyorum....
eşim bugün moralim bozuk olduğu için aradı, yemek yapma seni yemeğe götüreyim, hava almış olursun sen de diye.. şimdi geldik...
Zambakım sen yaz cezamı, yarın çekerim :a015:
iyi geceler
hoşbulduk merdanesini yediğim. :)) 1 tabak makarna yedim bide közlenmiş sebze.hoşgeldinn tatlı şekerimizzz
canımm ya ye lütfennn azda olsa kendini zorla tamammı patiskanın dedigi gibi çorba falan
sık sık ugraa o sivri dilinle tamammııŞeniz
yemegi çokmu abarttın
ızgara tarzı bişeyse ceza vermemşakkıdı
hoşbulduk merdanesini yediğim. :)) 1 tabak makarna yedim bide közlenmiş sebze.
uğramaya çalışıyorum eli merdanelim. patise ne ceza vercez bu arada :)) hüpletti yine mamaları :)) yemeği bırak zambak kesin tatlı yemiştir kesinnn :))) bizde onu yiyelim tatlı bişey zaten :))) :icecream:
hoşbulduk merdanesini yediğim. :)) 1 tabak makarna yedim bide közlenmiş sebze.
uğramaya çalışıyorum eli merdanelim. patise ne ceza vercez bu arada :)) hüpletti yine mamaları :)) yemeği bırak zambak kesin tatlı yemiştir kesinnn :))) bizde onu yiyelim tatlı bişey zaten :))) :icecream:
Eylül harikasın canım alkisalkisalkis
Cansu bozma moralini, bu akşam yapacaksındır ben eminim yerimseniben
ben bugün sabah 1 kase k-flakes yedim
ara olarak 1 elma....
öğlen de koca bi tabak makarna yedim, yağlamamıştım ama yine de biraz fazla kaçırdım galiba
seviyorum sizi